Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saol canim ben iyim. ay canim benim yine gelir annen sen gidersin, 2kinizde yerinizde saglikli olun gerisi gelir zaten. sende bel fitigimi var. bak simdi ablani korkuttun endiselendim. insallah yegenimizin saglikli haberleride gelir. o.3.lü test nasil yapiliyor.

öyle tabi ablacım Rabbim sağlık versin yeter ki...aslında yok bel fıtığı ama sanırım hamişlikte oluşacak çok kasıyor belimi ve bacağımı daha karnım şişince napıcam bilmiyorum bu arada 16+4 olmuşsuz nasıl geçiyor günler anlamıyorum...3 lü testte anneden kan alınıyor bebekte zihinsel bir rahatsızlık var mı diye bakılıyor sanırım down sendromu diyorlar işte Rabbim korusun

1kac gündür senin gelmeni bekledim seni canli canli tebrik etmek istedim, ama olsun.seni candan tebrik ederim
rabbim 1daha yasatmasin

YENI GELINIMIZ ONLYSEA
insallah bundan sonra hersey gönlünce olsun

Canım benim Allah şimdiden kabul etsin kendine dikkat et darısı bizlerin başına inşallah..Biz çaresiz vajinismuslulara dua etmeyi unutma olur mu canım...

egzersis yapabiliyormusun, parmak yada mum oluyormu, neyde takiliyorsun aklina ne geliyor o.anda. neyde korkuyorsun.

egzersizi ben yapamam ki cok itici geliyor eşim bana uyguladıgında daha rahatım..ama p.s denerken ya hiç giiş olmuyo yada az oluyo sonra kendimi itmeye , sıkca nefes almaya baslıom baska seyler dusunmem imkanız oluyo. kasılıp kalıyorum. sonrası husran her gun yeni umut ama sonu hep husran..

canım bana da hep öyle geliyordu. ama inan bana cok kolay oluyor. hissetmiyosun bile. önce doğum günü mumu ile başladım ben. cok sert olmasın diye peçeteyle sardım sonra da mutfakta kullandığımız streç filmle :)) en son da pre... geçirdim. rahat ol ve yapınca ki mutluluğunu düşün. ben ilk mumu aldığımda ağlamıştım:)) takıldığın bir yer olursa elimden geleni yaparım başaracaksın...

aslında mantıgım almıyor mum yada baska bişiyi.. Onlar oluyosa p.s nasıl olmaz diyorum? ben mesela parmak esin olunca sorun yok :) kendim yeltemedim bile zaten..baska seyler deneyene kadar onu denerim diyorum olmazzmıki illa egzersiz sart mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…