- 22 Aralık 2010
- 51
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.841
Merhaba canım,hoşgeldin aramıza...Çözülemeyecek bir durum değil,düzenli ve sürekli egzersizle kısa sürede başarabilirsin...Bak burada ben dahil birçok arkadaşımız başardı,hatta hamile olanlar bile var...Allahın izniyle sende başaracaksın..Eşinde isteksizleşme olması normal ama sen ona bunun bir rahatsızlık olduğunu anlat ve bu egzersizleri bitirdikten sonra p.. denemelerine başlayın...Bu sürede senin üzerine fazla gelmesin,ondan sana destek olmasını iste...Buna ihtiyacın olduğunu ve bu olayı onun desteğiyle başaracağını söyle..
Şuan sen çok ileridesin zaten,bir çoğumuz vajiye dokunamıyorken,hatta egzersizlere bile ikna olamıyorken sen bu aşamaları halletmişsin..Kendin başlamışsın egzersizlere ve çok iyi gelişme göstermişsin..Millet bir parmak bir boğum almak için can atıyor,canım...Maşallah sen 3 parmak alabilmişsin..Eş parmağı eşe olan güveni arttırıyor,bunuda denemelisin..Eş parmağını bende zor yaptım,bunuda şu şekilde eşinin elini sen tut ve yavaş yavaş ilerlet...Yani kontrol sende olsun..Derin nefes al,nefesi verirken ıkınarak(ıkınınca vaji açılıyor) yavaşça ilerlet..Tamamını alınca kontrolü eşine bırak,bu şekilde yavaş yavaş eşinin yapmasına izin vereceksin..Emlayı kullanmanı tavsiye etmem,o en son çare..Ama kayganlaştırıcı kullanmalısın..
öyle buruk süzgün müzgün olmak yok neşeli ol bakim bebişin bişeysi yoktur sen merak etme
ya canım teşekkürederim . aslında eşim bunun vajinismus olduğunu düşünmüyor. buda beni deli ediyor benim bu kadar uğraşmalarım araştırmalarım denemelerim önemli değil gibi ve yapamalarım aslında ona göre ona olan güvensizliğim ve ondan emin alamamla alakalıymış... 3 aylık evliyim kavga ediyoruz inan ayrlığı bile söyledi hastalık alduğuna inandıramıyorum ki....inan içkiyi sevmem bunu yapabilmek için zil zurna şarhoş oldum olmadı ama ondan sonra sanki emin değilim ama en azından biraz hastalık olabileceğine dair şüphe uyandı. bunu atlatmak zorundayım yada çünkü benim eşim çok sabırlı değil canım.bunu kendim aşmaya çalışıyorum. bu arada sen hangi kayganlaştırıcıyı kullandın canım . bu arada eş parmağını hakikaten bir kaç defa denedim canım acıyor başka bir yöntem belki varmı ?
yapın yapın bende size sorarım galiıyyy miğdem çok bulanıyo süt içmekten nefret ediyorummmmmm
öyle buruk süzgün müzgün olmak yok neşeli ol bakim bebişin bişeysi yoktur sen merak etme
Canım sana katılıyorum...Sevcihan hamileliğin tadını çıkarmaya çalış,olumsuz birşey düşünme...Herşey güzel olacak,bebişini sağlıkla alacaksın kucağına Allahın izniyle...
ah canlarım tadını çıkarmaya çalışıyorumda olmuyorkii.. stres sürekliii eksik olmuyor.. bir sürü sorun var ayrıca ailevii.. kafam kazan gibi oldu bugün... çok yoruldum, alıp basımızı gidelim kimsenin tanımadıgı bi yere.. anam, babam, kocam olsun.. amannnn Allah ım yardım etsin bize bizim gibilere..
Canım haklısın,aslında bu dönemde hormonal olarakda etkileniyoruz herşeyden ama kendini üzmemeye çalış...Bebişinde etkilenip,üzülmesin...Oda hisseder,annesi..Sen bebeğini kucağına alacağın günü düşün...Kimbilir nasıl tatlı bir kız olacak...Annesine mi benzeyecek,babasına mı?Bende ultrasonda görsemde çok merak ediyorum..Bakalım nasıl olacak oğlum diye...Bunları düşün,bak kursta kötü haberleri zilemeyin...Sizi etkilemesine izin vermeyin,hep iyi şeyler düşünüm dediler...Sende bunu yap..
etkilenmez miiartık güzel şeyler olsun istiyorum.. yatıcam birazdan zaten..
ayy haber maber hiç bişey izlemiyorum cok etkileniyorum.. annemlerde köye gidiyo ona buruldum biraz.. cnm görüşürz ben yatar... ii geceler sende yat valla bizim böle oturmamzda sakıncalı.. hadi baş başş
ya ben niden özle mesaj yazamıyorum alaaa alaaa
günaydın hanımlar...............:80::80::80:
günaydın tatlım... sabah sabah pek kimse olmaz... bu arada özel mesaj yazabilmen için 100 adet busayfalara yazı yazmış olman lazım... 100ü geçersen özel mesaj atabiliyorsun...