• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar merhaba aslında bu vajinusmusu yenmiştim 5 ay oldu ve şimdi 2.5 aylık hamileyim bugüne kadar hiç bir sorun yoktu ama tekrar başladı ilişki çok ağrılı geçiyor dayanamıyorum delirmek üzereyim kabus gerimi dönüyor napmalıyım lütfen yardım edin

canım belkide bebeğe zarar olur dye korku yada gerilme vardır o yüzden kasıyor olabilirsin tekrar kegel ve nefes egzersizleri yap.gebeliktede faydası oluyr bu tür egzersizlerin normal doguma hazırlamış olursun kendini allah yardımcın olsun.

canım belkide bebeğe zarar olur dye korku yada gerilme vardır o yüzden kasıyor olabilirsin tekrar kegel ve nefes egzersizleri yap.gebeliktede faydası oluyr bu tür egzersizlerin normal doguma hazırlamış olursun kendini allah yardımcın olsun.

teşekkür ederim evet korkuyorumda aslında tekrar başlıycam sanıırım

gözün aydın canım çokk sevindim bişey daha sorcam kanaman ve ilişki sırasında ağrın oldu mu?

canım ılk yaptıgımda kan felan gelmedı bıkac defa yaptıkdan sonra cok az kan gelmıstı sılınce.
daha sonra yapınca yıne kan felan yoktu ama 2 gun once yaptımızda baya kanadı ben hıssetmedım yaptk bıttı sıldım bakdım hep kan hertarafım
ondan sonra bıdaha yapamadım vajınamın ıcı sızlıyo cunku 2gundur bısı yapamıyorum

cnm bende tahamülü olmayan zamnlar geçirdim ama atlattım ama sende ataltıcaksın sadee inan yılma yapıcam de yenicem de bana özelden msn adresini gönder sana bilgileri yollıyım ordan o kişilerle görüş sadece 5seans hayatım

merhaba canım ben de 1.5 yıllık evliyim ve umudum azalıyo artık ben de ankaradayım 5 seansta bitiyo demişsin acaba tahmini kaça mal oluyo acaba çünkü durumumuz fazla iyi değil cevabın için şimdiden teşekkürler

slm kızlar teyzemin kızıda bu dertten muzdarip eşiyle severek evlendiler 6 aylık evli şuanda boşanmanın eşiğindeler lütfen ankarada tavsiye edebileceğiniz bi doktor veya başka şeyler varmı lütfen cvp yazarsanız çok sevinirim hepimiz çok üzülüyoruz hocaya gittiler 1milyarlarını aldı adam sizi bağlamışlar demiş ama yine aynı okadar zorlamalarına rağmen olmamış lütfen yardım

arkadaslar cok zor bır durum yazılanları okuyunca anladım allahtan basıma gelmedı amaılkgeceden sonra ılskıye tam olarak 1-1,5 ay sonra alısabıldım cok acı verıyodu

merhaba arkadaşım.yazında hocadan bahsetmişsin ya memlekette doktor varken hoca ne ya.o kadar para ve bile bile lades.canım bu konu ile ilgili birçok uzman ve psikiyatrist var.buda bir çeşit rahatsızlık,lütfen bu konu için onlara danışın.

slm kızlar teyzemin kızıda bu dertten muzdarip eşiyle severek evlendiler 6 aylık evli şuanda boşanmanın eşiğindeler lütfen ankarada tavsiye edebileceğiniz bi doktor veya başka şeyler varmı lütfen cvp yazarsanız çok sevinirim hepimiz çok üzülüyoruz hocaya gittiler 1milyarlarını aldı adam sizi bağlamışlar demiş ama yine aynı okadar zorlamalarına rağmen olmamış lütfen yardım

Canım Ankara'da süleyman eserdağ var bi kere mailleştim çok sıcakkanlı birine benziyordu tedavi ücreti ne kadardır bilmiyorum ama hocaya 1 milyar vermekten iyidir, yani bozdursun altinlari falan koşsun doktora bence madem evlilikleri bu kadar tehlikede. Ay kocası da destek olsa ya hemen boşanmak noluyo

merhaba arkadaşım.yazında hocadan bahsetmişsin ya memlekette doktor varken hoca ne ya.o kadar para ve bile bile lades.canım bu konu ile ilgili birçok uzman ve psikiyatrist var.buda bir çeşit rahatsızlık,lütfen bu konu için onlara danışın.

yerden göğe kadar haklısın ama bizimkiler evlendikten sonra kedi köpek gibi birbirleri yediler bide buişde olmayınca herkes bundan şüphelendi... ama boşuna gitti para bi işe yaramadı

merhaba cnm ankara bilkentte cansın bey var 5 seansta bu illet olayı bitiriyor ben özelden mesaj atamıyorum bana telini veya msnini yolla sna abilgileri yollıyım mutlaka gitsinler

tamam canım msnimi yollıycam saol

Canım Ankara'da süleyman eserdağ var bi kere mailleştim çok sıcakkanlı birine benziyordu tedavi ücreti ne kadardır bilmiyorum ama hocaya 1 milyar vermekten iyidir, yani bozdursun altinlari falan koşsun doktora bence madem evlilikleri bu kadar tehlikede. Ay kocası da destek olsa ya hemen boşanmak noluyo

sadece buiş değil ikiside çok değişti ya belkide buiş olmadığı için stres yapıyolar kolay değil çok zor allah düşmanımın başına vermesin herkes onlardan bi haber bekliyo bide.... inş. yararı olur canım sanada özelden msn adresimi versem ayrıntılı bilgi veririmisin ben heriki doktoruda derim onlara artık kendileri tercih ederler

çok saolun kızlar cvp veren vermeyen herkese çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

tatlım ankarada hera kadın sağlığı merkezi dr süleyman eserdağı tavsiye ederim. tedavi pahalı ama kesin çözüyüo 2 ila 12 seans arasında tedavi garantisi var. benimki 8seans sürmüştü.

siz ne kadar ödediniz süleyman beye bende oraya gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım

3500tl ödedim cnm. ben çok memnun kaldım. imkanın varsa tavsiye ederim. kesin tedavi ediyo. parmak egzersizi yaptırmıyor. dilatörle çalışıyosun. gerekli görürsede hipnoz uyguluyormuş. bana yapmadı. 8kez gittim ve bitti çok şükür.

Back