- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.521
arkadaşlar merhaba aslında bu vajinusmusu yenmiştim 5 ay oldu ve şimdi 2.5 aylık hamileyim bugüne kadar hiç bir sorun yoktu ama tekrar başladı ilişki çok ağrılı geçiyor dayanamıyorum delirmek üzereyim kabus gerimi dönüyor napmalıyım lütfen yardım edin
canım belkide bebeğe zarar olur dye korku yada gerilme vardır o yüzden kasıyor olabilirsin tekrar kegel ve nefes egzersizleri yap.gebeliktede faydası oluyr bu tür egzersizlerin normal doguma hazırlamış olursun kendini allah yardımcın olsun.
bilkentte özel klinik btnm
gözün aydın canım çokk sevindim bişey daha sorcam kanaman ve ilişki sırasında ağrın oldu mu?
cnm bende tahamülü olmayan zamnlar geçirdim ama atlattım ama sende ataltıcaksın sadee inan yılma yapıcam de yenicem de bana özelden msn adresini gönder sana bilgileri yollıyım ordan o kişilerle görüş sadece 5seans hayatım
slm kızlar teyzemin kızıda bu dertten muzdarip eşiyle severek evlendiler 6 aylık evli şuanda boşanmanın eşiğindeler lütfen ankarada tavsiye edebileceğiniz bi doktor veya başka şeyler varmı lütfen cvp yazarsanız çok sevinirim hepimiz çok üzülüyoruz hocaya gittiler 1milyarlarını aldı adam sizi bağlamışlar demiş ama yine aynı okadar zorlamalarına rağmen olmamış lütfen yardım
doktorrana bahsettiginiz doktorun tedavi yöntemi nedir?hipnoz yada parmak egzersizlerinden hangisi acaba?fisfisfis
merhaba arkadaşım.yazında hocadan bahsetmişsin ya memlekette doktor varken hoca ne ya.o kadar para ve bile bile lades.canım bu konu ile ilgili birçok uzman ve psikiyatrist var.buda bir çeşit rahatsızlık,lütfen bu konu için onlara danışın.
merhaba cnm ankara bilkentte cansın bey var 5 seansta bu illet olayı bitiriyor ben özelden mesaj atamıyorum bana telini veya msnini yolla sna abilgileri yollıyım mutlaka gitsinler
Canım Ankara'da süleyman eserdağ var bi kere mailleştim çok sıcakkanlı birine benziyordu tedavi ücreti ne kadardır bilmiyorum ama hocaya 1 milyar vermekten iyidir, yani bozdursun altinlari falan koşsun doktora bence madem evlilikleri bu kadar tehlikede. Ay kocası da destek olsa ya hemen boşanmak noluyo
slm kızlar teyzemin kızıda bu dertten muzdarip eşiyle severek evlendiler 6 aylık evli şuanda boşanmanın eşiğindeler lütfen ankarada tavsiye edebileceğiniz bi doktor veya başka şeyler varmı lütfen cvp yazarsanız çok sevinirim hepimiz çok üzülüyoruz hocaya gittiler 1milyarlarını aldı adam sizi bağlamışlar demiş ama yine aynı okadar zorlamalarına rağmen olmamış lütfen yardım
canım senin egzersizlere nasıl gidiyo?
tatlım ankarada hera kadın sağlığı merkezi dr süleyman eserdağı tavsiye ederim. tedavi pahalı ama kesin çözüyüo 2 ila 12 seans arasında tedavi garantisi var. benimki 8seans sürmüştü.
siz ne kadar ödediniz süleyman beye bende oraya gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?