Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu iş bile faizle olacaksa ne hayır gelir aceba bilemiyorumm kredi çekin demişiniz.. size geçmişolsun ama 1,5günde 5000 tl alanların aceba içi rahat mı.. bu kadar mı kullanılır ki çaresizlik.. Nasıl bir kazançtır bu.. yok yok ben daha hırslandım sevcihan.. çözülecek bu ALLAHIN İZNİYLE...!!!

hırslan tabi canım inan başarılmayacak bişey degil...ben bu forumu falan okuyordum ama zaten kendimden gecmiştim, parmak falan duyunca midem kalkıyodu.. anneme söyledim anne böyle böyle yazıyolar parmkla falan dedim aman kızım nasıl olcak falan demişti o da.. bende doktora gittim bende pişman degilim asla benim zaten cocukluktan doktorumdu o gittigim insan.. o da parmak egz. verdi.. en son care gittim bnde.. hatta dedim ki hocam bune böyle kac milyarlardan bahsediyolar seans için rant kapısı yapmışlar bu işi dedim.. o kadar cok ki bu dertten muzdarip olan bu yüzdende böyle maalesef demişti bana.. bu yazının bu kadar ballandırılarak buraya yazılmasını cok yanlış buluyorum, resmen reklamları izledik yani.. millet ac karnını doyuramıyor oldu anam kredi cekiyim ben yiyemedim al sen ye diyim doktora.. töbe yarabbi yaa

aynen katılıyorum.. ya buraya bunları yazmak insanları ümitsizliğe sürükler.. biz iki taraflı çalıştığımız halde bu parayı bulamayız doktora gitmek için.. zaten bu çok da abartılı bi hastalık değil ki.. sadece korkumuzu yenemiyoruz aslında bütün sorun bu. doktora 5000tl versem para boşa gitmesin diye ilişkiden korktuğumdan daha çok korkardım ve yapardım heralde:) zaten kullanılan strateji de bu işte.. doktora gidenler yazmıştı başka bi yerde, para boşa gitmesin diye dediğini yapıyosun doktorun diye. ben de doktora gitmeye karşı değilim ama hastaların acziyetinin bu denli kullanılmasına son derece karşıyım..

zaten hastalık değil sorun diyo doktorlar buna :) kesinlikle insanların aciziyetini kullanıyolar fırsat düşkünü hepsi.. bende karşıyımmmmmmmmmm

zaten hastalık değil sorun diyo doktorlar buna :) kesinlikle insanların aciziyetini kullanıyolar fırsat düşkünü hepsi.. bende karşıyımmmmmmmmmm

burdaki sizin verdiğiniz cesaretler gerçekten çok adaha faydalı bence. sadece biz uyuşukluk edip erteliyoz egzersizleri falan. yoksa kk vajinismusa yüzde yüz tedavi, kesin ve kalıcı çözüm:) çünkü burda seninle aynı şeyleri yaşayanlarla paylaşımda bulunuyosun ve cesaret alıyosun.. bunu yaşayan tek ben değilim diyosun.. egzersiz yaparken daha çok uğraşıyosun kızlar haber bekliyor diye.. kız sevcihan sana 5000tl veresim geldi

vallaha mı kısss versene verseneee :)) dogumda pek işe yarardı biliyomusunnnnnn

kızlar, ben kendi kendime başaramayanalrdan olduğum için doktora gittim son çare.yoksa elbet kendiniz de motivasyon yoluyla egzersizlerle başarabilirsiniz bu ihtimal herzaman var.inşallah da başarırsınız.başarı mesajalrınızı büyük bir sabırsızlıkla okumayı bekliyorum.başaranlara sorun,onların nasıl yaptığını öğrenin evet bu tamemen sizin beyninizde oluşturduğunuz bir sorun,acıycak kanıycak korkusuyla beynimize verdiğimiz bu mesaj sonuç olarak birlikte olamamaya neden oluyor.pozitif düşünün önce,egzersizleri atlamayın sakın,üzerine düşünce elbette hallolabilir.kendi kendine yetemeyen, başaramayan kişilerdendim ben ve doktora gittim pişman asla değilim çok şükür atlattım sizin içinde "başardım"demenizi diliyorum Allahtan.

Altı aylık evliyim bir ay boyu eşimle ilişki yaşayamadım hergün sırtımı dönüp ağlıyordum allahın izniyle hiçte zor birşey değilmiş yaptıktan sonra çok güldüm kendime şimdi bile gülüyorum :))) Birde doktora gitmekmi saçma yenebilirsiniz arkadaşlar zor değil yapamıcam dedikçe yapamazsınız gözlerinizi yumun gerisini eşinize bırakın kasmayın kendinizi

haklısın.... ben de 3 senelik evliliğim. son çare doktora gitmekti. dr.murat ulusoyu aradım 5000 tl istediler. insanların bu parayı kolay bulacaklarını nasıl düşünebiliyorlar. bu insanların zor durumlarından yararlanmaktan başkabirşey değil. tüm cesaretimi topladım. 3 senenin korkusunu bir anda yendik.

bende seni düsünüyordum bu kiz nerelerde diyordum. nasilsin iyimisin hamislik nasil gidiyor, bebis ne yapiyor.

pek giremiyorum ablacım arada bakıp çıkıyorum annem var ya onunla vakit geçireyim diye ama perşembe gidicek hiç göndermek istemiyorum yine tek kalcamiyiyim çok şükür ama belim tutuluyor belimden bacağıma ağrı vuruyor çok sıklaştı napıcam bilmiyombebişte Allaha şükür çok iyiymiş bugün dr gittik 3 lü test yaptılar sonuçlar pazartesi çıkıcak.dua edin bebişim sağlıklı sıhhatli olsun aslında hiç istemiyordum yaptırmayı ama dr yaptır dedi.
sen nasılsın?ağrıların geçti mi??yorma kendini yat dinlen güzel güzel ablacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…