- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.561
naptınız güzelim görüştünüzmü cansın beyle
saol canım gerek kalmadı kendi kendine hallodu iş bugün hiçbişey olmadan birlikte olmuşlar çok şükür yardımlarından dolayı teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naptınız güzelim görüştünüzmü cansın beyle
cok canım yanıyoo yapınca halbukı neguzel yapıoduk sımdı aglayarak yapıyorum resmen cok acıyo coooooooooooooook
neguzel basarmıstık kolayca oluyodu yaaa üfff sımdı nıye acıyoki :S senağlama
arkadaşlar nerdesiniz ya.........
inş. cnm allaha bol bol dua et.kızlar inşallah yeni yıl hepimize uğur getirır kurtuluruz bu dertten
Arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. Ben 2.5 yıllık evliyim ve ilişkiye girerken çok zorlanıyorum korkuyorum ve kendimi çekip kaçıyorum. Canım yanıyor çok. Denemediğim şey kalmadı. Azıcık denemeye kalksak birde kanama yapıyor ve enaz 1.5 gün kanama devam ediyor. Doktora gittiğimizde doktor bana vajinusmus teshisi koydu. Bunu sen başarıcaksın psikolojik dedi.Ama denemema rağmen olmuyo.Artık eşlimde çok yoruldu, sıkıldı ve ciddi anlamda tartışmaya başladık. Onda da sorunlar oluşmaya başladı. Kayganlaştırıcı jel aldım ama yine olmadı. En son sitenizde emla kremi duydum deneyeyim dedim, girişe biraz sürdüm ama yine yapamadık. Eşimle parmak egzersizleri ve 1,5 cm genişliğinde ve 12 cm uzunluğunda bi aletle denemeler yaptık. Ozaman sorun olmuyo ama p...si almaya sıra gelince acayip bir şekilde kendimi kasıyorum ve onu istem dışı itmek zorunda kalıyorum Çünkü çok canım yanıyor, üstelik daha içime bile almadan. Evliliğimiz böyle giderse tehlikede. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen bana yardım edin kendimi çok çaresi hissediyorum....
Arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. Ben 2.5 yıllık evliyim ve ilişkiye girerken çok zorlanıyorum korkuyorum ve kendimi çekip kaçıyorum. Canım yanıyor çok. Denemediğim şey kalmadı. Azıcık denemeye kalksak birde kanama yapıyor ve enaz 1.5 gün kanama devam ediyor. Doktora gittiğimizde doktor bana vajinusmus teshisi koydu. Bunu sen başarıcaksın psikolojik dedi.Ama denemema rağmen olmuyo.Artık eşlimde çok yoruldu, sıkıldı ve ciddi anlamda tartışmaya başladık. Onda da sorunlar oluşmaya başladı. Kayganlaştırıcı jel aldım ama yine olmadı. En son sitenizde emla kremi duydum deneyeyim dedim, girişe biraz sürdüm ama yine yapamadık. Eşimle parmak egzersizleri ve 1,5 cm genişliğinde ve 12 cm uzunluğunda bi aletle denemeler yaptık. Ozaman sorun olmuyo ama p...si almaya sıra gelince acayip bir şekilde kendimi kasıyorum ve onu istem dışı itmek zorunda kalıyorum Çünkü çok canım yanıyor, üstelik daha içime bile almadan. Evliliğimiz böyle giderse tehlikede. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen bana yardım edin kendimi çok çaresi hissediyorum....
Vajinismusun çeşitleri varmış.Doktor bana öyle demişti.:sm_confused:iyigünler arkadaşlar ben birbuçuk yıllık evliyim ama eşimle hiç vbirlikte olamadım,geçen yıl kadın doğumdoktoruna gittim sende vajinismus yok sadece korku var dedi xylociaine pump uyuşturucu sprey ve jel verdi,fakat bunlasrı kullandığımız halde olmadı,hep aıcyacak korkusu var o işi başıns geçtiğimizde uyuşsa bile girmeye çalıştığında acı hissedip geri kaçıyorum,böyle oluncada eşiminide konsantrasyonu bozuluyor,o yüzden belkide 2 ayda iki defa deniyoruzdur hep kaçıyoruz,aslında 6 ay önce uyuşturucu sürdüğümüz birgün çok az penis başı girmişti ama daha fazla ilerlemekten ben korktuğum için hemen çıkardık birdahada aynısını başaramadık(
ben bazen o bölgeme bakıyorum çokmu dar diye jel sürüp iki parmağımın birinci boğumuna kadar giriyor daha fazla sokamıyorum kızlık yırtılıcak diye,napıcam bilmiyorum,kaç saattir bu sayfaları okuyorum,buradan okudum ve dr.ulusoyu araştırıp az önce aradım,4500tl ücret istiyor okadar veremem,acaba üniverste hastanesine gitsemmiki (((a015::a015:
ayrıca önemli birşeyi yazmayı unutmuşum,bende hiç istek yok hep böylemi olacağım,sevişme olduğunda bende hiç ıslaklık olmuyor,acaba birlikte olduktan sonra çözülürmü bu sorun yoksa ayrıca başka sorunumdamı var,hiç ama hiç isteğim yok:....((((
arkadaslar gelın hepberaber bır gün belırleyelim o gün yapalım ..
