- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.501
özüme ne olmuşşş beeee canım yaaa inşallh iyidir
ya canım sakın diğer parmakları deneme falan neden diyosunki aşama aşama alıştırıyoruz bölgeyi.. arkadasında kafası karışcak... p...s gircek parmak nası girmezzzz.....
bu arada tebrik ederimm bak başka parmaklarda giriyomuş görün mü devam et.. eş parmagına gecebilirsin artık..
Hayır yanlış anladın sanırım, arkadaş hiç bir şey sokamıyormuş işaret orta vs parmak giremiyormuş, bende de giremiyordu ama ne zaman serçe parmağı denedim girdi ve bana acayip bir cesaret geldi, serçeye iyice alışıp yüzüğe ve orta parmağa geçtim, yani ilk önce en incesini alsın sonra kademe kademe kalın parmaklara geçsin, illaki ilk işareti sokucan dersek yapamaz ve vazgeçebilir benim gibi Allah korusun, ben hamile kalmadan önce ilk evlendiğimde egzrszleri bundan dolayı yapamamıştım, 1.5 senem heba oldu.
Allah razı olsun bayağı kalın mum girdi şimdi ince eş parmaklarına mı geçeceğim sevcihan, sen öyle mi yapmıştın?
kıslarrrrrrrrrrrr ben kaçar sanırım eve gitmem gerekecek akşama annemlere yemek yapıcam malum cenaze olunca pek yapamazlar.... öpüyorum hepinizi
günaydın bulutlar... neşen yerine geldi sanırım... bak durdun durdun çok yavaş ilerliyorum derken Rabbim sabrının mükafatını verdi birgünde neler neler yaptın tebrik ediyorum tatlım
tebrik ederim canım.. nasıl sevindim çok ilerleme kaydetmişin..inşallah bir an önce atlatırsın bu sıkıntıyı
kadınlar kulübü merhaba
ilk mesajım.
11 aylık evliyim ve bir iki aya kadar yani burayı bulana kadar çok zor günler yaşadım.bütün sayfalrı okudum nerdeyse..vajili olanlar yenenler ve hamişler..her yenen arkadaşla sevindim umutlandım yalnız olmadığımı hissetim..
parmak egzersizlerini çok az yaptım öle iki parmak üç boğum falan nerde
bir boğum ancak alabildim eşimin parmağını.ve bir gün dedim bu iş ya olucak ya olucak ve oldu..
arada yine yarıda kaldığımız oluyor ama bir defa yaptım ya çok da sorun diil artık..
düzene girecektir.
Allah hepinizin şifasını versin..ve Rabbim ben dahil isteyen herkese bebek nasip etsin..
Allah razı olsun arkadaşım, evet birden birkaç basamak atladım hamdolsun, inş hep beraber tüm vaji.liler şifaya kavuşuruz.
kızlar ben dün p...s deneyebilirim belki demiştim ya? denemedik. çünkü o kadar yorgundum ki akşam.. çarşıda çok yoruldum.. normalde yaptığım egzersizleri bile yapamadım, girmedi.. ya da yorgunluktan üzerine çok düşmediğimden yapamadım bilmiyorum. doğum günü vaji usulü geçti anlayacağınız:) zaten sadece bugün kaldı elimde, bugün bi aksilik olmazsa denemek istiyorum. bugün bitmezse bu mesele, 1ay ertelenmek zorunda. çünkü evde olmucaz. aslında çok az egzersiz yaptım, p...s denemeye geçmek istemezdim egzersizlerde rahat oluncaya kadar ama vaktim yok memlekete gideceğimiz içinbana dua edin olur mu
bu arada çok güzel dualar yazmışınız Allah razı olsun
Yenmiş olan kızlar lütfen yol gösterin bana, ben iki parmak aldım ardından da kalın bir mum ama p...s kadar kalın değildi. Şimdi ne yapmalıyım, eş parmağı hiç yapmadım yapmam gerekiyor mu?
kızlar ben dün p...s deneyebilirim belki demiştim ya? denemedik. çünkü o kadar yorgundum ki akşam.. çarşıda çok yoruldum.. normalde yaptığım egzersizleri bile yapamadım, girmedi.. ya da yorgunluktan üzerine çok düşmediğimden yapamadım bilmiyorum. doğum günü vaji usulü geçti anlayacağınız:) zaten sadece bugün kaldı elimde, bugün bi aksilik olmazsa denemek istiyorum. bugün bitmezse bu mesele, 1ay ertelenmek zorunda. çünkü evde olmucaz. aslında çok az egzersiz yaptım, p...s denemeye geçmek istemezdim egzersizlerde rahat oluncaya kadar ama vaktim yok memlekete gideceğimiz içinbana dua edin olur mu
bu arada çok güzel dualar yazmışınız Allah razı olsun
kadınlar kulübü merhaba
ilk mesajım.
11 aylık evliyim ve bir iki aya kadar yani burayı bulana kadar çok zor günler yaşadım.bütün sayfalrı okudum nerdeyse..vajili olanlar yenenler ve hamişler..her yenen arkadaşla sevindim umutlandım yalnız olmadığımı hissetim..
parmak egzersizlerini çok az yaptım öle iki parmak üç boğum falan nerde
bir boğum ancak alabildim eşimin parmağını.ve bir gün dedim bu iş ya olucak ya olucak ve oldu..
arada yine yarıda kaldığımız oluyor ama bir defa yaptım ya çok da sorun diil artık..
düzene girecektir.
Allah hepinizin şifasını versin..ve Rabbim ben dahil isteyen herkese bebek nasip etsin..
Ayyy çok sağ ol arkadaşım bana verdiğin desteği unutamam hiç bir zaman Allah senden razı olsun. Aslında mum p...s kadar değildi daha inceydi, mutlaka p...s kadar olanı almam gerekli mi, evet mantıklı eş parmağını da deneyeyim bu akşam inşaAllah.tebrik ederimrabbim bundan sonrasında başka dert vermesn.. o zamanla alışırsınız bir kere olduysa geriside geliyor Allahın izni ile hiç merak etmeyn..
merhaba canım ; çok sevndmm ya maşallahçok güzel ilerlemişsin .. sonuna gelmişsin zaten.. p..s boyutu aparatı aldıktan sonra denemeye geçebilirsin iki parmaktan sonrada denemeye geçiliyor ama istersen eşinlede eş parmağı deneyin önce bir parmak sonra iki parmak çünkü o zaman eşe güven geliyor iyice alıştığını anlayınca sonrada denemeye geçersiniz olur Allahın izni ile...
yasmin canim nasilsin bebis nasil neyapiyor, iyimi büyüdü,mü,hersey yolundami
Ayyy çok sağ ol arkadaşım bana verdiğin desteği unutamam hiç bir zaman Allah senden razı olsun. Aslında mum p...s kadar değildi daha inceydi, mutlaka p...s kadar olanı almam gerekli mi, evet mantıklı eş parmağını da deneyeyim bu akşam inşaAllah.
merhaba canım ; denemeye mi geçtiniz. inşallah olur ama olmazsa sakın morelini bozma çünkü egzersizler ile biliyorsun ilerledikçe oluyor illaki.. sen kendini rahat bırakmaya çalış .. dualarımızdasınız ..
bir ay ayrımı kalacaksınız eşinle?