Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasilsin iyimisin bebis nasil, ne kadar kaldi o.güzel güne. ne zaman alicaksin bebisi kucagina. agrin varmi/ benim cikmam lazim canim, sen bana cevap yaz ben sonra okurum.

nasilsin iyimisin bebis nasil, ne kadar kaldi o.güzel güne. ne zaman alicaksin bebisi kucagina. agrin varmi/ benim cikmam lazim canim, sen bana cevap yaz ben sonra okurum.

İyiyim canım,bebişte iyi çok şükür..82 gün kaldı sanırım...ağrım çok fazla yok şimdilik çok şükür,hafif bir bel ağrısı sadece..Sen nasılsın?Ameliyatını atlatmışsın sanırım,çok geçmiş olsun canım...Dikkat et,çok yorma kendini..Tamam canım,görüşürüz tekrar...:KK71:

hoşbulduk canım. epeydir giremiyordum kk'ne. şimdi de elemanım izinli, pek bakamıyorum buraya. sen nasılsın? ne var ne yok görüşmeyeli?

tatlım ne olsun valla iyi diyelim iyi olalım demişler.. ama şükür keyfim yerinde.... geçen hafta bi denedim önce serçe sonra işaret tamamen aldım çok sevindim... sonra tarlaya gittik arkasından düğün vardı 2 tane.. arkasından cenazemiz vardı derken bi türlü devamını getiremeyecem sanıyordum.. geçen de... tek tek serçe, işaret, orta ve birde diş fırçası denedim oldu... ama va... içinde yumurta gibi bişiler elime geliyordu korktum ... kızlara sordum o vajinanın iç yapısıymış... rahatladım... eş parmağı deniycem ama vakit bulamadım bu akşam inşaallah...

kizlarrrrrrrrrrrr popisinize popisinize vuracam heeee
sicak diye hava saldiniz gene kendinizi tabbiiii kis olsaydi usurdunuz sarilirdiniz kocislerinize dimiiiii
ayilin birazcikkk ayollllll senlensin suralar

hoşbulduk canım. epeydir giremiyordum kk'ne. şimdi de elemanım izinli, pek bakamıyorum buraya. sen nasılsın? ne var ne yok görüşmeyeli?

canım okul çocuklarından almadınmı yazlık eleman...? bende 4-5ay kadar çalıştım bi eczanede... kıs çocuları almıştı yazın patronum... bana çok faydası vardı... ben sadece pc ile ilgileniyordum...

canım okul çocuklarından almadınmı yazlık eleman...? bende 4-5ay kadar çalıştım bi eczanede... kıs çocuları almıştı yazın patronum... bana çok faydası vardı... ben sadece pc ile ilgileniyordum...

hayır tatlım. ilk yıllarımda alıyordum eleman ama bana pahalıya mal olmaya başladı. yazın işlerim zaten çok durgun, öyle yoğun bir eczane değil. vazgeçtim, son 3 yıldır kendi elemanlarım ve ben yetiyoruz yaz kış.

şimdi ne iş yapıyorsun peki? eczane çalışanları ya eczaneden nefret eder bir daha asla bu sektöre bulaşmaz, ya da o kadar alışır ki başka işte çalışamaz.

Allah kolaylık versin. Yani bütün egzersizleri bitirdin mi? Ben de 3 parmak ve bayağı kalın mum alabiliyorum ama p...s olmuyor.

ooo, 3 parmak ve muma rağmen penis alamıyorsan kötü. o zaman ben yarın sabah size müjdeli haberlerle gelemeyebilirim. peki eş parmağı denedin mi?

bu arada aykurt, geçen hafta gitmekten vazgeçtiğimiz psikologumuz ve cem keçenin dediği gibi, vajinismus bir erteleme hastalığıdır. düğün, dernek, akraba ziyareti, vs diye ertelememeye çalış. yatarken 5 dakka bile olsa yap. ne kadar çok yaparsak o kadar alışılıyor.

ooo, 3 parmak ve muma rağmen penis alamıyorsan kötü. o zaman ben yarın sabah size müjdeli haberlerle gelemeyebilirim. peki eş parmağı denedin mi?

bu arada aykurt, geçen hafta gitmekten vazgeçtiğimiz psikologumuz ve cem keçenin dediği gibi, vajinismus bir erteleme hastalığıdır. düğün, dernek, akraba ziyareti, vs diye ertelememeye çalış. yatarken 5 dakka bile olsa yap. ne kadar çok yaparsak o kadar alışılıyor.

