- 27 Aralık 2010
- 1.158
- 1
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.461
posta kutunu bosalt bacim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişey sorucam egz sırasında bi yanma var bu nedir sizlerdede oldumu
kızlar bu arada biz eşimle barıştık gel seni affediyorum dedi şakayla karışık.. zaten benim de sinirim geçmişti ama çok tahammülsüzmüşüm onu anladım biraz relax olmam gerekiyo ama ben çok pimpirikliyim yaaa
sağolasın canım ne kadar güzel temsil etmişin bizi saygın beyin topiğinde. biz karşı değiliz aslında doktora gitmeye ama çok yanlış anlamışlar.. sevcihanla ben bir de başka arkadaş daha, sadece rakamın çok yüksek olduğunu dile getirdik, onlardan yana olduk aslında. saldırdığımızı söylemişler, köpekmiyiz ya biz tövbe tövbeee.. neyse bidaha muhattap olmayalım buraya yazılan öyle yazılarla..
hoşbulduk canımmm...iyiyim çok şükürr sadece merdivenlerden düştümmmm:26: kaynanamlar evdee ben annemdeimmm.....bu arada başın saolsun canımmmm daha öncede yazmıstın teysem ağır hasta dieee nesii vardı Rabbim mekanını cennet etsin inşallahhh...
neyse kıslarrr ben çıkıom.....Allaha emanett olunnn ...kendinize iyi bakınn.....görüşemessek Hakkınızı Helal Edinn....Dualarım sizinlee inşalah herzaman ediorum etmeyede devam edecem inşallahhhh......kendinize çok çok iyi bakınn......hoşçakalınn.....
posta kutunu bosalt bacim
bende 1 yıllık evliyim burdaki yazılanları okuyup kendimi cesaretlendiriyorum ama kulak pamuğu dışında hiçbişey girmedi. parmakla deneyim dedim olmadı kaleme pamuk sarıp eldivene geçirdim beb yağı krem bunlarla denedim başı bile girmedi. en son cumartesi günü denemiştim olmadı ağlama krizine girdim. bana yardım edrmisinz yönlendirilmeye çok ihtiyacım var nasıl başarabilirim ne kullanmam gerekiyor kayganlaştırıcı olarak ultrason jelini nerden buabilirim lütfen yardımm
Kızlaaaaaaaaaaaaaar inanamıyorummmm. Orta parmağı zorla alan ben biraz önce ilk baş parmağımı aldım cesaret geldi ve ardından iki parmağımı da denedim o da oldu ve ardından pamukla sarılıp streçlenmiş neredeyse p...s kalınlığında mum aldım ve ağladım da ağladım. Birden bu kadar ilerleme nasıl oldu anlayamıyorum. Bundan sonraki aşama nedir nolur söyleyin?
Rabbim yardımcımız olsun arkadaşım, aynı benim 2 hafta önceki durumumdasın ben de yabancı cisim sokamıyordum asla, sonra serçe parmağımı denediğimde sonuna kadar girdi, sakın diğer parmakları deneme, girmiyor çünkü yani bende öyleydi.
Kızlaaaaaaaaaaaaaar inanamıyorummmm. Orta parmağı zorla alan ben biraz önce ilk baş parmağımı aldım cesaret geldi ve ardından iki parmağımı da denedim o da oldu ve ardından pamukla sarılıp streçlenmiş neredeyse p...s kalınlığında mum aldım ve ağladım da ağladım. Birden bu kadar ilerleme nasıl oldu anlayamıyorum. Bundan sonraki aşama nedir nolur söyleyin?
nabersin nazlıcımmmm.. annişinle vakit geçiriyosun dimiii..
iyidir canımcım...ya yarın gidiyor ama yine tek kalcam bakalım haftaya eşim izne ayrılıyor bizde memlekete gidersek daha iyi olcak valla evimi arkadaşlarımı özledimsen nasılsın??
