- 27 Aralık 2010
- 1.158
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.481
Arkadaşlar 39 yaşındayım.6 yıllık evliyim.Beş yıl kendimi kandırarak oyalandım.Geçen sene cesaret gösterip tedaviye gittim ama hiç faydası olmadı.Doktor önce utangaçlığımı açmak için terapi uyguladı.Sonra parmak egzersizi önerdi.Ama zaten ben dokunmaya korkarken tabiiiki başaramadım.Çok umutsuzum.Bu arada bugün bir delilik yapıp umut kliniğinden tüp bebek için randevu aldım.Şimdi nasıl muayene olacağım korkusu başladı.Bu dertten hiç kurtulamayacakmışım gibi.Moralim bozuk.Umutsuzum.Yani eşim melek gibi biri ona bir çocuk veremeyecek olmak bile yeterince üzücü .Kocaman kadınım bu yaşta bu beceriksizlik beni tüketiyor.Bana biraz moral biraz destek lütfenn)))
canimmmm cok ozledim seniii msn ye gelllllll
suan gecmisi okumaya vaktim yok, bugün kim merdivenden düstü, seremimi ,özümmü 1sey olmusmu, bebisler iyimi. özüm yarin kacta umreye gidiyor, cevap bekliyorum, suan biraz isim var islerimi bitireyim gelicem yaniniza, ama siz bana hemen cevap yazin, bekliyorum.
suan gecmisi okumaya vaktim yok, bugün kim merdivenden düstü, seremimi ,özümmü 1sey olmusmu, bebisler iyimi. özüm yarin kacta umreye gidiyor, cevap bekliyorum, suan biraz isim var islerimi bitireyim gelicem yaniniza, ama siz bana hemen cevap yazin, bekliyorum.
neyse kıslarrr ben çıkıom.....Allaha emanett olunnn ...kendinize iyi bakınn.....görüşemessek Hakkınızı Helal Edinn....Dualarım sizinlee inşalah herzaman ediorum etmeyede devam edecem inşallahhhh......kendinize çok çok iyi bakınn......hoşçakalınn.....
canım özüm annesine giderken merdivene takılmış dizlerinin üstüne düşmüş bişeyi yok merak etme.. birde umreye cumayı ctesiye baglayan gece gidiyor canım... fazla giremiyor özletti iyice kendini valla.. sağlıcakla gitsinler gelsinler inşallah.. sen nasılsın bu arada?
sen nasilsin iyimisin bebis ne yapiyor. oda bu vakitte annesi gibi uyanik herhalde.yarindi randevun deyilmi, hadi bakalim hayirlisi, ikinizinde iyi haberlerini aliriz insallah.
Arkadaşlar 39 yaşındayım.6 yıllık evliyim.Beş yıl kendimi kandırarak oyalandım.Geçen sene cesaret gösterip tedaviye gittim ama hiç faydası olmadı.Doktor önce utangaçlığımı açmak için terapi uyguladı.Sonra parmak egzersizi önerdi.Ama zaten ben dokunmaya korkarken tabiiiki başaramadım.Çok umutsuzum.Bu arada bugün bir delilik yapıp umut kliniğinden tüp bebek için randevu aldım.Şimdi nasıl muayene olacağım korkusu başladı.Bu dertten hiç kurtulamayacakmışım gibi.Moralim bozuk.Umutsuzum.Yani eşim melek gibi biri ona bir çocuk veremeyecek olmak bile yeterince üzücü .Kocaman kadınım bu yaşta bu beceriksizlik beni tüketiyor.Bana biraz moral biraz destek lütfenn)))
seremi2002 tek_ask cilan_21 hoşgeldinizzzzzzzzzzzzz... canım sıkılıyordu tek başıma(((
hoşbuldummm nasılsınız bakalım kızlar bugün hadi bi dua edelim bakalım günümüz güzel diyeseremi2002 tek_ask cilan_21 hoşgeldinizzzzzzzzzzzzz... canım sıkılıyordu tek başıma(((
hoşbuldummm nasılsınız bakalım kızlar bugün hadi bi dua edelim bakalım günümüz güzel diye
peygamber efendimiz (s.a.v) evden çıkarken, bismillâh, tevekkeltü alallah, lâ havle ve lâ kuvvete illâ billah allahın ismini söyleyerek evimden çıkıyorum. Bütün işlerimde allaha dayanıyor, ona güveniyorum. Güç ve kuvvet ancak allahın yardımıyla olur duasını okurdu. Hadi okuyalım bakalım
hepimizin günü mükemmel ötesi mutlu sağlıklı huzurlu imanlı bol paralı sevinçli dostlu gülücüklü geçsin inşallah hadi amin deyin bakımmm
cnm özüm düşmüş ama bişeyi yokmuş ama ne zmn gidiyr umreye bilmyrm malesef
aminnnnnnnnnnnn
kızlar bende esnafım dükkanımı açarken vede gün içerisinde şu duayı okuyorum...
Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşau, ve huvel kaviyyul aziz.
Mansı: Allah, kullarına latiftir(lütufkar). Dilediği kimseyi rızıklandırır. Ve o, kaviyy'dir(kuvvetli), aziz'dir(yüce ve şerefli).