Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

özüme ne olmuşşş beeee canım yaaa inşallh iyidir

merak etme canım dün sorduk bişeyi yokmuş annesigile giderken merdivende takılmış dizleri üzerine düşmüş sanırım... ama bişeyim yok dedi... bugün doktora gidecekti çok heyecanlıydı:KK9:

tek_ask
Aykurt kullanıcısından alıntı
seremi2002 tek_ask cilan_21 hoşgeldinizzzzzzzzzzzzz... canım sıkılıyordu tek başıma:KK43:(((
hoş bulduuk canıımmm:))) nasılsın??
canım valla iyiyim diyelim iyi olalım... bugün günümüzün güzel geçmesini istiyorum hadi hayırlısı bakalım...

ya canım sakın diğer parmakları deneme falan neden diyosunki aşama aşama alıştırıyoruz bölgeyi.. arkadasında kafası karışcak... p...s gircek parmak nası girmezzzz.....

bu arada tebrik ederimm bak başka parmaklarda giriyomuş görün mü devam et.. eş parmagına gecebilirsin artık..

Hayır yanlış anladın sanırım, arkadaş hiç bir şey sokamıyormuş işaret orta vs parmak giremiyormuş, bende de giremiyordu ama ne zaman serçe parmağı denedim girdi ve bana acayip bir cesaret geldi, serçeye iyice alışıp yüzüğe ve orta parmağa geçtim, yani ilk önce en incesini alsın sonra kademe kademe kalın parmaklara geçsin, illaki ilk işareti sokucan dersek yapamaz ve vazgeçebilir benim gibi Allah korusun, ben hamile kalmadan önce ilk evlendiğimde egzrszleri bundan dolayı yapamamıştım, 1.5 senem heba oldu.
Allah razı olsun bayağı kalın mum girdi şimdi ince eş parmaklarına mı geçeceğim sevcihan, sen öyle mi yapmıştın?

Hayır yanlış anladın sanırım, arkadaş hiç bir şey sokamıyormuş işaret orta vs parmak giremiyormuş, bende de giremiyordu ama ne zaman serçe parmağı denedim girdi ve bana acayip bir cesaret geldi, serçeye iyice alışıp yüzüğe ve orta parmağa geçtim, yani ilk önce en incesini alsın sonra kademe kademe kalın parmaklara geçsin, illaki ilk işareti sokucan dersek yapamaz ve vazgeçebilir benim gibi Allah korusun, ben hamile kalmadan önce ilk evlendiğimde egzrszleri bundan dolayı yapamamıştım, 1.5 senem heba oldu.
Allah razı olsun bayağı kalın mum girdi şimdi ince eş parmaklarına mı geçeceğim sevcihan, sen öyle mi yapmıştın?

günaydın bulutlar... neşen yerine geldi sanırım... bak durdun durdun çok yavaş ilerliyorum derken Rabbim sabrının mükafatını verdi birgünde neler neler yaptın tebrik ediyorum tatlım

kıslarrrrrrrrrrrr ben kaçar sanırım eve gitmem gerekecek akşama annemlere yemek yapıcam malum cenaze olunca pek yapamazlar.... öpüyorum hepinizi

günaydın bulutlar... neşen yerine geldi sanırım... bak durdun durdun çok yavaş ilerliyorum derken Rabbim sabrının mükafatını verdi birgünde neler neler yaptın tebrik ediyorum tatlım

Canım Allah razı olsun, nasıl olduğunu çözemedim cidden Allah tan ümit keslmez deyip tek parmakta 2 hafta kaldım ve birden çok ilerledim. Darısı başına inşaAllah. Her gün egzrsz yap mutlaka. Ben bebişimle çok zor yapıyorum ama hiç fire vermemeye çalışıyorum. İnş ikimiz de tamamen iyileşicez.

Yenmiş olan kızlar lütfen yol gösterin bana, ben iki parmak aldım ardından da kalın bir mum ama p...s kadar kalın değildi. Şimdi ne yapmalıyım, eş parmağı hiç yapmadım yapmam gerekiyor mu?

