Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim dedigim gibi dene bak sen gor o zaman asil nasil guven gelecek kendine ondan sonra zaten p...is asamasina gecmek isteyeceksin hemen.evet su durumlari atlat da bak gor mutlu son cok yakin.

canim dedigim gibi dene bak sen gor o zaman asil nasil guven gelecek kendine ondan sonra zaten p...is asamasina gecmek isteyeceksin hemen.evet su durumlari atlat da bak gor mutlu son cok yakin.

canım çok teşekkür ederim yüzümü güldürdün az kaldı bende çok hevesliyim eşimde... kaç gündür kovalaşıyoruz ama kafam teyzemde olduğu için... ama bişey diyeyimmi... yapmayacağımızı bile bile kovalaşmak öyle güzel oluyorki... çok duygulanıyorum...

Durex Play Masaj Jeli & Kayganlaştırıcı........ kızlar bu kayganlaştırıcıyı alsam olurmu netten araştırdımda 18tlmiş bunu kullanan varmı acaba??ilkdafa kullancam

Durex Play Masaj Jeli & Kayganlaştırıcı........ kızlar bu kayganlaştırıcıyı alsam olurmu netten araştırdımda 18tlmiş bunu kullanan varmı acaba??ilkdafa kullancam

canım iyi araştır... masaj jeli olunca bence derinin içine geçer... belki vajinin ph dengesini bozabilir... ama su bazlı alırsan sorun olmaz diyorlar...

canım iyi araştır... masaj jeli olunca bence derinin içine geçer... belki vajinin ph dengesini bozabilir... ama su bazlı alırsan sorun olmaz diyorlar...

bundada su bazlı diyio of herkes bi kayganlaştırıcı sölemiş ne alcağımı şaşırdım bilmiorumda hangisi ii hangisi kötü yeni başlayacam egzersize zaten çok gerginim offff

canim bende durex in kayganlastiricisini kullaniyordum ilk zamanlar ama sonradan ultrason jelini duydum burdan onu aldim hem daha ucuz hemde dr a sordum bir zarari varmi diye yok dedi bende muayene ederken onu kullaniyorum dedi.
bence bulabilirsen onu al.turkiyede medikalcilerde bulunuyormus arastir istersen.

kizlar bebeyagi yada vazelin sonradan mantar yapiyor ve vajinin ph dengesini bozuyor.ben ilk zamanlar durex in kayganlastiricisini kullaniyordum ve bazen yanma yapiyordu sonradan da dr a gittim ph dengesi bozulmus dedi.ultrason jelinde bir problem olmuyor ama hem de ucuz ve buyuk.bolca kullanilabiliyor.

nerden alcam peki internetten falanmı?

zaten geciktirmek için bahane arıorum ama bugün alcam ultrason jelini yeter erteledim artık sen yenenlerdensin galiba?

canım bencede erteleme salla ya... sorarlarsa bi akrabam istedi nedenini sormadım dersin millete ne kıssssssssss... bende almadım daha ultrason jelini burdaki medikalci kapanmış çünkü... ama bana doktorun önerdiği sxtiva vardı bende ama pahalı bişi... ben şimdilik onu kullanıyorum... ama il merkezine gidince alcam ult. jelini tatlım...

burda medikalci varmış eşime söledim gidip alcak. bencede yaaaa offfffffff şiştim yani zaten sallaya sallaya bu hale geldim artık bitsin bu işkence die yalvarıorum allah a işallah herkes kurtulur..yani egzersize karar vermem bile büyük bi mucize benm gibi biri için:)oüyzden umutluyum yani

ooo hoşgeldin yavrummmmm... hayırdır kayganan nerdeeeeee? şükür iyi olmaya çalışıyorm... sen nasılsın bitirdinmi hazırlıklarını tatlım?

hoşbulduk canımmm...iyiyim çok şükürr sadece merdivenlerden düştümmmm:26: kaynanamlar evdee ben annemdeimmm.....bu arada başın saolsun canımmmm daha öncede yazmıstın teysem ağır hasta dieee nesii vardı Rabbim mekanını cennet etsin inşallahhh...

zaten geciktirmek için bahane arıorum ama bugün alcam ultrason jelini yeter erteledim artık sen yenenlerdensin galiba?

evet canım geciktirmek için bahane arıyo insan ama al gerçekten medikallerde gördüm bende durex kullandım ama sonuçta ultrason jelinin hiç bi zararı yoktur sonuçta vajiden ultrasonla bakarken de onu kullanıyolar.
evet bende ocakta 5 seneyi bitirdim 25 martta yendim ve şimdi 3 aylık hamileyim hiç bi zaman bunları yaşayamıycam gibi geliyodu hayalini bile kuramıyodum ama biraz çaba biraz cesaret gerçekten bu muymuş diyeceksin çaresiz oldugum zamanlardaki ilk mesajım var burda... :2:
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...le-vajinismusu-yenelim-4451.html#post18094574

evet canım geciktirmek için bahane arıyo insan ama al gerçekten medikallerde gördüm bende durex kullandım ama sonuçta ultrason jelinin hiç bi zararı yoktur sonuçta vajiden ultrasonla bakarken de onu kullanıyolar.
evet bende ocakta 5 seneyi bitirdim 25 martta yendim ve şimdi 3 aylık hamileyim hiç bi zaman bunları yaşayamıycam gibi geliyodu hayalini bile kuramıyodum ama biraz çaba biraz cesaret gerçekten bu muymuş diyeceksin çaresiz oldugum zamanlardaki ilk mesajım var burda... :2:
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...le-vajinismusu-yenelim-4451.html#post18094574

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…