Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar 39 yaşındayım.6 yıllık evliyim.Beş yıl kendimi kandırarak oyalandım.Geçen sene cesaret gösterip tedaviye gittim ama hiç faydası olmadı.Doktor önce utangaçlığımı açmak için terapi uyguladı.Sonra parmak egzersizi önerdi.Ama zaten ben dokunmaya korkarken tabiiiki başaramadım.Çok umutsuzum.Bu arada bugün bir delilik yapıp umut kliniğinden tüp bebek için randevu aldım.Şimdi nasıl muayene olacağım korkusu başladı.Bu dertten hiç kurtulamayacakmışım gibi.Moralim bozuk.Umutsuzum.Yani eşim melek gibi biri ona bir çocuk veremeyecek olmak bile yeterince üzücü .Kocaman kadınım bu yaşta bu beceriksizlik beni tüketiyor.Bana biraz moral biraz destek lütfenn)))

Hoşgeldinz aramıza;

parmak egzersizlerini emin olun ki hiç dokunamayanlar bile yapıyor en baş örneği bendim.. dokunmak bakmak hakkında bişey duymak okumak istemezdimm. birgün sadece dokundum elimi çekmeden gittikçe alıştığımı farkettim ve aynayla da inceledim. ıkınınca delik de gözüküyor zaten sonrasında hafif hafif deniyorsun başta olan o sıkıntı zamanla kayboluyor .. fikrinize tamamen saygım sonsuzdur ama bence sizde bu sorunu aşabilirsiniz tüp bebek için gün gelmeden deneyin eminim ilerleme olacaktır .. ben inanamazdım yapanları okudukça ben yapamam derdim ama oluyor yeterki inanmak,cesaret, azim, sonucu; başarıı :KK19:

suan gecmisi okumaya vaktim yok, bugün kim merdivenden düstü, seremimi ,özümmü 1sey olmusmu, bebisler iyimi. özüm yarin kacta umreye gidiyor, cevap bekliyorum, suan biraz isim var islerimi bitireyim gelicem yaniniza, ama siz bana hemen cevap yazin, bekliyorum.

suan gecmisi okumaya vaktim yok, bugün kim merdivenden düstü, seremimi ,özümmü 1sey olmusmu, bebisler iyimi. özüm yarin kacta umreye gidiyor, cevap bekliyorum, suan biraz isim var islerimi bitireyim gelicem yaniniza, ama siz bana hemen cevap yazin, bekliyorum.

cnm özüm düşmüş ama bişeyi yokmuş ama ne zmn gidiyr umreye bilmyrm malesef

canım özüm annesine giderken merdivene takılmış dizlerinin üstüne düşmüş bişeyi yok merak etme.. birde umreye cumayı ctesiye baglayan gece gidiyor canım... fazla giremiyor özletti iyice kendini valla.. sağlıcakla gitsinler gelsinler inşallah.. sen nasılsın bu arada?

neyse kıslarrr ben çıkıom.....Allaha emanett olunnn ...kendinize iyi bakınn.....görüşemessek Hakkınızı Helal Edinn....Dualarım sizinlee inşalah herzaman ediorum etmeyede devam edecem inşallahhhh......kendinize çok çok iyi bakınn......hoşçakalınn.....

gecmis olsun canim kendine cok dikkat et oralarda, gerci orasi mübarek topraklar rabbim korur sizi, rabbim her daim yaninizda olsun,simdiden umreni kabul etsin, sende hakkini helal et.oralara gidince benim icinde dua et, rabbimize peygamberimize bu günankar kuldan selam söyle.dua et affetsinler benim gibi kulu, bana söyle dua et: rabbim bu arkadas hakkinda hayirlisini, nasip et,onu sana layik 1.hale getir her halini düzelt, islah et onu, cünkü o, senin istemedigin 1seyi yaparken bile bunun agirligini cekiyor, agliyor,sen onu affet.de.

canım özüm annesine giderken merdivene takılmış dizlerinin üstüne düşmüş bişeyi yok merak etme.. birde umreye cumayı ctesiye baglayan gece gidiyor canım... fazla giremiyor özletti iyice kendini valla.. sağlıcakla gitsinler gelsinler inşallah.. sen nasılsın bu arada?

sen nasilsin iyimisin bebis ne yapiyor. oda bu vakitte annesi gibi uyanik herhalde.:KK60::KK60::KK60: yarindi randevun deyilmi,:KK52::KK49: hadi bakalim hayirlisi,:nazar: ikinizinde iyi haberlerini aliriz insallah.

sen nasilsin iyimisin bebis ne yapiyor. oda bu vakitte annesi gibi uyanik herhalde.:KK60::KK60::KK60: yarindi randevun deyilmi,:KK52::KK49: hadi bakalim hayirlisi,:nazar: ikinizinde iyi haberlerini aliriz insallah.

iyiyim canım napalım oturuyoruz pek uykumuz yok.. ay o gecede uyumuyokii anası kılıklııı kımıl kımıl oynuyo :))) yarın gidicez bakalım yaa hayırlısııı güzel şeyler duymak istiyorummmm.. umarım herşey yolundadır.. heyecanlıyım valla ayrıntılı ultrsonda cok net görünüyomuş bebek öyle diyolar bu gece uyuyamam kesin bennnn..

yatalım bari bizz baya gec oldu saat... görüşürüz şekerrr iyi geceler

Son düzenleme:
günayyyyyyyyyyyyyyyydın kızlar herkese kocaman bir günaydın. bugün pozitif olalım güzel düşünelim. güzel düşünen güzel görür güzel gören hayatından lezzet alır unutmayın kızlar. bende bundan sonra hep pozitif olucam aklıma hiç kötü şeyler getirmicem. imtihan dünyasında değilmiz herşey başımıza gelebilir sonuçta Allah bize taşıyamayacağımız yükü yüklemez demekki biz bunları kaldırabiliyoruz., bundan sonra böyle.....

