- 27 Aralık 2010
- 1.158
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.421
deniycem inşaallah tatlım teşekkür ediyorum... ya ilk egzersizimde serçe parmağım girince çok şaşırdım... hemen acele edip işaret parmağımıda aldım sonuna kadar... bi rahatladımki anlatamam... işte dedim ve kendime güvenim geldi... ama dediğin gibi uzun bişeyi alınca içerininde uzun olduğunu görürsem çok çok rahatlayacağım... ben bikaç gün izinliyim egzersizde malum cenaze ... rahat olamam... ama inşalllah hemen deniycem tatlım... sizinle konuşunca çok rahatlıyorum yaaaaaaaaaaa...
canim dedigim gibi dene bak sen gor o zaman asil nasil guven gelecek kendine ondan sonra zaten p...is asamasina gecmek isteyeceksin hemen.evet su durumlari atlat da bak gor mutlu son cok yakin.
Durex Play Masaj Jeli & Kayganlaştırıcı........ kızlar bu kayganlaştırıcıyı alsam olurmu netten araştırdımda 18tlmiş bunu kullanan varmı acaba??ilkdafa kullancam
canım iyi araştır... masaj jeli olunca bence derinin içine geçer... belki vajinin ph dengesini bozabilir... ama su bazlı alırsan sorun olmaz diyorlar...
Durex Play Masaj Jeli & Kayganlaştırıcı........ kızlar bu kayganlaştırıcıyı alsam olurmu netten araştırdımda 18tlmiş bunu kullanan varmı acaba??ilkdafa kullancam
kizlar bebeyagi yada vazelin sonradan mantar yapiyor ve vajinin ph dengesini bozuyor.ben ilk zamanlar durex in kayganlastiricisini kullaniyordum ve bazen yanma yapiyordu sonradan da dr a gittim ph dengesi bozulmus dedi.ultrason jelinde bir problem olmuyor ama hem de ucuz ve buyuk.bolca kullanilabiliyor.
nerden alcam peki internetten falanmı?
yok be canım internetten felan değil... herhangi bir medikalcide bulursun...
yok canım sormazlar sorarlarsa da ne var boşver mesela ben durex i alırken çok utanmıştım hatta bu yüzden bile geciktirdim boşu boşuna kaç zamanpeki soruyolarmı napcaksın ultrason jelini die?
yok canım sormazlar sorarlarsa da ne var boşver mesela ben durex i alırken çok utanmıştım hatta bu yüzden bile geciktirdim a boşu boşuna kaç zaman
zaten geciktirmek için bahane arıorum ama bugün alcam ultrason jelini yeter erteledim artık sen yenenlerdensin galiba?
canım bencede erteleme salla ya... sorarlarsa bi akrabam istedi nedenini sormadım dersin millete ne kıssssssssss... bende almadım daha ultrason jelini burdaki medikalci kapanmış çünkü... ama bana doktorun önerdiği sxtiva vardı bende ama pahalı bişi... ben şimdilik onu kullanıyorum... ama il merkezine gidince alcam ult. jelini tatlım...
slm kıslar nasılsınızzzzz....
ooo hoşgeldin yavrummmmm... hayırdır kayganan nerdeeeeee?şükür iyi olmaya çalışıyorm... sen nasılsın bitirdinmi hazırlıklarını tatlım?
zaten geciktirmek için bahane arıorum ama bugün alcam ultrason jelini yeter erteledim artık sen yenenlerdensin galiba?