Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhabalar bende vajınısmus um ama 6 gun adetim geçikti
offff bende normal kadınlar gıbı hamılemıyım acaba dıye şüpelenmek istiyorum

canımmmmm çok sevindim yaaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ne kadarlıkmış belli mi???darısı diğer kızların başına...

kızlar ben geldimmmmm...3 lü tarama testi güzel çıktı çok şükür bi sıkıntı yokmuş.bu arada ben memlekete gidiyorum be gece koçişi ikna ettim arada girerim yine gerçi 6 gün sonra gelcez öpüyorum hepinizi hoşçakalınnn...

Adaletiyle meşhur Nüş-ı Revan-ı Âdil; atına binip arazide dolaşırken, sıcaktan hararet basmış ve boğazı kurumuş.
Su ihtiyacını giderecek ve kendisine ferahlık verecek bir şeyler yeme, içme ihtiyacı duymuş. Etrafına bakınırken, bir nar bahçesi görmüş.
Atını o yana doğru sürüp, bahçede çalışan delikanlıya selam vererek;

“Bana bir nar ikram eder misin?” diye sormuş.
Delikanlı; “Hayhay, memnuniyetle” cevabını vermiş.

Biraz sonra, elinde güzel bir narla Kral’ın yanına gelmiş. Kral, narı ortadan ikiye bölüp, bir yarısını yemeye başlamış. Bir yandan da; “Oh! Ne güzel nar!” diye mırıldanmış. Derken, gözü nar bahçesine doğru kaymış. Farkında olmadan; önce ağaçları, sonra dalları, daha sonra narları saymış. Arkasından, takdir duygularına haset kaygıları karışmış.
İçinden; “Keşke bu nar bahçesi benim olsaydı. Acaba sahibi kimdir ve nasıl elde edilir?” diye düşünmeye başlamış. Bu sırada, narın bir yarısı bitmiş, sıra öteki yarısına gelmiş. Fakat, anlaşılmaz bir biçimde, tadı değişmiş ve alabildiğine kötüleşmiş.

Kral, hayretler içinde; “Evlat, bu ne iştir? Narın bir yarısı çok güzeldi, öteki yarısı bozuk çıktı” demiş.
Delikanlı, bilgece bir gülümseyişle;

“Efendim, Kral’ın niyeti değişince, narın tadı da değişti” cevabını vermiş.
Niyet, hedefe ilk adımdır. İyi ya da kötü ama hedefi gözüne kestirmektir.
Ruh ve bedenen gücünü toplayıp odaklanmaktır. Ama niyetin gücü sadece başlangıç ile sınırlı değildir.

Sonuca ulaşma sürecinde ihtiyaç duyacağımız her türlü enerji ve motivasyonun temel hazırlığı ve sürekliliği için gereklidir.
Ve hayata dair tadın kaynağıdır niyet.
Neye niyet etmişseniz onunla ödüllendirilirsiniz

Yenen arkadaşlar tebrik ediyorum hepinizi VENÜSTEN hoşgeldin yanlış anlamamışım değilmi hamilemisin??? tam okuyamıyorum sayfaları işlerim var ama çook sevindim gözlerim doldu Allah tamamına erdirsin canım mutluluklar

merhaba dostlar dün akşam ablama içimii döktüm ve gözlerinde beni asla anlayamıcanı gördüm bana burdaki sizlerin daha yakın olduğunu anladımm bana dua edin çok zor durumlardayımmm bi türlü başaramadım ne korkakmışşımm

Canım herzaman söylediğimiz gibi bizi bizden başkası anlayamaz aynı şeyleri yaşadık başına gelmeyen annende olsa ablanda olsa anlayamaz bu çok doğal maalesef.Sende başaracaksın belki bizim bu söylediklerimize gülüyorsun inanmıyorsun ama öyle yeni yenenlerden zeynep vardı oda umutsuzdu ama bak yendi herşeyin biz zamanı var sen belki biraz geç yenecekesi ama YENECEKSİN Allahın izni ile. yazılanları uygulamaya çalış lütfen bizlere güven dualarımız sizinle...

Arkadaşım sen p...s boyutunda mumu rahat bir şekilde alabiliyordun diye hatırlıyorum, doğru mu?

Allah kucagına almayıda nasip eder inşallah canım.. sorunsuz bir hamilelik diliyorummm.. malum ben baya çileliyimm bu konudaa özüm cuma gecesi gitcekti haberi oldumu bilmiyorum.. kısss bende diger sayfada öğrendim kelebek yazmıştııı :))) dün akşam gördüm yanii

ne güzel canım hem güzel haberler almışsın hem memlekete gidiyosunn.. cok sevindim adınaa.. benimde annemler gittiiiiiiiiiiiiii bende ağladımmmm dönüşünde görüşürüz inşallah.. ama bizde annemler dönünce annemlere gecicez uzun sürede orda kalıcaz... evdeki netide iptal ettirmeyi düşünüyporuz.. artık nasıl görüşürüz bilmiyorumm ((

Venüstencim hamileymişsin,burdanda tebrik etmek istedim...Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin,canıııım....

cnm çok sevindimmmm.. okurken duygulandım inan ki...
Allah başka dert vermesinnn..
darısı bizleirn başına....

baskanim: cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. insallah güzel kolay 1.hamislik gecirirsin.insallah seni görmedim ama tipki sana benzeyen sana ceken 1.kizin olur., insanlara yardim eden sevgi dolu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…