• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne kadar cok üye olmuş maşallah ya inş. hayırlı ve güzel haberleri alırız yeni arkadaşlar bnde buranın kıdemlisi sayılırım siz bana bakmayın moralinizi yüksek tutun bana arada gelirler böyle bugün deneme yapayım bakalım duanızı bekliyrum hamlamışmıyım görecezkaydirigubbakcemile3

merhaba ececim ben egzersize devam reglden dolayı ara verince zorlandım 2 gün ama bugun parmaktan sonra p...s degdirmeyi düşünüyorum, yavas yavas onun oraya girecegini hissettireyim diyorum.ne dersin canım

canım sana bır sey sorucam doktora gıttınmı ...eger gıttıysen ben bır seyı merak eıdyorum muayne ettımı yanı alttan parmakla yanı soyle dıyeyım ben hala kendı elımden harıc baska bır ele parmaga tahammulum yk onun ıcın cok kokruyorum olduysan nasıl bır muayne yapt doktor ck sagol sımdden

cnm evet gıttım ayrıca biliomusun bilmiyorum bu benım ikinci hamileliğim diger bebeklerimi kaybettim 23 haftalıkken tabiki muayene etti dr bende çok korkmustum fakat korkulacak bişey yokmus insan hamile olup icnde birseyin varlığını hissedince herşeyi unutuyor cnm benım ki ben kendi parmagımı bile sokamıyordum düşün yani

tebessüm çok sevindim canım ya ben nete grmeyeli neler olmuş böyle 1aydır eşimden ayrı kaldık yne bende korkular basladı yapablcekmiyim acaba diyorum tam atlatamadım galiba.bu arada memlekete tasınıcam çok işim var cok.basaranları kutluyorum

cnm h.g özlettin kendini arada eskı yazıların okuyup hatırlıyodum senıı korkulacak bişey olmadığını sen biliyosun az çok inş herşey umduğundan daha iyi olur cnm

slm arkadaşlar.öncelikle TEBESSÜM26 TEBRİK EDERİM CANIM HAMİLELİĞİNİ.İNŞALLAH SAĞLIKLI VE HAYIRLI BİR EVLAT OLUR.KADOS SENDE BİTİRMİŞSİN KABUS DOLU GÜNLERİ.ALLAHIM BAŞKA DERT VERMESİN İNŞALLAH.
şimdi bana gelince birkez yapmıştım ben ilişki.ama hafta sonu denemelir olumsuzdu.moralim bozuldu çok.oysaki hamile kalmayı bile düşünmüştüm.ne yapıcamı bilmiyorum.işin ilginci 3parmak yapan ben şimdi 2 parmakta bile zorlanıyorum.sanırım o sadece bir tesadüftü.pes ediyorum artık kızlar.hepinizi çok öptüm.

amınn cnm çok tşk ederim allah hepinize nasip etsin inşşş

tebessüm ben seni tebrik ettim mi unuttum ya çok sevindim valla artik vajiyi yenip bir de bebişleri bekliyoruz burda :enbuyukkk: senin bebişin de kalp atişlari duyulabiliyo mu şu anda?

çok tşk ederim cnm evet inş hepinizin bebek haberlerini alıcaz buradan henüz duyulmuyor cnm çok yenı önümüzdeki ay duyucaz inş dualarınınızı eksik etmeyin benim dularımda sizinlee

krizalit.kristalin,hayalgercek,duyun,cara,g_y,twetty26 hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum iyi dilekleriniz için canlarım inş rabbim isteyen herkese yaşatır bu mutluluğu böle girince yazıp yazıp çıkıyorum eşim biraz kısıtladı bilgisayarı hamile olunca neyse onada hak veriyorum tabı acı bir tecrübe yaşadı sonucta hepinizin başarı haberlerini okumaya çalışıyorum ve inanın çok seviniyorumm inş hepiniz kurtulacaksınız ve bebişlerimizin gelişimini konuşca inş burdan isim bulacaz onlara ay ay takip edicez inş hadi kızlar bebişime arkadaş için kolları sıvayın tüm gücünüzle çalışmalara devammm

kuskunumhayata bak 10 gün en az iki parmak diyo. kişiden kişiye de değişiyomuş.

