- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.541
siz ne kadar ödediniz süleyman beye bende oraya gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım
siz ne kadar ödediniz süleyman beye bende oraya gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım
kızlar teyzemin kızıyla konuştum şimdi ankarada lazerle tedavi uyguluyomuşlar 3 seansta kesin çözüm demiş 3milyar istemişler ama böyle bi tedavi yöntemi duydunuzmu veya uygulatıp sonuç alan varmı aranızda
Mrb Canım; Ben de senin gibiydim.Ankara da Lina Kadın Sağlığı Merkezi var; Kocatepe Camisinin karşısında.Kadın Doğum Uzmanı ve uzman Psikolog bir arada çalışıyorlar.
Sana Dr Sema Hocayı tavsiye ediyorum.3500 TL. ödemene de gerek yok.Daha az ücret ödersin . Kesin çözüm.Çok tatlı iyi niyetli insanlar.İnsan kendini doktorun değil de ailesinin yanında gibi hissediyorsun. LİNA KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM MERKEZİ
0 312 232 68 02opuyorumnanaktan
üffff döndük yıne başa yaaaaaaa
sağol canım araştırıcam inşallah hayırlısıyla kurtulayım şu dertten
gonzales bu merkezin tedavi yöntemi ne sitesinde göremedim bide ben ankara dışında oturuyorum nasıl yapcam bilmiyorum :çok üzgünüm:
kızlar teyzemin kızıyla konuştum şimdi ankarada lazerle tedavi uyguluyomuşlar 3 seansta kesin çözüm demiş 3milyar istemişler ama böyle bi tedavi yöntemi duydunuzmu veya uygulatıp sonuç alan varmı aranızda
üffff döndük yıne başa yaaaaaaa
canım lazer tedavisini ilk kez duydum bence arkadaşların tavsie ettiği doktorlardanbirine gitsin. sonutça denenmiş onaylanmış şimdi sorun yaşamıyo bu arkadaşlar.
nasıl ya :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?