- 9 Mart 2011
- 1.376
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.901
nasilsin iyimisin bebis nasil, ne kadar kaldi o.güzel güne. ne zaman alicaksin bebisi kucagina. agrin varmi/ benim cikmam lazim canim, sen bana cevap yaz ben sonra okurum.
canım biz hala yapamadık ama çok şey başardık. bu akşamki denemelerimizden sonra yarın yazmayı planlıyorum buraya. moralim hayli düzgün anlıycağın :).
hoşbulduk canım. epeydir giremiyordum kk'ne. şimdi de elemanım izinli, pek bakamıyorum buraya. sen nasılsın? ne var ne yok görüşmeyeli?
hoşbulduk canım. epeydir giremiyordum kk'ne. şimdi de elemanım izinli, pek bakamıyorum buraya. sen nasılsın? ne var ne yok görüşmeyeli?
canım okul çocuklarından almadınmı yazlık eleman...? bende 4-5ay kadar çalıştım bi eczanede... kıs çocuları almıştı yazın patronum... bana çok faydası vardı... ben sadece pc ile ilgileniyordum...
Allah kolaylık versin. Yani bütün egzersizleri bitirdin mi? Ben de 3 parmak ve bayağı kalın mum alabiliyorum ama p...s olmuyor.
ooo, 3 parmak ve muma rağmen penis alamıyorsan kötü. o zaman ben yarın sabah size müjdeli haberlerle gelemeyebilirim. peki eş parmağı denedin mi?
bu arada aykurt, geçen hafta gitmekten vazgeçtiğimiz psikologumuz ve cem keçenin dediği gibi, vajinismus bir erteleme hastalığıdır. düğün, dernek, akraba ziyareti, vs diye ertelememeye çalış. yatarken 5 dakka bile olsa yap. ne kadar çok yaparsak o kadar alışılıyor.
Ayyy aşkolsun kötü deme. Evet bir kere denedik eşimin iki parmağı da sonuna kadar giriyor. Daha kalın bir mum hazırladım onunla çalışıp iyice alışınca denicem bir daha p.....si.
ya benim ne olduğunu bilmiyorum vajinusmus mu yoksa başka bişey mi. normalda hiç girememe vajinusmus oluyor sanırım. benim yarıya kadar oluyor ama sonrası yanıyor acıyor itiyorum evleneli 1 ay oldu :S banada yardım edin lütfen. doktor olarak kime gideceğime karar veremedim jinekolog mu yoksa psikolog mu.
ya benim ne olduğunu bilmiyorum vajinusmus mu yoksa başka bişey mi. normalda hiç girememe vajinusmus oluyor sanırım. benim yarıya kadar oluyor ama sonrası yanıyor acıyor itiyorum evleneli 1 ay oldu :S banada yardım edin lütfen. doktor olarak kime gideceğime karar veremedim jinekolog mu yoksa psikolog mu.
Tamam anladım, sen moralini bozma, çoğu kişi iki parmaktan sonra p...se geçip sorunsuz başarıyor, ama ben yavaş ilerliyorum, hala çok korkuyorum nedense, o nedenle tam olmadı ama çok az girdi çok zor da olsa. İnşaAllah sen başarırsın ilk denemende. Ben bugün p...s kadar mumu alamadım, artık yarına Allah kerim. Rabbim hepimize tez şifalar ihsan eylesin. Sen de psikologtan vaz geçtin benim gibi, iyi yaptın, buradaki arkadaşların desteği psikoloğunkini bine katlar. Allah razı olsun hepsinden.canım moralini bozmak için demedim yanlış anlama, benim için kötü demek istedim. ben senden daha geri durumdayım ve artık penisi çok rahatlıkla alırım, son aşamadayım diye düşünmüştüm. sen bu kadar ilerlediğin halde penisi alamadığın için önümde katetmem gereken sandığımdan daha çok yol olabilir diye düşündüm. yani bu kadar sevinmem yersizmiş. çünkü ben kendim 2 parmağimı ve eşimin tek parmağını rahatlıkla alabildiğim için penisi bu akşam çok rahat hallederim diye düşünmüştüm. ama erken sevinmişim.
kıslar bu parmak denemelerini kudum ama 2 parmak 3 parmak derken hepsi birdenmi :) eger oyle ise ne kadar sonra p.s denemesine gecilmeli? gerci hazır hisseittiğin yerde gecilmeli ama ben tek tek parmak deneyen oldumu merak ettim? hepsi birden cok geldi