- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.261
sevcihancım gelince posta kutuna bi bak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahım nasıl bir kasık batmasıdır o yahu sanki bıcakla deliyorlar :26::26:
eşimde senin gibi sölüyoo boş ver diyoo...takma kafana...evet eninde sonda olcak zaten hayırlısı..bide ben bişey sormak istiyorum bensadece u.jeli ve bebek yağı kullanıyorum..bu u.kremlerden filan almadım gerek duymadım sence gerek varmı bu aşamadan sonrasın
ya bu sorunu bende yaşıyorum sanki adet olacakmışım gibi sancım var bir haftadır ama adetime daha 2 hafta var. :26:
acep hamişmiyiz gızzz :) midemde bi alem geidip gelip duruyor... hamişler söyleyin bakalım belirtilerde bunlarda varmı?
valla aynen hayatımda ilk kez mide yanması şikayetim oldu sat 13 haziran. normal adet döngüm 31 gün ama son 3 aydır 35 i geçti egzersizler sebebiyle sanırım. bu şekilde yumurtlama olmaz diye okudum ama bazı tuhaflıklar hissediyorum. geri çekme yöntemiyle korunuyoruz ama hayırlısı artık. belki üşütmüşümdür
bizde öyle korunuyoruz ama son birlikte oldugumuzda beyaz bişiler vardı ama eşim dısarı b.ş.ldı bizde anlam veremedik belki kacmıstır die konustuk gülüştük ama hayırlısı yani bianda olabilir....
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum 11 aydır evliyim vajinismus kadar ağır olmasada benimde problemlerim vardı ilişkiyle ilgili allaha şükürler olsun geçen hafta yendim Fakat ben hiç bişey anlamıyorum ilişkiden bu normal mi?
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum 11 aydır evliyim vajinismus kadar ağır olmasada benimde problemlerim vardı ilişkiyle ilgili allaha şükürler olsun geçen hafta yendim fakat ben hiç bişey anlamıyorum ilişkiden bu normal mi?
haklısın sevcihancım, işte sabrediyorum zaten rahat etmesi içinde elimden geleni yapıyorum, ben zaten misafiri çok severim, evlenmeden öncede hep misafirler gelip giderdi annemlere yani ev sürekli doluydu yadırgamıyorumda ama işte geriliyorum arada,
vallla geçen çıplak dolaşasımm:):):) kaşınıyorum dimiii :)
acep hamişmiyiz gızzz :) midemde bi alem geidip gelip duruyor... hamişler söyleyin bakalım belirtilerde bunlarda varmı?
o yöntem çok sağlıklı değilmiş zaten z.vk sıvısının içinde sperm hücreleri varmış ve düşük ihtimalde olsa hamile kalınabilirmiş.
adetime 10 gün var ne zaman test yapsam kesin sonuç alırım acaba tecrübeli arkadaşlar. yardım please.
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum 11 aydır evliyim vajinismus kadar ağır olmasada benimde problemlerim vardı ilişkiyle ilgili allaha şükürler olsun geçen hafta yendim fakat ben hiç bişey anlamıyorum ilişkiden bu normal mi?
akay canım baktım posta kutuma bişey yok msj mı yazmıştın
of yaa o kadar da yazmıştım nasıl bişi yok göndermiştim... dur bidaha yaziim
gönderdiklerine bak bakammm :)
Allahıma sonsuz şükürler olsun ki sonunda oldu,başardık. Murat Beyden Allah razı olsun. 5 bin çok bi para evet ama karşılığını alıyorsunuz,boşu boşuna harcadığınız yılları düşününce keşke daha önce gitseymişim diyorsunuz. Geciktirici kullanıp adetimi ertelediğimden yaşamışım onca sancıyı, reglim bitti çok şükür Allahıma daha hafif bi sancı kaldı o da alıştıkça geçecektir.Okuyorum parmakla denedim vs...şeklindeki yorumları ve hüzünleniyorum,ben d eböyleydim,ben de bu aşamaları yaşadım diye.Allahım hepinize yardım etsin,hepinizi bu sorundan kurtarsın.Kredi çekin,altınlarınızı satın ama mutlaka tedavi olun,Murat Bey beni bu dertten kurtardı Allah ne muradı varsa gerçekleştirsin.Verdiğimiz her kuruş helal hoş olsun.Kuşadasında hem çok güzel bir tatil geçirdik hem d ekendisinin sayesinde 4 yıl sonunda karı-koca oalrak geri döndük.Bugün bunu yapabildiysem sayesinde.Forumda benim gibi kendisine gidenelri takip ettim yılın başından beri,her"murat bey'e gidiyorum"yazanı merakla,sabırsızlıkla bekledim,"başardım yazdıklarında çocuklar gibi sevindim,umutlandım.gözyaşlarıyla ayzıyorum bu satırları da,hala inanamıyorum.sonun da ben de "başardım"diyenlerden biri oldum,hep bunu diyecek miyim diye merak etmiştim,çok şükür Allahıma,bana da nasip etti.Ertelemeyin nolur,gidin kendinizi onun bilgi birikimine,tedavisine bırakın ve güzel de bi tatil yapın gelin.Karşısına ilk oturduğumda da vardı şüphem,acaba doğru mu yaptık,onca yolu geldik,yaptığımız masrafa değecek mi diye doğal bi endişe vardı ama olmasın,inanın olmasın.kendi kendinize uğraşmak yerine gidin bunu 1.5 günde halledip gelin.çok çok teşekkürler kendisine.(forumu zaman zaman okuduğunu belirtmişti,özel olarak mail de yazacağım kendisine ama buradan da teşekkürler).yazım hatası,cümle bozukluğu vs varsa kusura bakmayın artık nolur çünkü duygusal olarak çok yukarılardayım bu msjı yazarken,kah gülüyor kah ağlıyorum.benim gibi bu sayfaları hergün kontrol edip kim ne yazmış diye umutla bakanlara umut olsun istedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...si-icin-yarin-murat-ulusoya-gidiyorum-89.html
o sayfada paylaştım yararım olsun,ben d eyaşadım biliyorum diye sizinlede paylaşmak istedim Allahım yaşayan herkese yardım etsin ben atlattım çok şükür darısı hepinize