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnn larrrrrrrrrrrrrrrrrrr... aynen thejust arkadaşımın da dediği gibi benim için üzücü bi günün ardından gelen bu yeni sabaha pozitif bir merhabaaaaaaaaaaaaa

Arkadaşlar 39 yaşındayım.6 yıllık evliyim.Beş yıl kendimi kandırarak oyalandım.Geçen sene cesaret gösterip tedaviye gittim ama hiç faydası olmadı.Doktor önce utangaçlığımı açmak için terapi uyguladı.Sonra parmak egzersizi önerdi.Ama zaten ben dokunmaya korkarken tabiiiki başaramadım.Çok umutsuzum.Bu arada bugün bir delilik yapıp umut kliniğinden tüp bebek için randevu aldım.Şimdi nasıl muayene olacağım korkusu başladı.Bu dertten hiç kurtulamayacakmışım gibi.Moralim bozuk.Umutsuzum.Yani eşim melek gibi biri ona bir çocuk veremeyecek olmak bile yeterince üzücü .Kocaman kadınım bu yaşta bu beceriksizlik beni tüketiyor.Bana biraz moral biraz destek lütfenn)))

canım hiç bişey için geç değil bende 6. yılımda yendim burda en kötü duurmdayken dibe vurmuşken allaha şükür ki buldum burayı... inan hepimiz aynı şeyleri düşündük tüp bebek...! vajinismusu yaşayıpta aklından tüp bebek geçmeyen biri yoktur eminim ama inan tüp bebek çare olmaz bize ki emin ol egzersizlerden çok daha zor bi süreç tüp bebek bi kere bunu aklından çıkar ve hemen burda başla egzersizlere ne kadar şanslısın ki burayı buldun burda hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi anladıgımız kadar kimse anlayamaz bizi ve hiç bi doktor bizim kadar yardımcı olamaz çünkü egzersize başlarken yaparken ne hissettiğini en iyi biz biliriz bunu yaşayanlar bilir ben egzersizi ilk duydugumda sapık mıyım ben nasıl yaaprım böyle bişey dedim ama bak yaptım ve yendim 10 günde... sen de karar ver ve yapmaya başla egzersizleri en kısa zamanda yenersin inşallah....

seremi2002 tek_ask cilan_21 hoşgeldinizzzzzzzzzzzzz... canım sıkılıyordu tek başıma:KK43:(((
hoşbuldummm nasılsınız bakalım kızlar bugün hadi bi dua edelim bakalım günümüz güzel diye
Peygamber Efendimiz (S.A.V) evden çıkarken, “Bismillâh, tevekkeltü alallah, lâ havle ve lâ kuvvete illâ billah – Allah’ın ismini söyleyerek evimden çıkıyorum. Bütün işlerimde Allah’a dayanıyor, O’na güveniyorum. Güç ve kuvvet ancak Allah’ın yardımıyla olur” duasını okurdu. hadi okuyalım bakalım

HEPİMİZİN GÜNÜ MÜKEMMEL ÖTESİ MUTLU SAĞLIKLI HUZURLU İMANLI BOL PARALI SEVİNÇLİ DOSTLU GÜLÜCÜKLÜ GEÇSİN İNŞALLAH HADİ AMİN DEYİN BAKIMMM

hoşbuldummm nasılsınız bakalım kızlar bugün hadi bi dua edelim bakalım günümüz güzel diye
peygamber efendimiz (s.a.v) evden çıkarken, “bismillâh, tevekkeltü alallah, lâ havle ve lâ kuvvete illâ billah – allah’ın ismini söyleyerek evimden çıkıyorum. Bütün işlerimde allah’a dayanıyor, o’na güveniyorum. Güç ve kuvvet ancak allah’ın yardımıyla olur” duasını okurdu. Hadi okuyalım bakalım

hepimizin günü mükemmel ötesi mutlu sağlıklı huzurlu imanlı bol paralı sevinçli dostlu gülücüklü geçsin inşallah hadi amin deyin bakımmm

amiiiinnnn :)))

aminnnnnnnnnnnn

kızlar bende esnafım dükkanımı açarken vede gün içerisinde şu duayı okuyorum...
Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşau, ve huvel kaviyyul aziz.
mansı: ALLAH, kullarına Latiftir(lütufkar). dilediği kimseyi rızıklandırır. ve O, Kaviyy'dir(kuvvetli), Aziz'dir(yüce ve şerefli).

aminnnnnnnnnnnn

kızlar bende esnafım dükkanımı açarken vede gün içerisinde şu duayı okuyorum...
Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşau, ve huvel kaviyyul aziz.
Mansı: Allah, kullarına latiftir(lütufkar). Dilediği kimseyi rızıklandırır. Ve o, kaviyy'dir(kuvvetli), aziz'dir(yüce ve şerefli).

aminnnnnnnnnnn:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

X