Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tşk ederim aykurt sende olmasan cevap verenyok bana

canım merak etme herkes cevap verir sana... ama şuan çoğu işyerinde... ya patron gelince kapatırlar.. ya simge durumuna küçültürler ... aynı benim gibi... bende müşteri gelince konşuya gidince dılşarı çıkınca felan ilgilenemiyorum... ayrıca çoğu haftasonu gişremiyorya geçmişi okuyordur... günlerce giremeyenler var... bende okuyorum ama şimdi kim yazmış kim varmış diye merak edip arada son sayfalarada bakıyorum yani... çok önemli bişey değilse buradan sorabilirsin... zaten hepimiz mecburiyetten açık saçık konuşuyoruz. tamamen tedavi amaçlı bu konuşmalar... bi sıkıntın varsa yaz bilen mutlaka cevaplar tatlım... vajiyi yenipte bu sitede herkese yardım eden büssürü arkadaşımız var biliyorsun

canım merak etme herkes cevap verir sana... ama şuan çoğu işyerinde... ya patron gelince kapatırlar.. ya simge durumuna küçültürler ... aynı benim gibi... bende müşteri gelince konşuya gidince dılşarı çıkınca felan ilgilenemiyorum... ayrıca çoğu haftasonu gişremiyorya geçmişi okuyordur... günlerce giremeyenler var... bende okuyorum ama şimdi kim yazmış kim varmış diye merak edip arada son sayfalarada bakıyorum yani... çok önemli bişey değilse buradan sorabilirsin... zaten hepimiz mecburiyetten açık saçık konuşuyoruz. tamamen tedavi amaçlı bu konuşmalar... bi sıkıntın varsa yaz bilen mutlaka cevaplar tatlım... vajiyi yenipte bu sitede herkese yardım eden büssürü arkadaşımız var biliyorsun

mesela ben varım :) naptınız bakalım kızlar..........

canım tebrik ederim darısı bizimde başımıza inşallah. bende bıktım artık bu dertten bi türlü olmuyoooo bende doktora gitmeyi düşünüyorum ama eşim biraz sıkıntı yaratıyo. az öncede kavga edip kapattık telefonu. bıktım artık bu sorunun getirdiği kavgalardan. eşimle iznimizi nasıl değerlendirelim diye konuşmamız gerekirken ettiğimiz kavgalara bak vajinismussss......

canım doktora hiç gerek yok.... bende ne kavgalar ettim ne tartışmalar yaptım ilk zamanlar....... ama herşey düzeliyo inan zamanla oluyo... bak ben 4 ay boyunca ara ara yaptım egzersizleri sonunda yendim.... inan kafan rahat olduğu zaman herşey yoluna geliyo..... ben izne çıktım izinde yendim bide düşün...... akrabaların evinde başardık :) 9 ay boyunca evimizde 2 kişiydik eşim ve ben.....9 ay boyunca olmadı.... bi izne çıktık akrabanın evinde başardık :)

beni tebrik eden yok muuuuuuuuuuu

Tebrik ederim arkadaşım maşaAllah, Allah bundan sonra hiç zorluk göstermesin, eşinle beraber sağlıklı huzurlu yuvanda hayırlı evlatlar yetiştirmeni nasip etsin. Darısı biz diğer vaji.lilere, duadan unutma bizleri. Bir de nasıl yendin anlatabilirsen o kadar makbule geçer ki. Egzrszler bittikten hemen sonra ilk denemede p...sin tamamını acısız ağrısız alabildin mi?
Ben 3 parmak ve neredeyse p..s boyutunda mumu aldıktan sonra dün p...s denemesine geçtim, sanırım sadece başı girdi ama sanki vajinam aşırı gerginlikten yırtılacak gibi hissettim. Ne yapmam gerek, p...s çok zor giriyor ilerleyemiyor ve acı var.:KK50:

:KK64::KK64::KK64:tebrikler canım Rabbim başka dert sıkıntı vermesin:KK66::KK66::KK66:

kızlar dua edin bizim için 3 lü test sonucumuz bugün çıkıyor İnşallah herşey yolundadır bebişim sağlıklı sıhhatlidir.Tüm bebişlerimiz Rabbim korusun.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sağlıklıdır canım.. benim gibi kendini helak etme sakın... o gün nerdeyse acillik oluyodum..

ayyyy oku oku bitiremedin ne çok yazmışsınız ayolllll:KK52:

dimiiiiiii.. :)) nerelerdesin sen bakimm

ayyyy oku oku bitiremedin ne çok yazmışsınız ayolllll:KK52:

aynen ööööööle hazır venüsten yokken büssürü konuşalımda o okurken yorulsun istedik... canım hemen bi listemizi tazele... benide parmak egzersizlerine ekle... eşe geçicem dedim geçemedim yav... bu akşam inşaallah... listemizi yeni arkadaşlar görsünlerde sevinsinler ya...:KK3:

sağlıklıdır canım.. benim gibi kendini helak etme sakın... o gün nerdeyse acillik oluyodum..

dimiiiiiii.. :)) nerelerdesin sen bakimm

inşallah canım Rabbim nurtopu gibi sağlıklı sıhhatli kolay doğum nasip etsin hepimize.venüstenim hoş geldin sefa geldin nerelerdesin kıs sen...özlettin kendini...sen yaz ben gelince okurum öpüyorum hepinizi çıkım namazımı kılım hazırlanım gidim dr bakalım.hoşçakalınnnnn:KK71::KK71::KK71::KK71:

inşallah canım Rabbim nurtopu gibi sağlıklı sıhhatli kolay doğum nasip etsin hepimize.venüstenim hoş geldin sefa geldin nerelerdesin kıs sen...özlettin kendini...sen yaz ben gelince okurum öpüyorum hepinizi çıkım namazımı kılım hazırlanım gidim dr bakalım.hoşçakalınnnnn:KK71::KK71::KK71::KK71:

amin canım.. hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz..

kızlar yaa ben hala yerimde sayıyorum.. moralimde çok bozuk kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağlamaktan helak olucam yaaa

tatlım saçmalama neden ağlayakmışın... bak venüsten bugün burda... listeyi bi yayınlasında sanada cesaret gelsin gülüm ya... bende taaaaaaaaaa cumadan beridir eş parmağı yapacam güyaaaaaa... bi türlü vakit bulupta yapamadım yaaaaaaaaaaaa... bu akşam yapmak istiyom... kızın bana da yapıyım hehehehe:KK9:

meleğim venüsümün meleği oluyor olalallaaaaa yenen arkadaşlarıda tebrik ediyorum haydi halaya :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

X