Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bgne kadar burda yazılanları a dan z ye kadar okudum.ve uyguladım.emla ve kayganlastırıcı ile oluo ama ben bi de 2 tane kas gevsetici aldım.inanın oldu.bence deneyin olmazsa doktora gidin evet.ama mutlaka deneyin....

cok canım yanıyoo yapınca halbukı neguzel yapıoduk sımdı aglayarak yapıyorum resmen cok acıyo coooooooooooooook
neguzel basarmıstık kolayca oluyodu yaaa üfff sımdı nıye acıyoki :S senağlama

canım bu kadar takma kafana arada sırada oyle olabilir nomal evli ciftlerde de oluyo. ben şimdiye kadar hiç acısız yapamadım hep aynı şekilde acıyo ama acı duyunca sürekli ıkınıyorum yine bişey değişmiyo. kendini sıkma çok şükür en azından yapabiliyoruz. zamanla düzelir heralde.

:ecrin_bebek: artık bebiş istıyorum ben bazen düşünüyorum geleceği gösteren birşey olsada baksam sankı hiç kurtulamayacakmışım gıbı geliyor bu dertten offf offfffff

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. Ben 2.5 yıllık evliyim ve ilişkiye girerken çok zorlanıyorum korkuyorum ve kendimi çekip kaçıyorum. Canım yanıyor çok. Denemediğim şey kalmadı. Azıcık denemeye kalksak birde kanama yapıyor ve enaz 1.5 gün kanama devam ediyor. Doktora gittiğimizde doktor bana vajinusmus teshisi koydu. Bunu sen başarıcaksın psikolojik dedi.Ama denemema rağmen olmuyo.Artık eşlimde çok yoruldu, sıkıldı ve ciddi anlamda tartışmaya başladık. Onda da sorunlar oluşmaya başladı. Kayganlaştırıcı jel aldım ama yine olmadı. En son sitenizde emla kremi duydum deneyeyim dedim, girişe biraz sürdüm ama yine yapamadık. Eşimle parmak egzersizleri ve 1,5 cm genişliğinde ve 12 cm uzunluğunda bi aletle denemeler yaptık. Ozaman sorun olmuyo ama p...si almaya sıra gelince acayip bir şekilde kendimi kasıyorum ve onu istem dışı itmek zorunda kalıyorum Çünkü çok canım yanıyor, üstelik daha içime bile almadan. Evliliğimiz böyle giderse tehlikede. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen bana yardım edin kendimi çok çaresi hissediyorum....

iyigünler arkadaşlar ben birbuçuk yıllık evliyim ama eşimle hiç vbirlikte olamadım,geçen yıl kadın doğumdoktoruna gittim sende vajinismus yok sadece korku var dedi xylociaine pump uyuşturucu sprey ve jel verdi,fakat bunlasrı kullandığımız halde olmadı,hep aıcyacak korkusu var o işi başıns geçtiğimizde uyuşsa bile girmeye çalıştığında acı hissedip geri kaçıyorum,böyle oluncada eşiminide konsantrasyonu bozuluyor,o yüzden belkide 2 ayda iki defa deniyoruzdur hep kaçıyoruz,aslında 6 ay önce uyuşturucu sürdüğümüz birgün çok az penis başı girmişti ama daha fazla ilerlemekten ben korktuğum için hemen çıkardık birdahada aynısını başaramadık(
ben bazen o bölgeme bakıyorum çokmu dar diye jel sürüp iki parmağımın birinci boğumuna kadar giriyor daha fazla sokamıyorum kızlık yırtılıcak diye,napıcam bilmiyorum,kaç saattir bu sayfaları okuyorum,buradan okudum ve dr.ulusoyu araştırıp az önce aradım,4500tl ücret istiyor okadar veremem,acaba üniverste hastanesine gitsemmiki (((a015::a015:

ayrıca önemli birşeyi yazmayı unutmuşum,bende hiç istek yok hep böylemi olacağım,sevişme olduğunda bende hiç ıslaklık olmuyor,acaba birlikte olduktan sonra çözülürmü bu sorun yoksa ayrıca başka sorunumdamı var,hiç ama hiç isteğim yok:....((((

Profesyonel yardım alın.İnanın tamamen psikolojik.Sadece kendinizi kastığınızdan dolayı acı çekiyorsunuz.Ankara da olsanız Lina Kadın Doğum merkezini önerirdim ama İstanbul'dasınız.Ankara'ya gelip gitme şansınız varsa LİNA ya gidin derim.Sadece Jinekologla sınırlı kalmayın , bu durumda uzman olan psikologlara gidin.Size yol göstereceklerdir:teselli:

EGZERSİZ yapmayı denedinizmi hiç,?yalnız yada eşinizle birlikte?
kanamanız sürekli oluyorsa eğerki ordaki damarlarda zedelenme olmuştur büyük ihtimal

Vajinismusun çeşitleri varmış.Doktor bana öyle demişti.:sm_confused:

Bilmediğin birşeye nasıl istek duyabilirsin ki...Hem de korkuyorsun.Ben de öyleydim.Tanıyacaksın ki seveceksin.kaydirigubbakcemile2

arkadaslar gelın hepberaber bır gün belırleyelim o gün yapalım ..
egzersız günümüz ve hangı parmak kac bogum yaptımızı beraber paylasalım ne dersınız sıze yardımcı olmak ıstıyorum???

ama canım bir kaç evli arkadaşımla paylştığımda ozaman sen nasıl boşalıyorsun demişlerdi,yani illa o iş olmadan sevişirkende boşalınıyorya ben hiç öyle bir şey yaşamadım:...(((

ece mrhaba,bende geöçen sene kadın doğum doktoruna gittiğimde sendeki sprydan verdi,jelde verdi,onu sürüyorum uyuşuyor ama yinede girerken kaçıyorum acıyacakmış gibi geliyor,içeri girince derinlere gidince acıyacakmış gibi gelliyor(oysa uyuşturucuda aldım diye nekadar hevesliydim:a015: birde o borusunu sokarkende hep tedirgin oluyorum içimde birşeyler olucak gibi geliyor,ayrıca fazla sokamıyorumda sen nekadar sokuyorsun acaba içine?
b,irde pe..s girerken acıyan kısım sdece giriş kısmımı yoksa girdikten sonra ilerlerkende kızlık zarı yırtılırkende acıyuormu?:a015::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…