- 13 Nisan 2011
- 126
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.241
gayret olmadan olmuyor zaten bu iş canım devam et.. bende yendim ama burda değil egzersizden korktum hep doktora gittim o da egzersiz verdi mecbur yaptım.. sonra buraya takıldım yeni gelenlere bende bişeyler yapabilmeleri için yardımcı olmaya calışıyorum işte...
inanın pe...s almak diğer egzersizlerden daha rahat parmağı sonuna kadar hissediyorsun. ama p...si sadece girişte hissediyosun ondan sonrası boşluk ben geri çıktı sanmıştım. olduğunu duyduğumda çok şaşırmıştım. çünkü gerçekten sonrasını hissetmiyorsun.
allah razı olsunn..zaten sizlerdengelen sıcak tavırlarla daha bi cesaret alıyorum..benim korkum şu girişte yuvalak bişey var biraz acıyo onun zamanla egz gecip gecmedini cözemedim sadece heralde acele etmem lazım..ben biraz tez canlıyımda...
hangi yuvarlak şey :)) bende derdim eşime et parcaları var sanki içim bi tuhaf oluyo diye evet birazcık can yakıyo ama zamanla hiç bi acı macı hissetmiyosun... p...s aldıktan sonra zaten hiç bişi hissetmiyosun haz alıyosun... hiç korkma hep acı var diye biz bunları yaşadık ama gercekten acı yok..
bide ben cesaret ede bilsem şu ilk giriş olayına sonrası belkide olucak..egz yaptın ama değilmi
ben sadece bir kez egzersizle yaptım o da ilkiydi. hep nazik davranıyordum yavaş yavaş mumla egzersiz yapıyodum. sonra hiz özenmeden aldım ve daha rahat oldu. inan sadece ilk girişte biraz hissediyorsun o da kastığın için o anda ıkın ve burundan nefes alıp ağzıdan ver hiç anlamayacaksın.
bende bilmiyomki böle elime bişeyler geliyo sanki:):)ben şimdi mumu alamam asla diyodum ama parmaktan daha kolay oldu..şimdi aşama aşama peçeteyle kalınlaştıra kalınlaştıra gidiyorum..ilk giriş zorluyo sonrasında kayıp gidiyo...sence nasılım başara bilcekmiyim:)
onlar ele geliyo iştee :)) bişey yok yani tam gaz devam sende güzel gidiyosun bence... p...s daha kolay oluyo biliyomusun o hepten kayıp gidiyooossende bu işi kısa zamanda bitirirsin bak görrrrr :)
inş canımm inş cok saol..bebek istiyorum cünkü...benle aynı dönemde evlenenler hepsi hamile diye etraf banada sormaya başladı bende çalıştım için bi süre düşünmüyorum diye geciştiriyorum
aman her yerde var o tiplerden.. boşver nasılsa bu iş olcak ömür boyu sürmicek çocukta olur hayırlısyla inşallah
eşimde senin gibi sölüyoo boş ver diyoo...takma kafana...evet eninde sonda olcak zaten hayırlısı..bide ben bişey sormak istiyorum bensadece u.jeli ve bebek yağı kullanıyorum..bu u.kremlerden filan almadım gerek duymadım sence gerek varmı bu aşamadan sonrasın
ne yapim canım hazırlıkkkk, yoğun gidior bide kaynanamlar burdaaabugün tetonoz aşısı oldummm 1 ay sonra 2. dozu olcakmışımm...hiçte acımadıııı yok kolun 2 gün ağrıoooo sızlıo yok uyuşuooo dediler hiçde bişi yokkk ne vururken acıdı nede sonrasııı.......vajinumustada böle dedi millet korktuu beniiiiii öfff kadın milletiiiiiiii değilmiyiz çeneiz durmuo işteee sen neler yapıon anammmm buraya girmeyincede hiççççççç vakit geçmioooooo
eşimde senin gibi sölüyoo boş ver diyoo...takma kafana...evet eninde sonda olcak zaten hayırlısı..bide ben bişey sormak istiyorum bensadece u.jeli ve bebek yağı kullanıyorum..bu u.kremlerden filan almadım gerek duymadım sence gerek varmı bu aşamadan sonrasın
Benim tetanos aşılarım çok acımıştı 3 gün üzerine yatamadım.
tatlım ben uyusturan kremlerden kullandım o dısını uyusturuyor içi kalıyor bosuna para verme ona ama kayganlastırıcı kullanıyorum hala cok faydası oldu bana vagiday ismi takılan yerden kaymasına yardımı oldu bebek yagıda olabilir ikisinide kullanıyorum ben..
mecburi bi durummuş bence.. sende biraz sabret o gidince istedğini gibi dolaşabilirsin aileer bu günler için var birbirimiz için gerekirse fedakarlık yapmalıyız yoksa o zaman aile olamayz... şimdiki gençler kendimde dahil çok aceleci ve tahammülsüz oluyoruz halbuki bak kaynın da eve geç geliyor sizi sıkmak istemiyor ama işte insanoğlu.. yanlış anlama seni eleştirmiyorum senin yerinde kim olsa kendimde dahil aynı şeyleri düşünürdük ama aslında biraz relax olmak gerekir.
canım ben hiç yag krem vs kullanmadım gerek duymadım... sen nasıl rahat ediyosan öyle yap derim.. yapmadıgım için bişey diyemiyorum bu konuyla ilgili
ama mecburi ve gecici bir durummuş baksana... evlilikte bazen gördüğün şeyi görmezden, duydugun şeyi duymazdan geliceksin.. yoksa evlilik çekilmez olur.. anlayışlıymış da sonucta hödük gibi her an evde oturan bir tipte olabilirdi.. bence azcık sabır et kendi evine gecicek nasılsa... kııss bide abartma evde cıplak dolaşıp napcan.. töbe töbee yarabbiiiiiiii :))
korkut korkuttt( maşallah biz ne yazıyoruz sen ne yazıyosun