bende ne giriş varmiş öyle belki de pozisyondan dolayıdır ama değiştiremiyorum ki girişteki sorunun ne zaman düzeldi ?

bence pozisyonu değiştirin çünkü ben bile normal olarak yapabildiğim halde bazen pozisyondan kaynaklı acıma hissi duyuyorum en rahat olduğunuz pozisyonu siz bulacaksınız ayrıca girişte azcık gevşeme ve ıkınma gerekiyor eğer kendinizi çok sıkıyorsanız acıma bu yüzden.

merhaba ececim ben egzersize devam reglden dolayı ara verince zorlandım 2 gün ama bugun parmaktan sonra p...s degdirmeyi düşünüyorum, yavas yavas onun oraya girecegini hissettireyim diyorum.ne dersin canım

bence de değdir ama deneme yapmayin , sonuçta egzersizlerini tamamlaiktan sonra 3 parmaga geçtiğin sirada yapman lazim. o zamana kadar da kendini hazirlarsin. hem deneme olmiycaği için rahat edersin.

kizlar hatirliyorsaniz bendede wardi ewlendikten sonra 3 ay beraber olamadim
zaten 5 aylikta ewliyim simdi ben yurtdisindayim esim turkiyede
yaza gittigimde yine aynisi gibi olacagimdan korkuyorum

Ece 1 kullanıcısına ; Vajenini ne kadar iyi tanırsan acın okadar azalıyor.Bilmediğin bir yoldan çekinirsin, korkarsın.Ama yolu öğrenirsen hiç bir endişen kalmaz.

Korkmana gerek yok, hatta korktukça ilerleme kaydetmenn de zor olur. Kendini bir şekilde gaza getir, korkularının üstüne gidip bir adım at, gerisi gelecektir. Hangi aşamadasın, veya korktuğun şey tam olarak ne bilmiyorum ama buna karar verdikten sonra aşmak imkânsız değil, bana güvenebilirsin. Umudunu kaybeder gibi olduğunda geri dönüp konudaki eski mesajları oku, sana cesaret vereceklerdir.

Bozma moralini. Haftada birkaç kez egzersize ayıracak zamanın varsa sen de aşabilirsin. Gerçekten.

mrb dün girememiştim.canım 3 parmak dahil hepsini yapıyorum.penise geçicektim.regl oldm.şimdi oda bitti.normalde egzersizlerim çok rahat oluyodu.acı filan yoktu.şimdi penise geçicem heralde bu psikolojiden oluyodur çok yanma oluyo.egzersizle başlayıp penise geçiyim dedim dün akşam ama geçemedim.çok acıyo.rahat olmaya çalışıyorum ama olmuyo.penise geçemiyorum.çok heyecan yapıyorum.napıcam ben ya?

Merhaba...Durumunuz vahimse kendiniz dahi dokunamıyorsanız, eşinize de izin vermiyorsanız profesyonel yardım alın.Ankara da olsaydınız Lina Kadın Sağlığı Merkezini tavsiye edecektim.İnternetten bu merkezin adını yazarak Dr.Sema Hocaya da ulaşabilirsiniz...Önce nefes-kas egzersizi ile başlıyorlar.Sonra tek parmak egzersizi,daha sonraki aşamada iki parmak egzersizi...Parmağınıza prezervatif geçirdikten sonra jel sürerek yapıyorsunuz.Jelin adı TY& JA Antiseptik bir jel...
Kısaca yardım alın....:teselli:

Merhaba,

Evleneli 3 ay oldu her denememiz hüsran oldu :( en son nette araştırma ark yardımı derken 45 dk dayanabılcegın sıcak suda oturup therme-gel sıcak kompleksi bacak arana koyup xloycaine sıkıp sıcak kompleksi tekrar koyup uyuşuna kadar bu işlemi yaptık 2-3 saatlik uğraşın sonunda oldu okadar çok mutlu oldukki eşimle sevinçten ağladım. ama sonraki gün vajinamda inanılmaz bir kaşıntı başladı dedik tahriş oldu bide uyuşması için vajinanın içinede xloycaine sprey sıkmıştık heralde o tahriş yaptı 1 hafta bu kaşıntıyı çektim o esnada denemedik sonra hastalandım derken aradan 3 hafta felan gectı dedık hadı yıne deneyelim :( aynı işlemi yaptık ama bu sefer olmadı ve çok büyük hayal kırıklığı yaşadım:( bi kadın olmayı bile beceremiyorum ilki olunca dedim tamam olcak düzeldi artık ama öyle değilmiş ben parmak sokamam egzersizleri okuyorum ama yapamam ben off neolur banada yardımcı olun kafayı yicem :(

mrb dün girememiştim.canım 3 parmak dahil hepsini yapıyorum.penise geçicektim.regl oldm.şimdi oda bitti.normalde egzersizlerim çok rahat oluyodu.acı filan yoktu.şimdi penise geçicem heralde bu psikolojiden oluyodur çok yanma oluyo.egzersizle başlayıp penise geçiyim dedim dün akşam ama geçemedim.çok acıyo.rahat olmaya çalışıyorum ama olmuyo.penise geçemiyorum.çok heyecan yapıyorum.napıcam ben ya?

Ayyyyynısını yaşadım. Hatta ben abartıp dört parmakla falan bile zorladım, parmaklarım uzun olsaydı olurdulaelaelaelaelae
Ama ama, ilişkim çok zor oldu. Biraz egzersizle açtım, adam girdi, bu sefer çıkışlarda acı hissettim, git gel falan yapamadık. Giriyordu, içeride bekliyordu, çıkıyordu. Tabi önceki denemeden sonra bu da bir gelişme idi ama anladım ki parmakla falan olmayacak. Daha önce de yazmıştım ya, muma kağıt havlu doladım bolca, stretch filmle de kapladım, çapı 3.5 santim falan oldu. Parmaktan sonra bununla egzersiz yapmak biraz zor oldu ama oldu. İki kere falan yapmışımdır ben onunla. Sonra denedik ve sonuç mükemmel. Sıfır acı, sıfır gerginlik. Bayağı bayağı yaptık yani.

Aslında en kolayı gerçekten penis. Ama parmaklardan sonra penis biraz zorluyor sanırım. Önce uzun ve kalın bir şeyle birkaç egzersiz yaparsanız onu alan bünye penisi seve seve alıyor, gerçekten. Sıcak, yumuşak parmaktan sonra katı bir şeyle egzersiz yapmak hemen öyle kolay olmuyor ama oluyor yani, yeter ki bol kayganlaştırıcı kullanın o dönemde. İnanın çok fark ettiriyor. Mum öncesi ve sonrası iki deneme yapmış biri olarak aradaki farkı mucize olarak nitelendiriyorum, ben bile inanamadım. Bunları daha önce de yazdım, hep de yazarım, yeter ki deneyin, olumlu sonuçlar alacağınıza inanıyorum. Hatta belki mumdan benim kadar rahatsız olmazsınız ilk etapta, ya da daha başka bir nesne ile denersiniz, bilemem. Ama parmaktan sonra ve penisten önce öyle bir şeyle egzersiz denenmeli diye düşünüyorum. Üç parmak iyi de, bir yerden sonra yetersiz kalıyor sanki.

Benim tecrübelerimdir, ben böyle yaşadım, sizde nasıl olur bilmiyorum. Bunlar hassas konular olduğu için öneride bulunurken bile temkinli olmaya çalışıyorum. Ama bir taraftan da ortalama üstü bir çabayla bunu çok kısa bir sürede aştığımı düşünüyor, herkes denese böyle de aşsa bir an önce diye heyecan yapıyorum. Böyle uzattıkça uzatıyorum, siz buyurun ayıklayın.

Âcizâne buyrunnnnnnnnn

Back