egzersız günümüz ve hangı parmak kac bogum yaptımızı beraber paylasalım ne dersınız sıze yardımcı olmak ıstıyorum???
ece mrhaba,bende geöçen sene kadın doğum doktoruna gittiğimde sendeki sprydan verdi,jelde verdi,onu sürüyorum uyuşuyor ama yinede girerken kaçıyorum acıyacakmış gibi geliyor,içeri girince derinlere gidince acıyacakmış gibi gelliyor(oysa uyuşturucuda aldım diye nekadar hevesliydim:a015: birde o borusunu sokarkende hep tedirgin oluyorum içimde birşeyler olucak gibi geliyor,ayrıca fazla sokamıyorumda sen nekadar sokuyorsun acaba içine?reyyan pozisyon değiştirmeyi ve emla gibi anestezik kremleri denemiş miydin? xylocaine dene bi de istersen ben onla yenmiştim, bol kayganlaştırıcı öncesinde bayaa sicak bi banyo tabi
he bu arada parmagi bir bogumdan az fazla aliyorum demişsin ya demek ki emlayi iyice yayamiyosun.ayrica yaysan da vajinin derinine kadar inemiyodur, sen benim dediğim spreyi al, onun uzun incecik bi borusu var. ben önce emla sürdüm sonra bu spreyin borusunu içeri ittim, hiçbişey hissetmiyosun kalinliği 1mm falan azicik tedirgin olabilirsin bende öyle oldu ama kesinlikle acısız sızısız içeri itiyosun ve iyice pıst pıst yap bi iki kere zaten çok etkili. emladan iki kat fazla uyuşturuyo. ondan sonra gittim kaynara yakin bi banyo yaptim, kendimi gevşettim iyice rahatladim. banyodan çiktim ayni şeyi bi daha yaptim. aslinda gerek yok tabi zaten bu spreyin etkisi 1 saat falan sürüyo. ama işte kendimi rahatlattim biraz. ondan sonra rahat rahat seviş koklaş artik fantazi dünyana birakiyorum sonra da boool booool jelle dene. hatta ve hatta gleitgelenin iki türlüsü var biliyo musun bilmiyorum bi tanesi vajinanin içine sıkmak için 5 li plastik tüpler halinde satiliyo. istersen bu spreyden sonra içeri bu jelden boca et. eşinin penise de sürersiniz sonra ıkınabildiğin kadar ıkın. bence böyle yaparsin ben de aynı senin gibi bi yerden sonra ilerlemiyodu. hatta git gel yapiyoduk yarisi içerdeyken yine de bana misin demiyodu. böyle denediğimde tamamini yapabilmiştim. inşallah bunlari uygularsan sen de yaparsin. eşini de hiiiç takma. inan ki aynılarını ben de yaşadim. yok efendim benden bişey olmazmiş da ben bu korkaklikla bi ömür bişey yapamaz mişim da o olmasaymiş bunlari bile yapamaz mişim daaaa ohooooo neler neler. böye konuşuyolar iki gün sonra pişman oluyolar. boşver şekerim üzme kendini inan ki olcak Allahin izniyle. yani aşilmicak bi problem değil. bak vajinismus hastaliğinin yüzde 95 oraninda başarısı var. ve emin ol hepsi senle tamamen aynı şeyi yaşadi. yani ben çok az gördüm hoopp bu gece oluverdi diyen. hepimiz burda zorluk yaşadik anlattik sen de okudun. yok tamami olmadi, yok tamami oldu git gel olmadi, yok ucu girdi ayyyyy valla anlattikça afakanlar basti. yani gördüğün gibi sen şu anda yolun sonuna geldin birazcik daha sabret. üzme kendini. ilerde bunlkarin intikamini almak için başim ağriyo dersin kocisine
son olarak: xylocaine emladan az biraz fazla yanma yapiyo. popişine viks sürmüşün gibi. yanma olursa telaş yapma g eçiyo bi kaç dakkaya