Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

muma pamuk sarabilirsin canım pe...kalınlığına getirmek için.eş parmağı bende yapmadım ama yapman senin için iyi olur ben son egzersizimi eşime yaptırdım onun faydasını gördüm.Rabbim tez zamanda hepinizi kurtarsın...egzersizlere iyi çalışın:KK71::KK71::KK71:

son egzersizi eşine yaptır ve hemen ardından pe...denemesine geçin canım inş.son gününde yenersin dualarım sizlerle:KK71::KK71:

tebrikler canım:nazar::nazar:sessiz sessiz halletin yani helal olsun Rabbim diğer arkadaşlarada yenmeyi nasip etsin...:KK62::KK62:

nazlı canım eşime egzersiz yaptırmak çok zor geliyor bana, hiç söylemedim yap diye. p..s bile ondan kolay geliyor. gerek burdan gerek özelden desteğini hiç bir zaman unutamam canım benim.. annen gitti dimi zor olmuştur..

bir aya yakın ayrı kalcaz işte canım. gerçi hafta sonları yanıma gelcek ama sonuçta evdeyken çözemezsek orda olmaz. ama evde ilkini atlatırsak ben memleketteyken eşim yanıma geldiğinde yaparız ara vermemek için. artık bu iş sıktı beni 1ay daha uzamasını istemiyorum, ama tabi denemede başarılı olmazsam üzülmicem, çünkü eşim sorun yapmıyor Allahın izniyle.çünkü bu sıkıntıdan kurtulmaya kararlı olduğumu o da biliyor. egzersizle ilerlemeye vaktim olsaydı keşke, ama yok işte çağırıp duruyor bizimkiler. o yüzden p...s denemek zoorundayım. zaten burdan ıkınma, nefes vs. gibi şeyleri öğrendikten sonra hiç deneme yapmadık biz. belki ıkınma işe yarar.. Dualarını sakın esirgeme tatlım Allah razı olsun.. senin hamilelik nasıl gidiyor bi sıkıntı yoktur inşallah

Anladım canım , dualarım hep sizinle inşallah olacak hiç merak etme .. kendini rahat bırakmaya çalış hiç heyecanlanma acı ağrı olacak hiç bişey yok inanki orası çok esnek bir yapı onu düşün.. o uygulamadıklarını denersin dediğin gibi olmayınca hemen çekmeyip beklersin ben beklemiştim beklerken sürekli nefes alıp verdim ıkındım.. olmadı illaki olacak hiç merak etme..

Benim iyi gidiyor çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik bulantılarım çok vardı azalmaya başladı .. şimdide eşim izinde benim ama hiç bi yere gidemedik malesef :KK43:

Anladım canım , dualarım hep sizinle inşallah olacak hiç merak etme .. kendini rahat bırakmaya çalış hiç heyecanlanma acı ağrı olacak hiç bişey yok inanki orası çok esnek bir yapı onu düşün.. o uygulamadıklarını denersin dediğin gibi olmayınca hemen çekmeyip beklersin ben beklemiştim beklerken sürekli nefes alıp verdim ıkındım.. olmadı illaki olacak hiç merak etme..

Benim iyi gidiyor çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik bulantılarım çok vardı azalmaya başladı .. şimdide eşim izinde benim ama hiç bi yere gidemedik malesef :KK43:

sağol canım.. uygulicam deiklerini inşallah..

hamilelikten dolayı gidemediniz sanırım, olsun önemli olan bebeğin ve senin sağlınız, evde durun nolucak tatlım.. :KK9:

sağol canım.. uygulicam deiklerini inşallah..

hamilelikten dolayı gidemediniz sanırım, olsun önemli olan bebeğin ve senin sağlınız, evde durun nolucak tatlım.. :KK9:

evet malesef bizde köye gidicektik ama bulantılar yüzünden uzun yola gidemiyorum.. napalım bizde buralarda biraz çıkıp dolaşıp geliyoz :KK1:

mrb kızlar üfffff ne sıkıldım ya bi yandan işler bi yandan müşteriler daraldım yaaa bi bakım dedim kızlar napar ne eder nasıllar yenen varmı diyeee:)

ne yapti aceba insallah hersey yolundadir. ozum nasil aceba hazirlanmistir herhalde, oda bugün doktora gidicekti, onuda merak ettim. neyse sonra görüsürüz kizlar. egzersis yapan kizlar kusura bakmayin ya sizlerlede ilgilenemiyorum, gerci bazi arkadaslar yardim istemiyor, kabul etmiyor. ama benim yardim etmeye calistigim arkadaslar var. bazen egzersiz yapan bayanlar. 1sey soruyor vajiyi yenenlere, ama ben bilmedigim konuda cevap yazmam, mum yapmadim, prmaklada hic 1.zorluk cekmedim. ama ben yine eliMden geldigimce ilgileniyorum. ama bazen is güc kafa dolu oluyor. bazen cevap bekleyen hanimlara cevap yazamiyoruz ben kendi adima hakkinizi helal edin.

