- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.361
Merhaba,
Evleneli 3 ay oldu her denememiz hüsran oldu en son nette araştırma ark yardımı derken 45 dk dayanabılcegın sıcak suda oturup therme-gel sıcak kompleksi bacak arana koyup xloycaine sıkıp sıcak kompleksi tekrar koyup uyuşuna kadar bu işlemi yaptık 2-3 saatlik uğraşın sonunda oldu okadar çok mutlu oldukki eşimle sevinçten ağladım. ama sonraki gün vajinamda inanılmaz bir kaşıntı başladı dedik tahriş oldu bide uyuşması için vajinanın içinede xloycaine sprey sıkmıştık heralde o tahriş yaptı 1 hafta bu kaşıntıyı çektim o esnada denemedik sonra hastalandım derken aradan 3 hafta felan gectı dedık hadı yıne deneyelim aynı işlemi yaptık ama bu sefer olmadı ve çok büyük hayal kırıklığı yaşadım bi kadın olmayı bile beceremiyorum ilki olunca dedim tamam olcak düzeldi artık ama öyle değilmiş ben parmak sokamam egzersizleri okuyorum ama yapamam ben off neolur banada yardımcı olun kafayı yicem
Ya, lütfen kendinizi suçlamayın. Kadın olmak sevişmekle kazanılacak bir sıfat değildir. Siz zaten genç bir kadınsınız, ve bunu aştıktan sonra cinsel hayatı daha tatminkâr ve daha mutlu bir kadın olacaksınız sadece.
Anladığım kadarıyla siz denemelere yoğunlaşmışsınız. Okudunuz mu bilmiyorum, burada bir sürü kişi bunu kendi çabamızla, parmak egzersizlerimizle yendik, yenmeye devam edeceğiz. O kadar zor bir şey değil, emin olun. Önce kendinizle, dişiliğinizle barışın, önemli olan adım bu belki sizin için. Çünkü inanın egzersizlere başladığınızda gerisi gelecek ve devam ederseniz bunu aşabileceksiniz. Misal ben bir haftalık egzersiz sonrasında üç parmağımı birden çok rahat sokabiliyordum, bir başkası bunu neden yapamasın ki? Yeter ki ilk adımı atacak cesareti kendinizde bulun. Ya da eşinizden rica edin, kayganlaştırıcı takviyesiyle parmağını vajina girişinizin üstüne koysun, daireler çizerek yavaşça içeri girmeye çalışsın.
Ya da bence siz önce bu konuya biraz göz atın, egzersizlerle nasıl gelişmeler yaşandığını okuyunca cesaretiniz gelecektir.