- 3 Ocak 2011
- 2.628
- 2
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.881
kızlar hiç ii değilim üst üste geldi bazı şeyler... napsam bilmiyorum yaaa
hayırdır sekerim....
offfffffff görünürde bişi yok aslında ama eşimle aramızda bi duvar oluştu ve gitgide kalınlaşıyor ve ben o kadar kırgnımki herkese herşeye sürekli bi ağlama hali hasıl oldu bende. hiç ii değilim hiç...
offfffffff görünürde bişi yok aslında ama eşimle aramızda bi duvar oluştu ve gitgide kalınlaşıyor ve ben o kadar kırgnımki herkese herşeye sürekli bi ağlama hali hasıl oldu bende. hiç ii değilim hiç...
Tebrik ederim arkadaşım maşaAllah, Allah bundan sonra hiç zorluk göstermesin, eşinle beraber sağlıklı huzurlu yuvanda hayırlı evlatlar yetiştirmeni nasip etsin. Darısı biz diğer vaji.lilere, duadan unutma bizleri. Bir de nasıl yendin anlatabilirsen o kadar makbule geçer ki. Egzrszler bittikten hemen sonra ilk denemede p...sin tamamını acısız ağrısız alabildin mi?
Ben 3 parmak ve neredeyse p..s boyutunda mumu aldıktan sonra dün p...s denemesine geçtim, sanırım sadece başı girdi ama sanki vajinam aşırı gerginlikten yırtılacak gibi hissettim. Ne yapmam gerek, p...s çok zor giriyor ilerleyemiyor ve acı var.
ayyyy oku oku bitiremedin ne çok yazmışsınız ayolllll
kegel de var tatlım....bahsedilen egzersizler kegel egzersizlerimi?
venus hamilemiiiiiii?????
bayilcam simdi sevinctennnnnnnn yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
inşallah canım Rabbim nurtopu gibi sağlıklı sıhhatli kolay doğum nasip etsin hepimize.venüstenim hoş geldin sefa geldin nerelerdesin kıs sen...özlettin kendini...sen yaz ben gelince okurum öpüyorum hepinizi çıkım namazımı kılım hazırlanım gidim dr bakalım.hoşçakalınnnnn
venüsten gelmiş hoşgelmişşş.. güzel haberlerle gelmişş... :))))
dimiiiiiii.. :)) nerelerdesin sen bakimm
aynen ööööööle hazır venüsten yokken büssürü konuşalımda o okurken yorulsun istedik... canım hemen bi listemizi tazele... benide parmak egzersizlerine ekle... eşe geçicem dedim geçemedim yav... bu akşam inşaallah... listemizi yeni arkadaşlar görsünlerde sevinsinler ya...
meleğim venüsümün meleği oluyor olalallaaaaa yenen arkadaşlarıda tebrik ediyorum haydi halaya :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
aaaaaaaaaaaa kış güneşi gelmiş hoşgeldin canım nerelerdeydin ya? nasılsın ?
kışgüneşi ve FELİF ne yaptılar acaba, uzun zamandır görünmüyorlar?
kegel de var tatlım....
sen önce bize neler yaşadığını neden yapamadığını bahset ona göre yardımcı olalım bebişim ....
ya ben mumu ,kulak çöplerini ve parmak egzersizlerini duyunca bile sanki yüksekteymişimde boşluğa düşüyormuşum gibi hissediyorum dizlerim titriyor puffffffffffffffffffff bune da amannn
ya ben mumu ,kulak çöplerini ve parmak egzersizlerini duyunca bile sanki yüksekteymişimde boşluğa düşüyormuşum gibi hissediyorum dizlerim titriyor puffffffffffffffffffff bune da amannn