Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bişey sorucam egz sırasında bi yanma var bu nedir sizlerdede oldumu

bende dayanılmaz bi acı ya da yanma olmadı.. jel vs de kullanmadım hiç.. çok fazlaysa bi doktora sorabilirsin enfeksiyon falan olabilir belki.. tabi cok cok dayanılmazsa

çok sevindim canım... olur öyle şeyler hele siz bi aşınnn şu illeti nasıl düzelcek herşey... yeni sevililer gibi olcanizzz

gidin kendi sayfanıza yazın falan yazmışlar.. onlar nie yazıyo peki.. ben cok sinirleniyorum ya.. ay bide doktorla yenen biriyim diyorum anlatamiyorum bundan sonra muhatap olmyacam :)

kuzuuumm dikkatt ettt yaahuuuu... Allahtan bişey olmamış gıyamammm.. sende kendine cok iyi bak canım..

posta kutunu bosalt bacim

yeni boşaltmıştım amaaa aaaa

Rabbim yardımcımız olsun arkadaşım, aynı benim 2 hafta önceki durumumdasın ben de yabancı cisim sokamıyordum asla, sonra serçe parmağımı denediğimde sonuna kadar girdi, sakın diğer parmakları deneme, girmiyor çünkü yani bende öyleydi.

Kızlaaaaaaaaaaaaaar inanamıyorummmm. Orta parmağı zorla alan ben biraz önce ilk baş parmağımı aldım cesaret geldi ve ardından iki parmağımı da denedim o da oldu ve ardından pamukla sarılıp streçlenmiş neredeyse p...s kalınlığında mum aldım ve ağladım da ağladım. Birden bu kadar ilerleme nasıl oldu anlayamıyorum. Bundan sonraki aşama nedir nolur söyleyin?

canım tebrik ederim bitmiş işte:)) mumu hiç kasılmadan alıncaya kadar devam et daha sonra eşli deneme yaparsınız:))

ya canım sakın diğer parmakları deneme falan neden diyosunki aşama aşama alıştırıyoruz bölgeyi.. arkadasında kafası karışcak... p...s gircek parmak nası girmezzzz.....

bu arada tebrik ederimm bak başka parmaklarda giriyomuş görün mü devam et.. eş parmagına gecebilirsin artık..

tebrik ederim süper ilerlemişsin....

iyidir canımcım...ya yarın gidiyor ama yine tek kalcam bakalım haftaya eşim izne ayrılıyor bizde memlekete gidersek daha iyi olcak valla evimi arkadaşlarımı özledimsen nasılsın??

Allah kavuştursun şimdiden canım.. benimde bugün kayınvalidemle kayınpederim geldi memleketten ama günübirlik döndüler hemen.. ay ev birden doldu boşaldı bi garipsedim, ağlamaklı oldum ya... yalnızlıgı hiç sevmiyorum valla.. şimdide takılıyorum tek başıma eşimde gec gelicek sanırım yinee.. öyle işteee

Kızlar umudunuzu asla yitirmeyin, dr.a gidecek gücü olmayıp da kendi kendine halletmek zorunda olup başaranlar da yok değil.Okuyoruz örneklerini. İstemek başarmanın yarısıdır demişler. Cinselliğin ayıp,günah olmadığını kabullenin ve o bölgedeki kaslarrın hakimiyetinin sizin elinizde olduğunun. Sadece egzersiz değil internetten vajina ve penis ile ilgili sağlık sayfalarından dökümanlar okuyun, sizin ve eşinizin organlarınızı tanıyın. Ayna karşısında yapın egzersizlerinizi de, en azından ilk günler. Su bazlı kayganlaştırıcı kullanın, eşiniz de kullansın birikte olmayı deneyeceğiniz zaman ama egzersizler bitene kadar sabırlı olun, adım adım ilerleyin onu en sona bırakın.Sizin parmak egzersizlerinizden sonra aynı etabı eşinizin parmaklarıyla da deneyebilirsiniz ona alışmak için. Parmak egzersizinde parmaklara durex mor kutuda(kaygandır) olan prezervatiften takıp denemenizi önerebilirim, o zaman hissetmiyorsunuz o bölgedeki ıslaklığı vs..Bazıları içeriye dokunmaktan rahatsız oluyor. Kegel egzersizlerini yapın,internette araştırın. Olur da ben gibi kendi kendinize başaramazsanız o zaman dr. araştırmasına başlarsınız. Önce kendi gayretinizle çözebiliyor musunuz bakalım ona bakın o halde.Ancak bu şekilde önerilerimle kendimce yardımcı olmaya çalışabilirim. İnşallah hepiniz kısa sürede bu sorunu kafanızdan atar eşinizle karı-koca olursunuz.

