Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya canım teşekkürederim . aslında eşim bunun vajinismus olduğunu düşünmüyor. buda beni deli ediyor benim bu kadar uğraşmalarım araştırmalarım denemelerim önemli değil gibi ve yapamalarım aslında ona göre ona olan güvensizliğim ve ondan emin alamamla alakalıymış... 3 aylık evliyim kavga ediyoruz inan ayrlığı bile söyledi hastalık alduğuna inandıramıyorum ki....inan içkiyi sevmem bunu yapabilmek için zil zurna şarhoş oldum olmadı ama ondan sonra sanki emin değilim ama en azından biraz hastalık olabileceğine dair şüphe uyandı. bunu atlatmak zorundayım yada çünkü benim eşim çok sabırlı değil canım.bunu kendim aşmaya çalışıyorum. bu arada sen hangi kayganlaştırıcıyı kullandın canım . bu arada eş parmağını hakikaten bir kaç defa denedim canım acıyor başka bir yöntem belki varmı ?

öyle buruk süzgün müzgün olmak yok neşeli ol bakim bebişin bişeysi yoktur sen merak etme

Canım sana katılıyorum...Sevcihan hamileliğin tadını çıkarmaya çalış,olumsuz birşey düşünme...Herşey güzel olacak,bebişini sağlıkla alacaksın kucağına Allahın izniyle...

Son düzenleme:

Ah bu eşler,benim eşimde ilk zamanlar benim istemediğimi,ona güvenmediğimi söylemişti...Bir kere psikoloğa gittik,o dr bunun bir rahatsızlık olduğunu söyledi...Bana bir anti depresan verdi,eve yolladı...Eşim bunu rahatsızlık olduğunu o zaman anladı ama bu antidepresanlarda işe yaramadı..Ben araştırırken bu siteyi buldum ve eşime dedim bak benim gibi kaç kişi varmış..Buradaki arkadaşlarımın yardımıyla 25.10.2010 da başardım,Allaha şükür..Eşine gerekirse söyle böyle bir site var ve benim gibi bu sorunu yaşayanlar var diye ama bunu nette paylaşmanı uygun görmezse,eşinin tavrını sen daha iyi bilirsin...Sende benim gibi al eşini bir dra götür,dr durumunu anlatır..Alkol olayını bende denedim,hiç sevmem ve hayatımda hiç içmeyen ben...Yaklaşık 4-5 kadeh şarap içtim...Tuvaleti zor buluyordum ama olmadı...Bunun ne fizyolojimizle nede başka birşeyle alakası yok...Bu bizim beynimizle alakalı,psikolojik bir durum..Ben ultrason jeli kullandım hem miktarı çok,hemde diğer jellere göre çok uygun...Ayrıca zararıda yok,ben onu kullanarak hamile kaldım..Eş parmağını benim dediğim gibi kendi kontrolünde dene...Olacaktır,eş parmağında bende çok zorlanmıştım,yapamam dedim ama hiç sorun olmadı daha sonra...Yavaş yavaş tamamen eşine bırakmayı öğreniyorsun zaten..

Son düzenleme:
yapın yapın bende size sorarım galiıyyy miğdem çok bulanıyo süt içmekten nefret ediyorummmmmm

Tabi canım,söyleriz neler lazım... Ben azar azar alıyorum zaten.Süt içmek mi? Ayy sorma bende hergün zorla içiyorum mecburen,hiç sevmem..Ama senin ilk aylar olduğu için bulantılarının olması çok normal..İnşallah çok uzun sürmez..Kendine ve bebişine iyi bak,canım...

öyle buruk süzgün müzgün olmak yok neşeli ol bakim bebişin bişeysi yoktur sen merak etme

Canım sana katılıyorum...Sevcihan hamileliğin tadını çıkarmaya çalış,olumsuz birşey düşünme...Herşey güzel olacak,bebişini sağlıkla alacaksın kucağına Allahın izniyle...

ah canlarım tadını çıkarmaya çalışıyorumda olmuyorkii.. stres sürekliii eksik olmuyor.. bir sürü sorun var ayrıca ailevii.. kafam kazan gibi oldu bugün... çok yoruldum, alıp basımızı gidelim kimsenin tanımadıgı bi yere.. anam, babam, kocam olsun.. amannnn Allah ım yardım etsin bize bizim gibilere..

Canım haklısın,aslında bu dönemde hormonal olarakda etkileniyoruz herşeyden ama kendini üzmemeye çalış...Bebişinde etkilenip,üzülmesin...Oda hisseder,annesi..Sen bebeğini kucağına alacağın günü düşün...Kimbilir nasıl tatlı bir kız olacak...Annesine mi benzeyecek,babasına mı?Bende ultrasonda görsemde çok merak ediyorum..Bakalım nasıl olacak oğlum diye...Bunları düşün,bak kursta kötü haberleri izlemeyin...Sizi etkilemesine izin vermeyin,hep iyi şeyler düşünün dediler...Sende bunu yap..

Son düzenleme:

etkilenmez mii artık güzel şeyler olsun istiyorum.. yatıcam birazdan zaten..
ayy haber maber hiç bişey izlemiyorum cok etkileniyorum.. annemlerde köye gidiyo ona buruldum biraz.. cnm görüşürz ben yatar... ii geceler sende yat valla bizim böle oturmamzda sakıncalı.. hadi baş başş

Tamam canım,bende yatarım..tekrar görüşürüz.İyi geceler,kendine ve bebişine iyi bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…