Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkürler canım bakıcam

canım evet bayadır sitedeyim bakmadım aklıma gelmedi egzersizle falan tedavi ne bilim ama kendi kendimizede başarabilirmişşiz.

tabiki başara bilirsiniz ..
sıkı egzersiz yapmak acele etmemek ve bu süreçte eşinizle hiç denememekten geçiyor ..
ama birleşememe nedeniniz psikolojikse doktor kesinlikle ..

vajinusmus psikolojiktir zaten dr ilaçlar egzersizler bu şekilde yenilebilir,,,rahimde farklı bi sorun varsa(cerrahi operasyon) dr şarttır,,,arkadaşım hala cevap yazmıyosun,,,tam oluyo diyosun sen vajinusmus değilsin o zaman hamilede kalmışsın,,,

canım onumu soruyosun nasıl anlatsam yani afedersin sürtünme ile ilişki yaşıyoduk penis benim vajinama temas ediyodu uc uca değiyodu .içeriye boşalma olmuş o sıra ordan olmuş, oluyo. oluyomuş zaten dr lar diyo.yani uc uca degiyo hep ama içine tam alamıyorum korkuyorum küçüçük yere nasıl olacak diyorum,sanki biraz caba harcasam olucak yani hepsi olmasada.

anladım canım,,,tabi düşük ihtimalde olsa gebe kalınabilir,,,sen tam birleşme yaşıyoruz yazdın için takıldım..birleşme yaşamakla vajinusmus hastası olmak çok farklı,,aylarca yıllarca bu sorunu aşamayan insanlar var burda çünki... 15 günde 1 ayda bu sorunu halledenlerde kendini vajinusmus sanıyo,,,egzersizlere başla parmak egzersizi başta itici gelebilir ama yapabilirsin..bende yapamam diyodum ve parmaktan sonra bugün muma başladım..yaptıkça açılıyo esniyo zaten orası,, kendine güvenin artıyo..başka sormak istedin bişe varsa yaz tatlım...

bu kadar yıpratıyoruz kendimizi. canımız yanıyor,üzülüyoruz,ağlıyoruz ne için yani? o iş olmuş olmamış ne.

bugün isyanlardayım.egzersize filan başlamadım,başlamıyorum da. zamanı gelince olursa kendiliğinden olur. bu nedir ya! kendimi ev işlerine verdim kaç gündür.camdı ütüydü canım çıktı.
yemek ev işi temizlik o bu şu. üstüne bir de çalış çabala.bu da yetmiyor adamı memnun edeceğim diye kendini parala.canımızı düzde mi bulduk ki ben anlamıyorum!! ha bunları eşim kötü diye mi söylüyorum.hayır.normal eş standartlarında kendisi ama işte içten içe böyle düşünüyorum çoğu zaman.bunu da saklamıyacağım artık.

çok sinirliyim kusura bakmayın.yazmasam çatlardım. :enbuyukkk:

öylemi yazmışım yannış yazmışım o zaman acele yazıyorum bazen yannış oluyo hiç yaşamadım ilişki.

canım bende 1 yıldan biraz fazladır böyleydim halada bugün ögrendim burda yazılarla hep merak ederdim acaba doktor nasıl tedavi uygular diye bundan sonra yapmaya calışıcam ama daha evvel hiç takmıyodum aynı sen gibi olur ya napım diyodum gezmeme eglenmeme sacıma falan daha cok düşünüyodum,

canım benim ilgilendin için tşk ederim sorum olursa sorarım biraz korkuyorum ama artık bişeyler ögrendim kafam rahat oldu bi zaman yapmaya calışcam.

ben gezmeme eğlenmeme saçıma filan şimdiye kadar hiç düşmedim.evlendikten sonra da düşmüyorum.ama bundan sonra bu olayla kendimi çok yıpratmamaya karar verdim.o yokmuş gibi davranıcam.bir de böyle deneyelim.

yav ben evli değilim belki bende vajinusmusumdur diye şu kas hareketini deneyeyim dedim
kasları bi kastım kasılı kaldı 1-2 dk. açamadım istem dışı olarak böyle bişeyle karşılaştınız mı?

MONAROZAM ahh canım benim anlıyorum seni insan bi yerden sonra artık darlanıyo...bende yapıyom egzersiz falan hani çabalıyom ama oluruna bırakıyom ne zaman olursa genede,,, ama takmıyom kafaya hayat devam ediyo,,alahım başka sağlık sorunu vermesin...üzülüyom ve kızıyom ya bunalımdayım yapamıyom diyene,, yapın arkadaşlar sizin nereniz eksik diyene,, böyle geçermi zaman erkekde bi yere kadar diyene,,,ve bu rahatlımla en kısa zamanda kasanlardan daha rahat halletceme inanıyorum,,çok yol kat ettim ama üstüne düşmeyerek kendimi bunalıma sokmayarak,,zaten sorun gevşeme dilmi gevşeyin kızlar yaa.. şakkıdı

yarın da işe başlıyorum.artık biraz daha zorlaşıcak herşey. sabah 9 akşam 6 iş :S üstüne bir de vajinismus belasını çekemem vallahi.sonra millete çatarım iş yerinde olan gene bana olur

haklısın denizciğim.gevşemek lazım. ev işinden canım çıktı kaç gündür.gidip gevşiyim az zemuszemus

monarozam canım benim kendine iiyi bak..işinde hayırlıolsun canım...öpüyorum seni...hayat her zaman istedimiz gibi olmuyo işte napalım herşey zaman... opuyorumnanaktan

ayy vallaaa gözlerim yerinden fırladı parmak egzersizi falan çok acayibime gitti..evlenince normal geliyor heralde böle şeyler..ama bekar biri için çok korkunç:)kadın olmak ne zor iş ya

ayy vallaaa gözlerim yerinden fırladı parmak egzersizi falan çok acayibime gitti..evlenince normal geliyor heralde böle şeyler..ama bekar biri için çok korkunç:)kadın olmak ne zor iş ya
ahh canım ahh..bekarsın sanırım umarım bu korkunç dedin olayı sen yaşamassın şakkıdı

bak ben bekarken vajinismus sayfalarını okuyordum.ilişkiye girememem de bunun etkisi büyük.sana tavsiyem vajinismus sayfalarını okuma yerimseniben

yav ben evli değilim belki bende vajinusmusumdur diye şu kas hareketini deneyeyim dedim
kasları bi kastım kasılı kaldı 1-2 dk. açamadım istem dışı olarak böyle bişeyle karşılaştınız mı?

sana tavsiyem bu tür şeyleri deneme ..
vajinusmusum diye düşünme ..
psikolojik kasma kendini .. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…