Ayyy aşkolsun kötü deme. Evet bir kere denedik eşimin iki parmağı da sonuna kadar giriyor. Daha kalın bir mum hazırladım onunla çalışıp iyice alışınca denicem bir daha p.....si.

Ayyy aşkolsun kötü deme. Evet bir kere denedik eşimin iki parmağı da sonuna kadar giriyor. Daha kalın bir mum hazırladım onunla çalışıp iyice alışınca denicem bir daha p.....si.

canım moralini bozmak için demedim yanlış anlama, benim için kötü demek istedim. ben senden daha geri durumdayım ve artık penisi çok rahatlıkla alırım, son aşamadayım diye düşünmüştüm. sen bu kadar ilerlediğin halde penisi alamadığın için önümde katetmem gereken sandığımdan daha çok yol olabilir diye düşündüm. yani bu kadar sevinmem yersizmiş. çünkü ben kendim 2 parmağimı ve eşimin tek parmağını rahatlıkla alabildiğim için penisi bu akşam çok rahat hallederim diye düşünmüştüm. ama erken sevinmişim :KK43:.

ya benim ne olduğunu bilmiyorum vajinusmus mu yoksa başka bişey mi. normalda hiç girememe vajinusmus oluyor sanırım. benim yarıya kadar oluyor ama sonrası yanıyor acıyor itiyorum evleneli 1 ay oldu :S banada yardım edin lütfen. doktor olarak kime gideceğime karar veremedim jinekolog mu yoksa psikolog mu.

ya benim ne olduğunu bilmiyorum vajinusmus mu yoksa başka bişey mi. normalda hiç girememe vajinusmus oluyor sanırım. benim yarıya kadar oluyor ama sonrası yanıyor acıyor itiyorum evleneli 1 ay oldu :S banada yardım edin lütfen. doktor olarak kime gideceğime karar veremedim jinekolog mu yoksa psikolog mu.

yarıya kadar girdiyse jinekologluk bir durumun olduğunu sanmıyorum. ama içerde bir kitle, vs var ve bundan dolayı canın yanıyorsa jinekologluk durumdasın. doğum kontrol hapı kullanıyor musun? kullanıyorsan kist vs kalmamıştır, sanmam. bana kalırsa yarıya kadar girdiğinde kasıyorsun ve ondan canın yanıyor. yani seninki de vajinismus ama hafif dereceli. psikologa gidebilirsin tabiki de, ama benden sana tavsiye, psikologa gitmek yerine burdaki forumları tek tek okuyup anlatılanları uygula sabırlar. bir de cem keçenin vajinismusun üstesinden gelmek kitabını okuyabilirsin. benim geçen hafta terkettiğim psikologum kitapta anlatılanları kelimesi kelimesine anlattı bana. örnekler, espriler bile aynı. kitabı aldım, psikologu bıraktım.

o takildigin yerde bekle azicik cikarma.once kafani topla sakinles.ondan sonra burnundan derin nefes al ve agzindan ver nefesi verirken yavasca ittir.sen iyi durumdasin bizler hic bisey yapamiyorduk.dedigimi dene faydasi olacagina eminim.cunku nefes verdikce vajina kendiliginden aciliyor.dene bakalim bir degisiklik olacakmi.

kışgüneşi canım ben aslında çalışmaya devam etmeyi çok istiyordum ama paramı vermedi:KK43:((( ve bende düğün öncesi ıkmak zorunda kaldım... ama şimdi biraz borçlarım var ama rahatım tatlım... şimdi kendimizin dükkan.. aile dükkanı diyelim... en azından kendi kendimizin patronuyuz... bu arada gerçektende eczacılık çok zevkli bi meslek kesinlikle... ama çok büyük sorumluluk istiyo... bi anlık dalgınlık bi kişinin sağlığını tehlikeye düşürebiliyor ondan korkuyordum... bide ben tek elemandım... hiç bişey bilmezken ... tamda yeni sisteme geçiş aşamasında girdim eczaneye... yeni sistemi öğren eski sistemi öğren... kimisi karekodlu kimisi barkodlu... bazen karekodu okumaz... bazen net gider........... offfffffff... bunun yanında temizlik yemek hep bana aitti.... anam ağladı tatlım... ama şimdi borç harç ama kendi dükkanımız gayet kafam rahat... bu arada gerçekten ertelemek çok kötü oluyor tatlım... bugün tekrar devam egzersizlere...

