- 28 Mayıs 2010
- 238
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.441
nasıl becerdin kısssssssss merdivenden düşmeyi... neden annendesin düştüğün için mi? yoksa nazar mı değdiler gülüm umreye gitcen diye ha? ALLAH razı olsun canım dostlar sağolsun... çok şeyi vardı teyzemin nasıl anlatayım böbrek... diyalize giriyordu... kalp çıktı son zamanlkarda... ciğer vs.........hoşbulduk canımmm...iyiyim çok şükürr sadece merdivenlerden düştümmmm:26: kaynanamlar evdee ben annemdeimmm.....bu arada başın saolsun canımmmm daha öncede yazmıstın teysem ağır hasta dieee nesii vardı Rabbim mekanını cennet etsin inşallahhh...
evet canım geciktirmek için bahane arıyo insan ama al gerçekten medikallerde gördüm bende durex kullandım ama sonuçta ultrason jelinin hiç bi zararı yoktur sonuçta vajiden ultrasonla bakarken de onu kullanıyolar.
evet bende ocakta 5 seneyi bitirdim 25 martta yendim ve şimdi 3 aylık hamileyim hiç bi zaman bunları yaşayamıycam gibi geliyodu hayalini bile kuramıyodum ama biraz çaba biraz cesaret gerçekten bu muymuş diyeceksin çaresiz oldugum zamanlardaki ilk mesajım var burda... :2:
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...le-vajinismusu-yenelim-4451.html#post18094574
nasıl becerdin kısssssssss merdivenden düşmeyi... neden annendesin düştüğün için mi? yoksa nazar mı değdiler gülüm umreye gitcen diye ha? ALLAH razı olsun canım dostlar sağolsun... çok şeyi vardı teyzemin nasıl anlatayım böbrek... diyalize giriyordu... kalp çıktı son zamanlkarda... ciğer vs.........
öööle işte tatlım.. 3gündür yatıyordu kadıncağız beyin ölümü oolmuş şekilde... bugün Rabbim kurtardı diyelim... bu arada ben egzersizimin ilkinii gayet rahat yaptım kısssssss... önce serçe sonra işaret parmağım... bu arada ne berekentisin yavrum müşteri geldi ööööööle 2 müşteriden tam 1.25 tl kazandım hehehehe... ALLAH bin bereket versincanım bak sen gelince neşelendim kıs...
evet canım geciktirmek için bahane arıyo insan ama al gerçekten medikallerde gördüm bende durex kullandım ama sonuçta ultrason jelinin hiç bi zararı yoktur sonuçta vajiden ultrasonla bakarken de onu kullanıyolar.
Evet bende ocakta 5 seneyi bitirdim 25 martta yendim ve şimdi 3 aylık hamileyim hiç bi zaman bunları yaşayamıycam gibi geliyodu hayalini bile kuramıyodum ama biraz çaba biraz cesaret gerçekten bu muymuş diyeceksin çaresiz oldugum zamanlardaki ilk mesajım var burda... :2:
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...le-vajinismusu-yenelim-4451.html#post18094574
evet bende ocakta 5 seneyi bitirdim 25 martta yendim ve şimdi 3 aylık hamileyim hiç bi zaman bunları yaşayamıycam gibi geliyodu hayalini bile kuramıyodum ama biraz çaba biraz cesaret gerçekten bu muymuş diyeceksin çaresiz oldugum zamanlardaki ilk mesajım var burda... :2:
kız nasıl düştün merdivende bebişe de sana da bişey olmamıştır inşallahhoşbulduk canımmm...iyiyim çok şükürr sadece merdivenlerden düştümmmm:26: kaynanamlar evdee ben annemdeimmm.....bu arada başın saolsun canımmmm daha öncede yazmıstın teysem ağır hasta dieee nesii vardı Rabbim mekanını cennet etsin inşallahhh...
yok canım 18 martta murat ulusoya gidecektim randevum otobüs biletlerim hepsi alınmıştı sonra adet olamadım stresten tam o tarihe denk geldi randevuyu iptal ettim ve burda kızlar çok yardımcı oldular boşa para verme dediler ben ilk zamanlar inanamadım doktorsuz yenebileceğime ama allah razı olsun hepsinden bugünlere gelebildim çok şükür... çok kötü durumdaydım boşanma davası açmıştık hatta sonraki sayfalarda hepsi var ama inanamıyorum şuan bu kadar mutlu olduguma hepiniz yeneceksiniz inşalalh biraz cesaret biraz kararlılık yeterli....ayy ne güsel tebrk ederim canm allah analı babalı büyütsün bende artık çok istiorum anne olmayı bende 2yıllık evliim yeni cesaretlendm işallah başaracam iişallah herkes başarır bende artık ya bunun içinmi bekledm 2sene demek istiorum.msjını okudum insan inanmıo işte bşardığına başaracağına doktoramı gittin peki?