nazlı canım eşime egzersiz yaptırmak çok zor geliyor bana, hiç söylemedim yap diye. p..s bile ondan kolay geliyor. gerek burdan gerek özelden desteğini hiç bir zaman unutamam canım benim.. annen gitti dimi zor olmuştur..

doğrudur canım bana da zor gelmişti.ama sen aparatı sok eşin git gel yapsın yavaş yavaş ben ilk denememde yarım alabilmiştim.2. deneme egzersizi eşime yaptırınca tam giriş oldu.faydası oluyor zor gelse de yapmanızı isterim.rica ederim canım tabi yardımcı olucam yeter ki siz sorun paylaşın.evet gitti annem bugün sabah valla çok zor oldu ya evin içi boş boş geliyor.eşimde yok gece 1 e kadar :KK43::KK43::KK43:

slm kaderrr arkadaşlarım nasılsınızzzz.....ben bugün gittim doktoraaa herşey yolundaa kızım olacakmış Allah nasip ederse kucağıma almayı bi kızım olacakmışşşş....Rabbim istyen herkese nasip etsin inşallahh......sevcihan daha gelmemişşşş oda gidecekti bugün doktoraaaa gelince durumunu yazsın ben okurummm herşey yolundaadır inşallahhhhh.....

yaslandım kıss ben geliom sen gidion bi karşılaşamadıkk hee:KK9: gördüm kadarıyla iyisin toparladın kendinii inşallahhhh..... ne zaman gidicemi sormuşsun canım Allah nasip ederse yarın gece cumayı cumartesiye bağlayan gece gidiomm temmuz 24 gibi dönüomm dönmek nasip olursa inşallahhh.....işlerimi halletmeye çalışıomm bugün 3 makina açtım yok 2 sini açtım 3. atacam ...yarında evi iyice toparlayıppp bavul hazırlıayıppp gece gidecez inşallahhhh...Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahh......

slm kaderrr arkadaşlarım nasılsınızzzz.....ben bugün gittim doktoraaa herşey yolundaa kızım olacakmış Allah nasip ederse kucağıma almayı bi kızım olacakmışşşş....Rabbim istyen herkese nasip etsin inşallahh......sevcihan daha gelmemişşşş oda gidecekti bugün doktoraaaa gelince durumunu yazsın ben okurummm herşey yolundaadır inşallahhhhh.....

yaslandım kıss ben geliom sen gidion bi karşılaşamadıkk hee:KK9: gördüm kadarıyla iyisin toparladın kendinii inşallahhhh..... ne zaman gidicemi sormuşsun canım Allah nasip ederse yarın gece cumayı cumartesiye bağlayan gece gidiomm temmuz 24 gibi dönüomm dönmek nasip olursa inşallahhh.....işlerimi halletmeye çalışıomm bugün 3 makina açtım yok 2 sini açtım 3. atacam ...yarında evi iyice toparlayıppp bavul hazırlıayıppp gece gidecez inşallahhhh...Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahh......

a.selam canım...teşekkürler iyim inşallah sende iyisindir...Rabbim kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...ve isteyen herkese nasip etsin...

