mrb dün girememiştim.canım 3 parmak dahil hepsini yapıyorum.penise geçicektim.regl oldm.şimdi oda bitti.normalde egzersizlerim çok rahat oluyodu.acı filan yoktu.şimdi penise geçicem heralde bu psikolojiden oluyodur çok yanma oluyo.egzersizle başlayıp penise geçiyim dedim dün akşam ama geçemedim.çok acıyo.rahat olmaya çalışıyorum ama olmuyo.penise geçemiyorum.çok heyecan yapıyorum.napıcam ben ya?
Ayyyyynısını yaşadım. Hatta ben abartıp dört parmakla falan bile zorladım, parmaklarım uzun olsaydı olurdulaelaelaelaelae
Ama ama, ilişkim çok zor oldu. Biraz egzersizle açtım, adam girdi, bu sefer çıkışlarda acı hissettim, git gel falan yapamadık. Giriyordu, içeride bekliyordu, çıkıyordu. Tabi önceki denemeden sonra bu da bir gelişme idi ama anladım ki parmakla falan olmayacak. Daha önce de yazmıştım ya, muma kağıt havlu doladım bolca, stretch filmle de kapladım, çapı 3.5 santim falan oldu. Parmaktan sonra bununla egzersiz yapmak biraz zor oldu ama oldu. İki kere falan yapmışımdır ben onunla. Sonra denedik ve sonuç mükemmel. Sıfır acı, sıfır gerginlik. Bayağı bayağı yaptık yani.
Aslında en kolayı gerçekten penis. Ama parmaklardan sonra penis biraz zorluyor sanırım. Önce uzun ve kalın bir şeyle birkaç egzersiz yaparsanız onu alan bünye penisi seve seve alıyor, gerçekten. Sıcak, yumuşak parmaktan sonra katı bir şeyle egzersiz yapmak hemen öyle kolay olmuyor ama oluyor yani, yeter ki bol kayganlaştırıcı kullanın o dönemde. İnanın çok fark ettiriyor. Mum öncesi ve sonrası iki deneme yapmış biri olarak aradaki farkı mucize olarak nitelendiriyorum, ben bile inanamadım. Bunları daha önce de yazdım, hep de yazarım, yeter ki deneyin, olumlu sonuçlar alacağınıza inanıyorum. Hatta belki mumdan benim kadar rahatsız olmazsınız ilk etapta, ya da daha başka bir nesne ile denersiniz, bilemem. Ama parmaktan sonra ve penisten önce öyle bir şeyle egzersiz denenmeli diye düşünüyorum. Üç parmak iyi de, bir yerden sonra yetersiz kalıyor sanki.
Benim tecrübelerimdir, ben böyle yaşadım, sizde nasıl olur bilmiyorum. Bunlar hassas konular olduğu için öneride bulunurken bile temkinli olmaya çalışıyorum. Ama bir taraftan da ortalama üstü bir çabayla bunu çok kısa bir sürede aştığımı düşünüyor, herkes denese böyle de aşsa bir an önce diye heyecan yapıyorum. Böyle uzattıkça uzatıyorum, siz buyurun ayıklayın.
Âcizâne buyrunnnnnnnnn