S
saziye19
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.581
ece mrhaba,bende geöçen sene kadın doğum doktoruna gittiğimde sendeki sprydan verdi,jelde verdi,onu sürüyorum uyuşuyor ama yinede girerken kaçıyorum acıyacakmış gibi geliyor,içeri girince derinlere gidince acıyacakmış gibi gelliyor(oysa uyuşturucuda aldım diye nekadar hevesliydim:a015: birde o borusunu sokarkende hep tedirgin oluyorum içimde birşeyler olucak gibi geliyor,ayrıca fazla sokamıyorumda sen nekadar sokuyorsun acaba içine?
b,irde pe..s girerken acıyan kısım sdece giriş kısmımı yoksa girdikten sonra ilerlerkende kızlık zarı yırtılırkende acıyuormu?:a015::a015:
Canım kızlık zarı öyle kapalı bı duvar degıl ben ılk deneyımımı gecen hafta yasadım
bak sana anlatayım bende 1 bucuk senelık evlıyım ilk gecen hafta yaptık
senın gıbı hep kacıyodum korkuyodum acıyacak dıye
ınan cok kolay oldu ilki bende acımadı bıle hemde kan felanda gelmedı cünkü kendımı serbest bırakmıstım.. parmak egzersızını aksatmadan yaptıgım ıcın alışmıstım hemen cuk dıye oldu :) bak dıyorumya yardım edebılırım burda YAPAMAYAN arkadaslarla gün belırlerız saat belırlerız herkez egzerıszlerı yapar gelır konusuruz hepberaber ISTERMISINIZ??