Son düzenleme:

kıyamamaminnnnn....bende yarın öyle olucam dünden beri zaten çöktü üzerime yanlızlık duygusu...eşimde sabah erken gidicek annemde ben tek kalıcam gece 1 e kadar

kıyamamaminnnnn....bende yarın öyle olucam dünden beri zaten çöktü üzerime yanlızlık duygusu...eşimde sabah erken gidicek annemde ben tek kalıcam gece 1 e kadar

Şu dönemi bir atlatalım yalnızlık tarih olucak sanırım bize Allah ın izniyle... tüm dünyamız bebiş olcak inşallah :)

Şu dönemi bir atlatalım yalnızlık tarih olucak sanırım bize Allah ın izniyle... tüm dünyamız bebiş olcak inşallah :)

evet canım ondan sonra da bebişlerimizden şikayetçi olmayalım daRabbim kolay doğum nasip etsin ve uslu bebeklerimiz olsun inşallah...bu aralar hamileliğim zor geçiyor.belim tutuluyor ağrım bacağıma kadar iniyor kımıldayamıyorum iki iş yapıyorum ondan sonra pilim bitiyor Rabbim bir önce alsın ağrılarımı diye hep dua ediyorum

gecmiş olsun canım.. sen kac haftalıksın şuan... fıtık falan mı var bacagına vuruyo.. boşver işi gücü yapma o kadar ya.. ben zaten hec yapamıyorum annem yapıyo eşim yapıyo.. yemek bile yapamıyorum.. azcık ayakta dursam kasıklarım geriliyo sırtım agrıyo benimde en cok... doktora söyledin mi sen agrılarını peki

sağol canım Allah razı olsun...16+4 olduk canım valla annemde fıtık var sanırım diyor.dr dün gittim ama 3 lü test için tahlil verdim.pazrtesi tekrar gidicem o zaman sölücem...sende dikkat et sırt ağrısı da kötü oluyor.ben sabah kalktığımda belimin ağrısı geçmiş oluyor kuş gibi oluyorum akşama doğru başlıyor

Arkadaşlar 39 yaşındayım.6 yıllık evliyim.Beş yıl kendimi kandırarak oyalandım.Geçen sene cesaret gösterip tedaviye gittim ama hiç faydası olmadı.Doktor önce utangaçlığımı açmak için terapi uyguladı.Sonra parmak egzersizi önerdi.Ama zaten ben dokunmaya korkarken tabiiiki başaramadım.Çok umutsuzum.Bu arada bugün bir delilik yapıp umut kliniğinden tüp bebek için randevu aldım.Şimdi nasıl muayene olacağım korkusu başladı.Bu dertten hiç kurtulamayacakmışım gibi.Moralim bozuk.Umutsuzum.Yani eşim melek gibi biri ona bir çocuk veremeyecek olmak bile yeterince üzücü .Kocaman kadınım bu yaşta bu beceriksizlik beni tüketiyor.Bana biraz moral biraz destek lütfenn)))

ihmall etme tatlım söyle tedavi uygulanamaz belki ama önerileri olur.. bide daha cok ufak.. agırlaşmadın daha en azından agırlaşmadan önlemini alırsınız.. ben yeni yeni ağırlaştım.. azcık hızlı konussam bişey anlatsam nefes nefes kalıyorum yaaaa... ay cok oturdum sırtım agrıyo valla uzanıyım accıkk.. hadi allaha emanet ol canım.. görüşür.z

sölücem canım bakalım belki tavsiyede bulunur.sen yat dinlen bende uzancam popişim ağrıdı.öpüyorum kendine iyi bak

cok sevindim canim.iste bu kadar bak yani demin yazdigin gibi oyle diger parmaklari denemen icin cok da uzun vakitlerin gecmesi gerekmiyor aradan.cok kisa surede bu asamaya geldin masallah.
oncelikle hosgeldin aramiza
bende 4,5 yilin sonunda yendim bu rahatsizligi kendini anlatiyorsun ya aynen bende oyledim.vajinama birak dokunmayi bakamiyordum bile.egzersiz hele de parmak egzersizi bana imkansiz geliyordu.o aralar bende tup bebek icin bir merkeze gittim.gorustuk ve dr.beni gorunce konusmalarimi dinleyince dediki ben yapamam once siz gidin bu problemi cozun zaten siz boyle giderse yakin zamanda bosanirsiniz.ordan oyle bir ciktim ki hayatim karardi zannettim.ve sukurler olsun ki rabbime burayi buldum.once rabbimin sonrada burdaki arkadaslarimin sayesinde o kadar buyuttugum asla yapamam ben onlar gibi degilim onlar cesaretli dedigim egzersizleri hic birsey hissetmeden tamamladim ve sonunda basardim.basardigimin ilk ayinda da hamile kaldim.simdi de 4 aylik hamileyim.su anda bunlari yaziyorum sana ama inanki benim icin de bir mucizeydi bunlari yazmak.ama inan bana oluyor burda yuzlerce insan yendi bunu.sende yapabilirsin.emin ol yapabilirsin.bu rahatsizligin adi vajinismus ve hepimiz ayni seyleri yasiyoruz hissediyoruz.
keske ilk zamanlar yazdigim yazilari bulabilsem de okusan.
bende delik yok diye soylenip duruyordum o dereceydim.
onceki yazilari okumaya calis cok iyi gelecek sana.ve bence hic vakit kaybetmeden basla egzersize.tup bebek icinde gitme bir yere cozum yolu o degil canim.once bunu halletmelisin.
ben ve arkadaslarim eminimki elimizden geldigi kadar yardimci olmaya calisiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…