-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.321
acı olmasıfını bende anladım ama niyeyse kasılmalarıma engel olamıyorum.. acı yok sadece az basınc var bunu tam birleşme olmadan da anladım ama niye kasıyorum
aslında mantıgım almıyor mum yada baska bişiyi.. Onlar oluyosa p.s nasıl olmaz diyorum? ben mesela parmak esin olunca sorun yok :) kendim yeltemedim bile zaten..baska seyler deneyene kadar onu denerim diyorum olmazzmıki illa egzersiz sart mı ?
Konu bu iste bilmedigimiz birseyden korktukya yillarca.o anda iste bilmedigimiz seyden korkuyoruz heralde)))
günaydın arkadaşlar:85:
sana da günaydın ... dükkanı ben açacaktım sen benden önce davranmışsın.
kıs ben oyalandım okadar kafam dağılsın diye... dükkanın malzemelerini yerleştirdim dışarıya ama baktım kimsenin açası yok ben açım dedim ilk
günaydın kızlar... napıonuz bakim ilerleme varmı?
1kac gündür senin gelmeni bekledim seni canli canli tebrik etmek istedim, ama olsun.seni candan tebrik ederim
rabbim 1daha yasatmasin
YENI GELINIMIZ ONLYSEA
insallah bundan sonra hersey gönlünce olsun
günaydın tatlım... ben perşembe ilk egzersizimi başarıyla yaptığımı düşünüyorum... ilk serçe parmağı rahatça aldım sonrada hemen ardından işaret parmağımı aldım... sevinçliyim bunun için... sonra size sorcaktım eş parmağımı yoksa kendi parmağıma devammı edeyim diye... tarlaya gittik... düğün vardı derken teyzem çok ağırlaştı... hastanedeymiş beyin ölümü gerçekmleşmiş p.tesi ona gittik... salı evdeydim bizimkilere yemek vs... hazırlarım diye onlar gitmişti hastaneye... ve bugünde ALLAH rahmet eylesin verdi canını teyzem... ama Rabbim bilir çok acı çekişyordu ALLAH kurtardı diyoruz ne yapalım... ben şimdi dükkandayım belki öğleye giderim belkide akşama giderim artık cenazeye... içinizi bunaltmak istemem arkadaşlar... hele bi bu cenazeden kafamız dağılsın hemen başlıycam egzersizlerin 2.ci aşamasına... sen nasılsın tatlım?
günaydın tatlım... ben perşembe ilk egzersizimi başarıyla yaptığımı düşünüyorum... ilk serçe parmağı rahatça aldım sonrada hemen ardından işaret parmağımı aldım... sevinçliyim bunun için... sonra size sorcaktım eş parmağımı yoksa kendi parmağıma devammı edeyim diye... tarlaya gittik... düğün vardı derken teyzem çok ağırlaştı... hastanedeymiş beyin ölümü gerçekmleşmiş p.tesi ona gittik... salı evdeydim bizimkilere yemek vs... hazırlarım diye onlar gitmişti hastaneye... ve bugünde ALLAH rahmet eylesin verdi canını teyzem... ama Rabbim bilir çok acı çekişyordu ALLAH kurtardı diyoruz ne yapalım... ben şimdi dükkandayım belki öğleye giderim belkide akşama giderim artık cenazeye... içinizi bunaltmak istemem arkadaşlar... hele bi bu cenazeden kafamız dağılsın hemen başlıycam egzersizlerin 2.ci aşamasına... sen nasılsın tatlım?
allah rahmet eylesin canım... bende iyiyim işte ne olsun alısmaya calısıyoruz.... sizlerden gelen güzel haberlerle daha iyi olucaz inş.:87::87:
başınız sağolsun canım, allah kalanlara sabır versin
sağol canım Rabbim kimseye yaşatmasın ölüm acısı diycem ama sırası vakti zamanı gelince herkesin başına geliyor işte... canım ben çok hevsliydim halada hevesliyim ama arada düğün tarla vs... bide cenaze girince istesemde yapamıyorum... içim kıpır kıpır ama kendime kızıyorum bu kadar işlerin arasında onun sırasımı diye... bikaç gün sonra 2.egzersizimi yaparım tatlım... ne önerirsin... eşimde çok hevesli egzersizi kendi yapmak istiyo... aceba denetsemmi serçeden başlasakmı? ne dersin