- 26 Haziran 2010
- 1.840
- 7
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.541
sendemiiiiiiiiiiiiiiiiiiyok anam yokkkk birşey var bu vajınusmus en çok öğretmenlerii buluoooo neden acabaaaa Allah Allah sadece bi tesadüfmüü yoksam ciddi bi sebepmi var araştırmak lazımmm yok yokkkk kesin bende öğretmenimmmmm şüphelenmeye başladım kendimden lise mezunuyum ama olsun vajinusmusluysam öğretmenim demekkttiiiirrrr şaka bi yana kim ne olursa olsunn ne sıfatta ne kariyerde olsun Rabbim bu hastalığı kimsenin başına vermesin inşallahh....
saol canım evettt düştümmmmmRabbim sizleredee nasip etsin inşallahhhhh gitmeyiiii...
valla ozum bende ogretmenım var bu ogretmenlerın bı derdı bencede. kasıntı mıyız neyız
ne dusmesı ozummmmmmmmmmmmm bı sey yok demı daha gecmısı okuyamadım
mıdye cnm ozel msj atıcaktım ama 10 dk engelıne takıldım burdan yazımmm
tavsıyelerın ıcın cok tşkk inş dedıgın gıbı olurr ıkıncıye fazla canım yanmaz kı ıstem dışı kasılma..
ılk aşamayı gectım suan moralımı yuksek tutmam lazım aklımda hep bebış var ınş hamıle kalırım da ılk sızlere solerım..dua edın olurmu?
ınsallah tatlım once su ıse bı alıs sonra gerısı gelır Allahın ıznıyle, tabıkı moralını yuksek tutacaksın cunku en zor kısmı gecmıssın
KIZLARRRRRRR iyi akşamlar tatil dönüşü hemen buraya girip yazmak istedim süleyman eserdağa gittim 4 günde aştım çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr darısı sizlerin başına bu kadar beklediğime bile pişman oldum yardım alınca çok farklı sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim..
maşaAllah arkadaşım, iki parmağı kısa sürede başardın, ben 2 haftadır serçe yüzük ve orta parmaklarla uğraşıp duruyorum, orta parmağı zor sokuyorum şu anda da, 1 cmden sonra zor bir geçit var orayı aşmak çok güç, tek parmakta sen de hissediyor muydun o zor geçidi, kolay yapabilmem için tavsiyelerin var mı?
slm kaderrr arkadaşlarım nasılsınızzzz.....ben bugün gittim doktoraaa herşey yolundaa kızım olacakmış Allah nasip ederse kucağıma almayı bi kızım olacakmışşşş....Rabbim istyen herkese nasip etsin inşallahh......sevcihan daha gelmemişşşş oda gidecekti bugün doktoraaaa gelince durumunu yazsın ben okurummm herşey yolundaadır inşallahhhhh.....
sevcihannn niee gelmedi yaww:26: annesindemi acabaaa:26:
sevcihanım nasılsın??dr gitçektin gittin mi??nasılmış bebişin...
akayyy canım hoşgeldin ... eeeee anlat bakalım senin ve nehirsakaryanın azmi çok hoşuma gidiyor... bende serçe ve işaret parmağını rahat alabildim... ama ilerisine hiç deneyemedim daha araya hep bişiler girdi(((
selam canlarım gittik doktora.. annemdeydik yeni geldik.. ağlamaktan helak oldum bugün içim dışıma cıktı diyebilirim... kızımız oluyor inşallah yalnız sıkıntımız var.. bebekte bir problem cıktı umarım yanılıyolardır.. ya da yanılmıyorlasa inşallah dogduktan sonra düzelebilcek bi sorundur.. özümümm dua et oralarda bebegime nolurr sağlıklı dogsunnn.. ay hala aglıyorumm sinirlerim cok bozukk.. aşı oldum kolum agrıyo bide.. bidee ilk 3 ay kullandıgım düşük ilacını vajinadan alcam bu kez uff.. Rabbim bizide bunun sınıyor.. nolur dua edin bana.. Allahtan herhangi başka bi sorun yok beyninde kalbinde ya da organlarında ama baska bişey cıktı.. myom baskı yapmış bebegimin yeri dar hareket edemiyo..buna baglı ayaklarında sorun var.. erken olabilir dogum.. aman karman corman yazdım sanırım.. pfff
selam canlarım gittik doktora.. annemdeydik yeni geldik.. ağlamaktan helak oldum bugün içim dışıma cıktı diyebilirim... kızımız oluyor inşallah yalnız sıkıntımız var.. bebekte bir problem cıktı umarım yanılıyolardır.. ya da yanılmıyorlasa inşallah dogduktan sonra düzelebilcek bi sorundur.. özümümm dua et oralarda bebegime nolurr sağlıklı dogsunnn.. ay hala aglıyorumm sinirlerim cok bozukk.. aşı oldum kolum agrıyo bide.. bidee ilk 3 ay kullandıgım düşük ilacını vajinadan alcam bu kez uff.. Rabbim bizide bunun sınıyor.. nolur dua edin bana.. Allahtan herhangi başka bi sorun yok beyninde kalbinde ya da organlarında ama baska bişey cıktı.. myom baskı yapmış bebegimin yeri dar hareket edemiyo..buna baglı ayaklarında sorun var.. erken olabilir dogum.. aman karman corman yazdım sanırım.. pfff
cnm cok tebrık ederım kızımız saglıklı sıhhatlı olur dogumunda cok kolay olur ınsallah dua et moralını bozma lutfen aglamaaaaaaa uzgun olmana cok uzuldum :85::85::85::85::85::85: ınsallah cok sıkıntılı bı durum olmaz bol bol dua et benımde dualarım senınle....
canım benim çok üzüldümama ne olur kendini bırakma bebeğinide kendinide daha çok strese sıkıntıya sokma...Rabbim onu korur merak etme Allahıma emanet onlar.inşallah dr lar yanılıyordur.benim görümcemede beyninde sorun var dediler aldır dediler baskı yaptılar ama çok şükür nur topu gibi kimse bilemez allahtan başka.bol bol dua ederiz bişicik olmaz kızımıza...
valla sabahtan beri o kadar kötüyüm ki.. doktor beni rahatlatmaya calıştı ama cıkınca yine kötü oldum.. üzülme diyolar da işte zaten hassas dönemdeyim insanın elinde olmuyo..