Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canm benim 3 günlük evliyim daha 3 gün oldu bizim ilişkimiz....
ağlayaya ağlaya oldu ama oldu sıkma kendini ben cok sıktım ama esimde anlayışlı cok şükür kendi kendimi rahatlattım cok dua ettim allah yardım etti ve oldu olacak dedim eninde sonunda acısada acımasada...
sıkma kendini rahat bırak elleme az acısın o normallll..
öptüm kib

valla arkadaslar idrarinizi yaparken tutun birakin tutun birakin surekli kaslari gevsetiyormus cok iyi bir egzersiz tavsiye ederim yakinda kurtuldum bu illetten diycem yazicam buraya cok az kaldizemuszemus

walla arkadaşlar inanın ki o acı dediğiniz şey bir kereye mahsus ..
boyna denemeye kalkıştıgınızda bin kat daha acıyor ..

hem düşünün ordan bebek çıkıyor ..

slm kızlar vajinismusu atlatmış biri olarak size yazmak istedim...bende evlendiğim ilk 3 y boyunca neredeyse hiç ilişki yaşayamadık. evliliğimin iki haftasından sonra doktora gittik ve tedaviye başladık. tabi araya ramazan girince ben gitmek istemedim(ramazan bahane egzersizler zor geldi) daha sonra bi buçuk ay falan hiç eşim yaklaşamıyordu. bacakların kasılıyo.korku gibi bir ton semptom başımdan geçiyordu. daha sona yavas yavas vajen bölgesine yaklaştırarak ilişkiyi yaşadığımızı hissetmeye başladık. bir gün gözlerimi kararttım ve yeter rtık olsun dedim. ve oldu bişeyler ama meğerse asıl olması gereken de o değilmiş biz kendi kendimizi kandırmışız ddaha doğrusu ben işilerin farkında idim ama eşim anlamasın die cambazlıklar yapıp duruyordum. bi gün oldu ki eşimde anladı olmadığını ve 3. aya giriyorduk neredeyse... neyse çalışmaya kaldığımız yerden devam etmeye başladık ve günün birinde oldu. inanınkı hiç korkulduğu gibi değil. acı falan yok kim demişse halt etmiş valla. benden size nasihat kafanızda bitirin olayı yeter ... mutlu haberlerinizi almak ümidiyle başarıla ve mutlulujkkalr...

walla arkadaşlar inanın ki o acı dediğiniz şey bir kereye mahsus ..
boyna denemeye kalkıştıgınızda bin kat daha acıyor ..

hem düşünün ordan bebek çıkıyor ..

canım öyle valla her dk aynı şeyi denemek daha cok acı veriyo korku veriyo,o 1 kere olsa kim ister aylarca yıllarca bu korkuyu.

yav ben evli değilim belki bende vajinusmusumdur diye şu kas hareketini deneyeyim dedim
kasları bi kastım kasılı kaldı 1-2 dk. açamadım istem dışı olarak böyle bişeyle karşılaştınız mı?[/QUOTE
ben penis bana yaklaştımı kasılıyorum,bekarsın bu konuları okumanı tavsiye etmem ama sen bilirsin ben böyle bi konular okudum hastanelik oldum tabi benim farklıdı.

bak ben bekarken vajinismus sayfalarını okuyordum.ilişkiye girememem de bunun etkisi büyük.sana tavsiyem vajinismus sayfalarını okuma yerimseniben

ayyyy zaten son 10 sayfayı okudum pskolojim bozuldu:)bende basit bşy sanardım ilk geceki olayları.kaydirigubbakcemile3.neyse ben yine öyle bileyim en iyisi:)ahanda kaçtım bu topiktena.s.

NEM canım okuman belki ama yazim genede...herkesde olcak diye bişe yok canım takıntı yapma,,,sen nasıl sanıyosan öle devam et,,hadi gelme bidaha umarım evlendin zamanda gelmessin :1hug:

canım yanlış anlamada sen yapamazken ordan bebek çıktının farkında değilmiydin?? :eek:

5 haft kandı parcasıdı kürtajda oldum üstelik ama uyudum ayandımda cok hafif bi sızı hissettim vajınamda 15 dk sonra aynı diger günler gibi farkeden bişey olmadı ufak oldundan,büyük olsaydı farkına varrırdım muklaka,

bu kadar yıpratıyoruz kendimizi. canımız yanıyor,üzülüyoruz,ağlıyoruz ne için yani? o iş olmuş olmamış ne.

bugün isyanlardayım.egzersize filan başlamadım,başlamıyorum da. zamanı gelince olursa kendiliğinden olur. bu nedir ya! kendimi ev işlerine verdim kaç gündür.camdı ütüydü canım çıktı.
yemek ev işi temizlik o bu şu. üstüne bir de çalış çabala.bu da yetmiyor adamı memnun edeceğim diye kendini parala.canımızı düzde mi bulduk ki ben anlamıyorum!! ha bunları eşim kötü diye mi söylüyorum.hayır.normal eş standartlarında kendisi ama işte içten içe böyle düşünüyorum çoğu zaman.bunu da saklamıyacağım artık.

çok sinirliyim kusura bakmayın.yazmasam çatlardım. :enbuyukkk:

mona rozacım bunu eşin için yaptığını düşünme lütfen..öncelikle kendin için yapıyorsun..yani birleşmeyi yaşamak falan değil sorun..bu senin korktuğun ve hayatında aşman gereken bişey..bir aşama..korkularımızın üstüne gitmezsek, onları ezip parçalamazsak nasıl görebiliiz gücümüzü,nasıl tanırız kendimizi..cesaret korkmamak demek değilki, korktuğun halde onların üstüne gitmek..belki zorlanıyorsun kızıyorsun öfkeleniyorsun ama emin olki sende bunu aşacak potansiyel var..bu seninle, senin hayatınla ilgili bişey unutma!

5 haft kandı parcasıdı kürtajda oldum üstelik ama uyudum ayandımda cok hafif bi sızı hissettim vajınamda 15 dk sonra aynı diger günler gibi farkeden bişey olmadı ufak oldundan,büyük olsaydı farkına varrırdım muklaka,
lii tatlım sana yazmadım ben o yazıyı kıssss :1rolleyes: geçmiş olsun bu arada..hayırlısı olsun canım herşeyin.. opuyorumnanaktan

ya bn daha ilk geceyi yaşamadan korkuyorum.düşünmek bile beni korkutuyo.deneme sırasında olmayınca daha çok acımaz mı bide.bide kızlık zarı esnek olanların ki daha mı az acıyo.merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

işe başladı başlayalı anam ağlıyor :S pestilim çıkmış halde eve geliyorum :S bird e iş yerindeki cadalozlardan biri afra tafra yapıyor sürekli. derdi ne bir anlasam :S canımı ona sıkıyorum, vajinismus filan unuttum gitti.zaten yapacak halim de yok.regl de oldum bugün.dün de belimi sakatladım iş yerinde. doğru düzgün cümle bile kuramıyorum . nolcak benim halim .yandım el aman:|

X