Allah kavuştursun şimdiden canım.. benimde bugün kayınvalidemle kayınpederim geldi memleketten ama günübirlik döndüler hemen.. ay ev birden doldu boşaldı bi garipsedim, ağlamaklı oldum ya... yalnızlıgı hiç sevmiyorum valla.. şimdide takılıyorum tek başıma eşimde gec gelicek sanırım yinee.. öyle işteee
kıyamamaminnnnn....bende yarın öyle olucam dünden beri zaten çöktü üzerime yanlızlık duygusu...eşimde sabah erken gidicek annemde ben tek kalıcam gece 1 e kadar
Şu dönemi bir atlatalım yalnızlık tarih olucak sanırım bize Allah ın izniyle... tüm dünyamız bebiş olcak inşallah :)
evet canım ondan sonra da bebişlerimizden şikayetçi olmayalım daRabbim kolay doğum nasip etsin ve uslu bebeklerimiz olsun inşallah...bu aralar hamileliğim zor geçiyor.belim tutuluyor ağrım bacağıma kadar iniyor kımıldayamıyorum iki iş yapıyorum ondan sonra pilim bitiyor Rabbim bir önce alsın ağrılarımı diye hep dua ediyorum
gecmiş olsun canım.. sen kac haftalıksın şuan... fıtık falan mı var bacagına vuruyo.. boşver işi gücü yapma o kadar ya.. ben zaten hec yapamıyorum annem yapıyo eşim yapıyo.. yemek bile yapamıyorum.. azcık ayakta dursam kasıklarım geriliyo sırtım agrıyo benimde en cok... doktora söyledin mi sen agrılarını peki
sağol canım Allah razı olsun...16+4 olduk canım valla annemde fıtık var sanırım diyor.dr dün gittim ama 3 lü test için tahlil verdim.pazrtesi tekrar gidicem o zaman sölücem...sende dikkat et sırt ağrısı da kötü oluyor.ben sabah kalktığımda belimin ağrısı geçmiş oluyor kuş gibi oluyorum akşama doğru başlıyor
ihmall etme tatlım söyle tedavi uygulanamaz belki ama önerileri olur.. bide daha cok ufak.. agırlaşmadın daha en azından agırlaşmadan önlemini alırsınız.. ben yeni yeni ağırlaştım.. azcık hızlı konussam bişey anlatsam nefes nefes kalıyorum yaaaa... ay cok oturdum sırtım agrıyo valla uzanıyım accıkk.. hadi allaha emanet ol canım.. görüşür.z
cok sevindim canim.iste bu kadar bak yani demin yazdigin gibi oyle diger parmaklari denemen icin cok da uzun vakitlerin gecmesi gerekmiyor aradan.cok kisa surede bu asamaya geldin masallah.Kızlaaaaaaaaaaaaaar inanamıyorummmm. Orta parmağı zorla alan ben biraz önce ilk baş parmağımı aldım cesaret geldi ve ardından iki parmağımı da denedim o da oldu ve ardından pamukla sarılıp streçlenmiş neredeyse p...s kalınlığında mum aldım ve ağladım da ağladım. Birden bu kadar ilerleme nasıl oldu anlayamıyorum. Bundan sonraki aşama nedir nolur söyleyin?
oncelikle hosgeldin aramizaArkadaşlar 39 yaşındayım.6 yıllık evliyim.Beş yıl kendimi kandırarak oyalandım.Geçen sene cesaret gösterip tedaviye gittim ama hiç faydası olmadı.Doktor önce utangaçlığımı açmak için terapi uyguladı.Sonra parmak egzersizi önerdi.Ama zaten ben dokunmaya korkarken tabiiiki başaramadım.Çok umutsuzum.Bu arada bugün bir delilik yapıp umut kliniğinden tüp bebek için randevu aldım.Şimdi nasıl muayene olacağım korkusu başladı.Bu dertten hiç kurtulamayacakmışım gibi.Moralim bozuk.Umutsuzum.Yani eşim melek gibi biri ona bir çocuk veremeyecek olmak bile yeterince üzücü .Kocaman kadınım bu yaşta bu beceriksizlik beni tüketiyor.Bana biraz moral biraz destek lütfenn)))