S
saziye19
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.501
canım deneme yapıcam diyodun demek basardın gözün aydın tatlım bende yarıya kadar alabiliyorum tekrar parmak egzersizine baslıcam sen parmak falan yapıyomusun ne alemdeydin bizimle paylaşırmısın
canım ben parmak egzersızı yapıyodum ama fazla boyle üstüne düsmemıstım, gecen hafta dedımkı yapacam ugrasacam seyımle:) bırıncı gün yarım saat kadar aynayı elime aldım kurcaladım alt tarafı ney nasıl delik nerde o nerde bu nerde ondan sonra elıme bıraz jel sürdüm orta parmagımı ittirdim ıcıne yarım saat kadar aynayla beraber bakarak tek parmak denedım hep. sonra ertesi gün yıne aynayı elıme aldım denemeye basladım 2 parmak soktum busefer ilk gırıste huylandım ama sokunca bıdaha ckarmadım ıcınden genıslesın dıye bı yarım saat öyle yaptım. sonra ücüncü gün üc parmak gırdı nekadar uzun ugrasırsanız okadar cok acılıyo orası yarım saatten az yapmayın..
canım sonra esım ısten geldı ben cok sevınclıydım bak dedım sana ne gösterecem cok sevınecen bu arada saat gece 12,30felan:) ne gostercen dedı gel otur dedım koltuga gectım gösterdım afferın askıma 3 parmakda alıyo ben demıstım sana basarırsın dıye gaz verdı bıraz:) sonra gel ben deneyım parmagımla dedı o denedı felan derken pe...se gectık ben yattım o ayaktaydı oldu bırden .. ama tabı bı gün acıyo bı gün acımıyo kendını sıkmaya baglı oda
neyse cok uzun oldu benım hıkayem bukadar :)) opuyorumnanaktan