bişey olmadı inşaallah canım sana... dizlerin felan ağrıyormu? durmuycam da tatlım arada cenaze olunca elim kolum kalkmaz... sen gitmeden başaracakıtm güya aklın bende kalmasın diyeyok anneme geliordum merdivenlerinden çıkıodum son basamağı çıkıodumkii ayağım takıldıı dizlerimin üstünee pat düştümmm.....aferin kkıss sakın bırakmaaa bakkk insna egsersizi başarınca bile mutlu oluor yapacana inanıorrr sakın bırakmaa egsersizi durmak yok yola devammm
kız nasıl düştün merdivende bebişe de sana da bişey olmamıştır inşallah
Allahın izniylee olmamıştır inşallah......pıt pıt vuruğunu hissettim olmadı herhaldeee .....inşallahh.....
bende 1 yıllık evliyim burdaki yazılanları okuyup kendimi cesaretlendiriyorum ama kulak pamuğu dışında hiçbişey girmedi. Parmakla deneyim dedim olmadı kaleme pamuk sarıp eldivene geçirdim beb yağı krem bunlarla denedim başı bile girmedi. En son cumartesi günü denemiştim olmadı ağlama krizine girdim. Bana yardım edrmisinz yönlendirilmeye çok ihtiyacım var nasıl başarabilirim ne kullanmam gerekiyor kayganlaştırıcı olarak ultrason jelini nerden buabilirim lütfen yardımm
u.jeli medicallerde var canım oradan kolaylıkla alabiliersin
bende 1 yıllık evliyim burdaki yazılanları okuyup kendimi cesaretlendiriyorum ama kulak pamuğu dışında hiçbişey girmedi. parmakla deneyim dedim olmadı kaleme pamuk sarıp eldivene geçirdim beb yağı krem bunlarla denedim başı bile girmedi. en son cumartesi günü denemiştim olmadı ağlama krizine girdim. bana yardım edrmisinz yönlendirilmeye çok ihtiyacım var nasıl başarabilirim ne kullanmam gerekiyor kayganlaştırıcı olarak ultrason jelini nerden buabilirim lütfen yardımm
u.jeli medicallerde var canım oradan kolaylıkla alabiliersin
bişey olmadı inşaallah canım sana... dizlerin felan ağrıyormu? durmuycam da tatlım arada cenaze olunca elim kolum kalkmaz... sen gitmeden başaracakıtm güya aklın bende kalmasın diyeamannnnnnnnn neyse sen gelmeden başarırım bende... aman ramazana kalmasında... kıssssssss büyükmü konuştum ben ne? diyordumki hep anam ramazandan 1-2 gün önce evlenenler ne şanssızlar... nasıl dayanıyorlar yazık yaaaaaaaaaa diyordum... herhalde bende taze gelin olcam ramazana yakın... nasıl dayanacam yazık bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım ultrason jeli medikallerde satılıyo hani şu hastane yanlarında olan kırık çıkık malzemeleri satan yerler var ya orda onu da bulamazsan ya da yakınında yoksa ben durex kayganlaştırıcı jel almıştım o da su bazlı bende tahriş falan herhangi bişey yapmadı kulak pamuğunun sayısını arttırarak deneyebilirsin canım gördün ki orda bir yer var dimi kulak pamuğu girdi sonuçta ben deliğimin olduguna bile inanmıyordum :18: deneyemiyodum bile
kulak pamuğuna streç sar canım sonra kayganlaştırıcı jel sür sonra yanında ikili üçlü de hazırla bence 1 kulak pamuğunu rahat yapınca ikili olanı üçlü olanı sırayla dene ve ilk etapta vajinin etrafında gezdir dairesel hareketler yap ve nefes o kadar önemli ki derin nefes al verirken ittir göreceksin vaji vakum gibi çekecek içine ve ıkınabilirsin de ıkınınca da vaji çekiyor içine
teşekkür ederim. Peki ultrason jeli beb yağından kremden daha mı çok işe yarıyor
teşekkür ederim akşam deneyeğim yine. peki senne kadar sürede yendin hangi aşamalarla başardın anlatabilirmisin banada ve rahatlamak için nasıl bir yöntemin vardı ben kendimi çok kasıyorumda
ağrım yok çok şükürrr......kız ramazanla ne ilgisi varrr zaten adam gelecek işten 8 de oruç açcanızz aynıı normalde akşam yemeğii yer gibiii sonraaa yata gircenizzzheee egsersizee gelinceee oruç bozmazzz tatminmi oluon sankiiii yada kasıtlı tatmin olmak içinmi uğraşıon yok....sağlık problemini aşman içinn uğraşıonn tatmin boşş....ma mas..yon olmadı sürece oruç bozulmaz.....yaa cinsel anlamdaa bir çok şeyi yanlış biliorkii bazı insanlarrr şaşırırıoumm mübarek gün cinsel ilişkiye girilmez diolar halbuki tam tersiii kaıdnın erkeği mutlu etmesinden sevap kazanılıor o mübarek gece güsl alınıor....yok kutsal topraklardaa o işi yapmayın dieee saçma sapan şeyler.....ben islamiyette cinsellik die bi kitap okudum şaşırdım kaldımm..karı kocanın cinsel temasta bulunmasındaa ayrı ayrı sevaplar kazanılıormuss....bir sürü şey aklıma gelsede yazsammmm....cahiliz cahiilll ben o kitabı okurken şaşırıp kalmıştımmm...cahilliğimee.....