- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.341
eşya toplamadan fırsat bulursam baslıycm tekrardan okul,tasınma,kriz vaji derken mahvoldum ya basımda sac kalmadı vallahi nyse bunada şükür allah bu günlerimi aratmasın
canım yaa bozma morelini sıkma o kadar kendini herşey yoluna girer bak görürsün..
canım sana bır sey sorucam doktora gıttınmı ...eger gıttıysen ben bır seyı merak eıdyorum muayne ettımı yanı alttan parmakla yanı soyle dıyeyım ben hala kendı elımden harıc baska bır ele parmaga tahammulum yk onun ıcın cok kokruyorum olduysan nasıl bır muayne yapt doktor ck sagol sımdden
tebrik ederim canım.allah hayırlısından kucağına almanı nasip etsin.çok seviniyorum bu dertten kurtulma ve ardından gelen bebek haberlerine..allah banada versin en kısa zamanda:roflol: inşalllllllllllllaaaaaaahhhhhhhhh
tebessüm çok sevindim canım ya ben nete grmeyeli neler olmuş böyle 1aydır eşimden ayrı kaldık yne bende korkular basladı yapablcekmiyim acaba diyorum tam atlatamadım galiba.bu arada memlekete tasınıcam çok işim var cok.basaranları kutluyorum
slm arkadaşlar.öncelikle TEBESSÜM26 TEBRİK EDERİM CANIM HAMİLELİĞİNİ.İNŞALLAH SAĞLIKLI VE HAYIRLI BİR EVLAT OLUR.KADOS SENDE BİTİRMİŞSİN KABUS DOLU GÜNLERİ.ALLAHIM BAŞKA DERT VERMESİN İNŞALLAH.
şimdi bana gelince birkez yapmıştım ben ilişki.ama hafta sonu denemelir olumsuzdu.moralim bozuldu çok.oysaki hamile kalmayı bile düşünmüştüm.ne yapıcamı bilmiyorum.işin ilginci 3parmak yapan ben şimdi 2 parmakta bile zorlanıyorum.sanırım o sadece bir tesadüftü.pes ediyorum artık kızlar.hepinizi çok öptüm.
tebessüm ben seni tebrik ettim mi unuttum ya çok sevindim valla artik vajiyi yenip bir de bebişleri bekliyoruz burda :enbuyukkk: senin bebişin de kalp atişlari duyulabiliyo mu şu anda?
kuskunumhayata bak 10 gün en az iki parmak diyo. kişiden kişiye de değişiyomuş.
bende ne giriş varmiş öyle belki de pozisyondan dolayıdır ama değiştiremiyorum ki girişteki sorunun ne zaman düzeldi ?
merhaba ececim ben egzersize devam reglden dolayı ara verince zorlandım 2 gün ama bugun parmaktan sonra p...s degdirmeyi düşünüyorum, yavas yavas onun oraya girecegini hissettireyim diyorum.ne dersin canım
dün bıdaha basardım hıc acımadı bıraz kanamam oldu gecti
Korkmana gerek yok, hatta korktukça ilerleme kaydetmenn de zor olur. Kendini bir şekilde gaza getir, korkularının üstüne gidip bir adım at, gerisi gelecektir. Hangi aşamadasın, veya korktuğun şey tam olarak ne bilmiyorum ama buna karar verdikten sonra aşmak imkânsız değil, bana güvenebilirsin. Umudunu kaybeder gibi olduğunda geri dönüp konudaki eski mesajları oku, sana cesaret vereceklerdir.
Bozma moralini. Haftada birkaç kez egzersize ayıracak zamanın varsa sen de aşabilirsin. Gerçekten.
Merhaba...Durumunuz vahimse kendiniz dahi dokunamıyorsanız, eşinize de izin vermiyorsanız profesyonel yardım alın.Ankara da olsaydınız Lina Kadın Sağlığı Merkezini tavsiye edecektim.İnternetten bu merkezin adını yazarak Dr.Sema Hocaya da ulaşabilirsiniz...Önce nefes-kas egzersizi ile başlıyorlar.Sonra tek parmak egzersizi,daha sonraki aşamada iki parmak egzersizi...Parmağınıza prezervatif geçirdikten sonra jel sürerek yapıyorsunuz.Jelin adı TY& JA Antiseptik bir jel...
Kısaca yardım alın....:teselli:
mrb dün girememiştim.canım 3 parmak dahil hepsini yapıyorum.penise geçicektim.regl oldm.şimdi oda bitti.normalde egzersizlerim çok rahat oluyodu.acı filan yoktu.şimdi penise geçicem heralde bu psikolojiden oluyodur çok yanma oluyo.egzersizle başlayıp penise geçiyim dedim dün akşam ama geçemedim.çok acıyo.rahat olmaya çalışıyorum ama olmuyo.penise geçemiyorum.çok heyecan yapıyorum.napıcam ben ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?