özümcüm canım hoşgeldin şimdi bizteyze oluyoruz öylemi ayyyyyyyyyyçok sevindim canım duaların içinde aminnnnnnnnnn inşallah nasılsın geçen gördüm düşmüş falan dediler ama iyisin değil mi bitanem biliyorum umre hazırlıklarındasın pek giremiyosun canın saolsun cnm arkadaşım hayırlısıyla bi git gel bakalım daha çooooooooook konuşacağız bana dua et orda demiyoruz biliyorumk,i dualrını bizden esirgemiyosun canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

özümcüm canım hoşgeldin şimdi bizteyze oluyoruz öylemi ayyyyyyyyyyçok sevindim canım duaların içinde aminnnnnnnnnn inşallah nasılsın geçen gördüm düşmüş falan dediler ama iyisin değil mi bitanem biliyorum umre hazırlıklarındasın pek giremiyosun canın saolsun cnm arkadaşım hayırlısıyla bi git gel bakalım daha çooooooooook konuşacağız bana dua et orda demiyoruz biliyorumk,i dualrını bizden esirgemiyosun canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşbulduk canımmm..evet düştümm yere kapaklandımmm biraz kötü kapaklandım ama çok şükür bişi yokkk:KK9: evet ümre hazırlığıyla uğraşıom şaka maka gidiom herhaldeee kendim bile inanamıom:KK9: Rabbim sizlerede nasip eder inşallahhh..Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallahh.....:KK71:

İnanın kendimi nasıl yalnız hissediyordum.Bir nebze umuda bile ihtiyacım vardı.Verdiğiniz yanıtlarla umut oldunuz.Yarın Umut tüp bebeğe randevum var.Daha şimdiden muayene için strese girdim.Vajınusmusu halledemeden bebek derdine düştüm çünkü yaş geçiyor.Allah yardımcım olsun hepimizin yardımcısı olsun.insanlara mutluluk veren bir durumun bana işkence gibi geliyor olması da kader sanırım.Ne diyeyim bu da bir sınav herhalde .Görüşmek üzere.(Bu arada bende öğretmenim.)

İnanın kendimi nasıl yalnız hissediyordum.Bir nebze umuda bile ihtiyacım vardı.Verdiğiniz yanıtlarla umut oldunuz.Yarın Umut tüp bebeğe randevum var.Daha şimdiden muayene için strese girdim.Vajınusmusu halledemeden bebek derdine düştüm çünkü yaş geçiyor.Allah yardımcım olsun hepimizin yardımcısı olsun.insanlara mutluluk veren bir durumun bana işkence gibi geliyor olması da kader sanırım.Ne diyeyim bu da bir sınav herhalde .Görüşmek üzere.(Bu arada bende öğretmenim.)

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım...İnşallah Rabbim bebişini kucağına almayı nasip eder...hepimiz yaşadık bu durum çok zor gecelerin işkence gibi gelmesi sevdiğin insana teslim olamama...İnşallah tez vakitte kurtulursun...

canım düşmüşsün heralde geçmiş olsun allah nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar:umreye gidiyormuşsun allah kabul etsin hayırlısıyla git hayırlısıyla gel:KK55::KK55::KK55: allaha emanet olun cinsiyetiniz belli olmuş oda hayırlı olsun canım:emir_bebek::emir_bebek: kendinize iyi bak çabucak gel:KK71::KK54:

sendemiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK53: yok anam yokkkk birşey var bu vajınusmus en çok öğretmenlerii buluoooo neden acabaaaa:KK53: Allah Allah sadece bi tesadüfmüü yoksam ciddi bi sebepmi var araştırmak lazımmm:KK53: yok yokkkk kesin bende öğretmenimmmmm şüphelenmeye başladım kendimden lise mezunuyum ama olsun vajinusmusluysam öğretmenim demekkttiiiirrrr:KK60: şaka bi yana kim ne olursa olsunn ne sıfatta ne kariyerde olsun Rabbim bu hastalığı kimsenin başına vermesin inşallahh....:KK71:

arkadasım vajıyı yen bence tup bebegı sonra dusun ben bunu yasadım cok zor oluyor psıkolojı bu tedavıde cok onemlı bızdede muayene sıkıntısı olunca moral hep bozuk oluyor,bı kac hafta dısını sık egzersız yap yenersın. ben gecen yaz bu surecı yasadım zor dedıgım gıbı. cok sukur subatta egzersızle bıttı sımdı kendılıgınden hamıleyım alttan muayenemı cok rahat oluyorum

canım düşmüşsün heralde geçmiş olsun allah nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar:umreye gidiyormuşsun allah kabul etsin hayırlısıyla git hayırlısıyla gel:KK55::KK55::KK55: allaha emanet olun cinsiyetiniz belli olmuş oda hayırlı olsun canım:emir_bebek::emir_bebek: kendinize iyi bak çabucak gel:KK71::KK54:
saol canım evettt düştümmmmm:KK9: Rabbim sizleredee nasip etsin inşallahhhhh gitmeyiiii...

X