Oo yarıya kadar almışsın işte, kısa sürede atlatırsın bu sorunu da üzülme. yarıya kadar girmiş madem birkaç sefer o şekilde deneyin, eşin rahatsız olduğun noktadan ileriye gitmemeye çalışsın. Bi de bacaklarını ne kadar açarsan o kadar rahat oluyo, ağzından nefes alıp usul usul ver birleşme esnasında,kayganlaştırı krem de kullanın.benimde öyleydi bi yerden sonra öyle ağrıyoduki itiyodum,ağlama durumuna geçmiştim kaç kez acıdan.hepsini alamıycam sanıyor üzülüyordum,şimdi tamamı oldu çok şükür.işte yaptıkça orası genişliyo,alışıyo kaslar açılmaya.

Son düzenleme:
ay içimi rahatlattınız vallahi. sağolsun eşimde bu konuda çok anlayışlı sıkıntı etme diyor ama ben gün geçtikce bunalıma giriyorum. peki sık denemek mi gerekiyor yoksa belirlik aralıklarlamı? biz dün gün içinde 2 kere denedik benim ısrarımla bu sefer olacak diyorum ama olmuyo yarıdan sonrası acı veriyor ikinci denemeyede hiç giremiyor. bu akşam doktardan randevu almıştım kadın doğumdan bi gideyim bakalım ne diyecek. korkuyorum da şimdi o aşağıdan bakar kesin

canım moralini bozmak için demedim yanlış anlama, benim için kötü demek istedim. ben senden daha geri durumdayım ve artık penisi çok rahatlıkla alırım, son aşamadayım diye düşünmüştüm. sen bu kadar ilerlediğin halde penisi alamadığın için önümde katetmem gereken sandığımdan daha çok yol olabilir diye düşündüm. yani bu kadar sevinmem yersizmiş. çünkü ben kendim 2 parmağimı ve eşimin tek parmağını rahatlıkla alabildiğim için penisi bu akşam çok rahat hallederim diye düşünmüştüm. ama erken sevinmişim :KK43:.
Tamam anladım, sen moralini bozma, çoğu kişi iki parmaktan sonra p...se geçip sorunsuz başarıyor, ama ben yavaş ilerliyorum, hala çok korkuyorum nedense, o nedenle tam olmadı ama çok az girdi çok zor da olsa. İnşaAllah sen başarırsın ilk denemende. Ben bugün p...s kadar mumu alamadım, artık yarına Allah kerim. Rabbim hepimize tez şifalar ihsan eylesin. Sen de psikologtan vaz geçtin benim gibi, iyi yaptın, buradaki arkadaşların desteği psikoloğunkini bine katlar. Allah razı olsun hepsinden.

kıslar bu parmak denemelerini kudum ama 2 parmak 3 parmak derken hepsi birdenmi :) eger oyle ise ne kadar sonra p.s denemesine gecilmeli? gerci hazır hisseittiğin yerde gecilmeli ama ben tek tek parmak deneyen oldumu merak ettim? hepsi birden cok geldi :KK70:

kıslar bu parmak denemelerini kudum ama 2 parmak 3 parmak derken hepsi birdenmi :) eger oyle ise ne kadar sonra p.s denemesine gecilmeli? gerci hazır hisseittiğin yerde gecilmeli ama ben tek tek parmak deneyen oldumu merak ettim? hepsi birden cok geldi :KK70:

İlk önce inceden kalına doğru tek tek yapıyorsun teki rahatçana almaya başlayınca da iki parmağını birden alıyorsun, sonra iki parmağa alışınca da 3 parmağını birleştirip alıyorsun, yavaş yavaş ilerleyeceksin.

X