kızlar ben dün p...s deneyebilirim belki demiştim ya? denemedik. çünkü o kadar yorgundum ki akşam.. çarşıda çok yoruldum.. normalde yaptığım egzersizleri bile yapamadım, girmedi.. ya da yorgunluktan üzerine çok düşmediğimden yapamadım bilmiyorum. doğum günü vaji usulü geçti anlayacağınız:) zaten sadece bugün kaldı elimde, bugün bi aksilik olmazsa denemek istiyorum. bugün bitmezse bu mesele, 1ay ertelenmek zorunda. çünkü evde olmucaz. aslında çok az egzersiz yaptım, p...s denemeye geçmek istemezdim egzersizlerde rahat oluncaya kadar ama vaktim yok memlekete gideceğimiz için:KK43: bana dua edin olur mu

bu arada çok güzel dualar yazmışınız Allah razı olsun

tebrik ederim canım.. nasıl sevindim çok ilerleme kaydetmişin..:KK9: inşallah bir an önce atlatırsın bu sıkıntıyı

kadınlar kulübü merhaba
ilk mesajım.
11 aylık evliyim ve bir iki aya kadar yani burayı bulana kadar çok zor günler yaşadım.bütün sayfalrı okudum nerdeyse..vajili olanlar yenenler ve hamişler..her yenen arkadaşla sevindim umutlandım yalnız olmadığımı hissetim..
parmak egzersizlerini çok az yaptım öle iki parmak üç boğum falan nerde:KK1:
bir boğum ancak alabildim eşimin parmağını.ve bir gün dedim bu iş ya olucak ya olucak ve oldu..
arada yine yarıda kaldığımız oluyor ama bir defa yaptım ya çok da sorun diil artık..
düzene girecektir.
Allah hepinizin şifasını versin..ve Rabbim ben dahil isteyen herkese bebek nasip etsin..

kadınlar kulübü merhaba
ilk mesajım.
11 aylık evliyim ve bir iki aya kadar yani burayı bulana kadar çok zor günler yaşadım.bütün sayfalrı okudum nerdeyse..vajili olanlar yenenler ve hamişler..her yenen arkadaşla sevindim umutlandım yalnız olmadığımı hissetim..
bir boğum ancak alabildim eşimin parmağını.ve bir gün dedim bu iş ya olucak ya olucak ve oldu..
arada yine yarıda kaldığımız oluyor ama bir defa yaptım ya çok da sorun diil artık..
düzene girecektir.
Allah hepinizin şifasını versin..ve Rabbim ben dahil isteyen herkese bebek nasip etsin..

tebrik ederim :nazar::nazar::nazar: rabbim bundan sonrasında başka dert vermesn.. o zamanla alışırsınız bir kere olduysa geriside geliyor Allahın izni ile hiç merak etmeyn..

Allah razı olsun arkadaşım, evet birden birkaç basamak atladım hamdolsun, inş hep beraber tüm vaji.liler şifaya kavuşuruz.

merhaba canım ; çok sevndmm ya maşallah :nazar::nazar::nazar: çok güzel ilerlemişsin:nazar:.. sonuna gelmişsin zaten.. p..s boyutu aparatı aldıktan sonra denemeye geçebilirsin iki parmaktan sonrada denemeye geçiliyor ama istersen eşinlede eş parmağı deneyin önce bir parmak sonra iki parmak çünkü o zaman eşe güven geliyor iyice alıştığını anlayınca sonrada denemeye geçersiniz olur Allahın izni ile...

kızlar ben dün p...s deneyebilirim belki demiştim ya? denemedik. çünkü o kadar yorgundum ki akşam.. çarşıda çok yoruldum.. normalde yaptığım egzersizleri bile yapamadım, girmedi.. ya da yorgunluktan üzerine çok düşmediğimden yapamadım bilmiyorum. doğum günü vaji usulü geçti anlayacağınız:) zaten sadece bugün kaldı elimde, bugün bi aksilik olmazsa denemek istiyorum. bugün bitmezse bu mesele, 1ay ertelenmek zorunda. çünkü evde olmucaz. aslında çok az egzersiz yaptım, p...s denemeye geçmek istemezdim egzersizlerde rahat oluncaya kadar ama vaktim yok memlekete gideceğimiz için:KK43: bana dua edin olur mu

merhaba canım ; denemeye mi geçtiniz. inşallah olur ama olmazsa sakın morelini bozma çünkü egzersizler ile biliyorsun ilerledikçe oluyor illaki.. sen kendini rahat bırakmaya çalış .. dualarımızdasınız ..
bir ay ayrımı kalacaksınız eşinle?

teşkkürler jasmin..bu durumu yaşamayan kimse anlamaz..arkadaşlar cesaret hepsi bu..herşey kafada biitiyor..ve ertelemyin.. bir an bile ..yok işim var die bahanede bulmayın..kendimizi kandıramayız..piskolojik bişi bu..bundan daha önemli iş olamz..çünkü bunu halletmeyince farkında olmadan hayatı kendimize zehr ediyoruz..gerginlikler depresyonlar...küçük bir kız çocuğunu vücudumuz taşımıyor artık.tepeden tırnağa kadınız ..canımız çok tatlı çokk:nazar:

Yenmiş olan kızlar lütfen yol gösterin bana, ben iki parmak aldım ardından da kalın bir mum ama p...s kadar kalın değildi. Şimdi ne yapmalıyım, eş parmağı hiç yapmadım yapmam gerekiyor mu?

muma pamuk sarabilirsin canım pe...kalınlığına getirmek için.eş parmağı bende yapmadım ama yapman senin için iyi olur ben son egzersizimi eşime yaptırdım onun faydasını gördüm.Rabbim tez zamanda hepinizi kurtarsın...egzersizlere iyi çalışın:KK71::KK71::KK71:

son egzersizi eşine yaptır ve hemen ardından pe...denemesine geçin canım inş.son gününde yenersin dualarım sizlerle:KK71::KK71:

kadınlar kulübü merhaba
ilk mesajım.
düzene girecektir.

tebrikler canım:nazar::nazar:sessiz sessiz halletin yani helal olsun Rabbim diğer arkadaşlarada yenmeyi nasip etsin...:KK62::KK62:

tebrik ederim :nazar::nazar::nazar: rabbim bundan sonrasında başka dert vermesn.. o zamanla alışırsınız bir kere olduysa geriside geliyor Allahın izni ile hiç merak etmeyn..

merhaba canım ; çok sevndmm ya maşallah :nazar::nazar::nazar: çok güzel ilerlemişsin:nazar:.. sonuna gelmişsin zaten.. p..s boyutu aparatı aldıktan sonra denemeye geçebilirsin iki parmaktan sonrada denemeye geçiliyor ama istersen eşinlede eş parmağı deneyin önce bir parmak sonra iki parmak çünkü o zaman eşe güven geliyor iyice alıştığını anlayınca sonrada denemeye geçersiniz olur Allahın izni ile...
Ayyy çok sağ ol arkadaşım bana verdiğin desteği unutamam hiç bir zaman Allah senden razı olsun. Aslında mum p...s kadar değildi daha inceydi, mutlaka p...s kadar olanı almam gerekli mi, evet mantıklı eş parmağını da deneyeyim bu akşam inşaAllah.

yasmin canim nasilsin bebis nasil neyapiyor, iyimi büyüdü,mü,hersey yolundami

iyiyim çok şükür canm Allaha şükür iyi gidiyor herşey sen nasılsın nasıl oldun ?

Ayyy çok sağ ol arkadaşım bana verdiğin desteği unutamam hiç bir zaman Allah senden razı olsun. Aslında mum p...s kadar değildi daha inceydi, mutlaka p...s kadar olanı almam gerekli mi, evet mantıklı eş parmağını da deneyeyim bu akşam inşaAllah.

canım rabbim senden de razı olsunn bende senin desteğini unutamam. :KK70:
illa p...s kadar boyut alman şart değil aslında egzersizlerde eşli iki parmaktan sonra denemeye geçiliyor ama olmadı p..s boyutunda aparat deneyenler oldu daha rahat almanı sağlıyor .. benim iki parmaktan sonra olmuştu mesela.. önemli olan artık rahatça birşeyler girebildiğini kabullenebilmek ..

merhaba canım ; denemeye mi geçtiniz. inşallah olur ama olmazsa sakın morelini bozma çünkü egzersizler ile biliyorsun ilerledikçe oluyor illaki.. sen kendini rahat bırakmaya çalış .. dualarımızdasınız ..
bir ay ayrımı kalacaksınız eşinle?

bir aya yakın ayrı kalcaz işte canım. gerçi hafta sonları yanıma gelcek ama sonuçta evdeyken çözemezsek orda olmaz. ama evde ilkini atlatırsak ben memleketteyken eşim yanıma geldiğinde yaparız ara vermemek için. artık bu iş sıktı beni 1ay daha uzamasını istemiyorum, ama tabi denemede başarılı olmazsam üzülmicem, çünkü eşim sorun yapmıyor Allahın izniyle.çünkü bu sıkıntıdan kurtulmaya kararlı olduğumu o da biliyor. egzersizle ilerlemeye vaktim olsaydı keşke, ama yok işte çağırıp duruyor bizimkiler. o yüzden p...s denemek zoorundayım. zaten burdan ıkınma, nefes vs. gibi şeyleri öğrendikten sonra hiç deneme yapmadık biz. belki ıkınma işe yarar.. Dualarını sakın esirgeme tatlım Allah razı olsun.. senin hamilelik nasıl gidiyor bi sıkıntı yoktur inşallah

X