- 26 Şubat 2011
- 1.593
- 1
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.301
online tedavi ile yenen var mı kızlar
topikte hiç rastlamadım canım sanırım yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pek giremiyorum ablacım arada bakıp çıkıyorum annem var ya onunla vakit geçireyim diye ama perşembe gidicek hiç göndermek istemiyorum yine tek kalcamiyiyim çok şükür ama belim tutuluyor belimden bacağıma ağrı vuruyor çok sıklaştı napıcam bilmiyombebişte Allaha şükür çok iyiymiş bugün dr gittik 3 lü test yaptılar sonuçlar pazartesi çıkıcak.dua edin bebişim sağlıklı sıhhatli olsun aslında hiç istemiyordum yaptırmayı ama dr yaptır dedi.
sen nasılsın?ağrıların geçti mi??yorma kendini yat dinlen güzel güzel ablacım...
saol canim ben iyim. ay canim benim yine gelir annen sen gidersin, 2kinizde yerinizde saglikli olun gerisi gelir zaten. sende bel fitigimi var. bak simdi ablani korkuttun endiselendim. insallah yegenimizin saglikli haberleride gelir. o.3.lü test nasil yapiliyor.
yok hayatim, ben ilk defa öyle 1sey duyuyorum senden. ben kendim yendim.
yok hayatim, ben ilk defa öyle 1sey duyuyorum senden. ben kendim yendim.
günaydınnn kızlarrrrr:):):)
cumartesi günü öğlen sularında kocişimle evde başbaşayken birden yakınlaşmaya başladık ve kendime içimden telkin vermeye başladım hiç acımıcak hemen biticek sıkmıcam kendimi zevk alıcam diye...
inanamadım kızlığım bozuldu az kan geldi pembemsi 8 9 damla ve fazla da acımadı. tam bir birleşme sağladık.
gerçekten ben bile inanamadım şarkı söyleyip havaya sıçradımmm çok mutlu oldum :):):)
ben nası yencem yaa
Allah nasip ederse haftaya gidiorummm canımm...Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahh...doktorum bilio canımmm en başından bilioduuu ogün bi gelsin demiştii geçen hafta gidebilirsin dediii ayın 7 sinde gidecez uçak için rapor yazacakkk...Allaha emanetizzz ne diyimm sağlıklı gider sağlıklı hayırlısıyla döneriz inşallah....
egzersis yapabiliyormusun, parmak yada mum oluyormu, neyde takiliyorsun aklina ne geliyor o.anda. neyde korkuyorsun.
arkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim. üye olmadim ama burdaki egsersislerle 1 sene önce bu dertten kurtuuldum ama ilk girislerde problem yasiyorum ne yapmam gerekir bana yardimci olurmusunuz
yok mu bana yardım edebilecek birisi??((
egzersizi ben yapamam ki cok itici geliyor eşim bana uyguladıgında daha rahatım..ama p.s denerken ya hiç giiş olmuyo yada az oluyo sonra kendimi itmeye , sıkca nefes almaya baslıom baska seyler dusunmem imkanız oluyo. kasılıp kalıyorum. sonrası husran her gun yeni umut ama sonu hep husran..
yok mu bana yardım edebilecek birisi??((
kayganlastirici kullaniyormusun, 1.de istek arzu cok olunca v... 1.islaklik olur o.varmi sende.
mrb cnm ne öğrenmek istiyorsun yardımcı olabilirim
kullanıyorum kayganlaştırıcı. sadece ilk başta sıkıntım var sonradan rahatlıyorum çözemeim gitttii(
olabilir tabi ama hiç acı duymadım ki((Hala ilk baskarken acaba gene aciyacakmi diye bu soru olabilir ve de buda o anda kasilmana yol acabilir.
olabilir tabi ama hiç acı duymadım ki((