• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet zevk olayı zamnla oluyor kızlar ınanın hatırlarsanız bende aynı seylerı yazıyordum ama duzeldı sadece odaklanmak lazım zaten acı olmayınca zevk oluyor..bırde benım hala ılk gıırste acı oluyor bence bunlar ck normal sabır edıcez bunada cok sukur zehracım hos geldınnnnn bu arada hıc bır sorun olmuycak ck guzel geceıcek

merhaba kızlar 1aydır giremedim bugün evime geldim sonunda sizleri cok özlemişim

Canım hoşgeldin,bizde seni özledik.inan iki gündür kızlara zehradan haber yok diye yazacaktım.şimdi mesajını görünce çok sevindim.bencede hiç tedirgin olma.bize desteği veren sen..........üstesinden gelirsin korkma.

ehehe evet egzersızlerı bırakmam ya ıyıce alısana kadar
cünkü cook faydası var bılıyosun

Kesinlikle hem de.

Ben vajinismus olduğumu fark ettiğimde, yani penis girmediğinde parmakla denemiştim, zor da olsa olmuştu. Egzersizler sayesinde bir hafta sonra üç parmağımı sokabiliyordum. Tabi bunun için iki parmakla bayağı açmak gerekiyordu ve zaten hepsi girmiyordu ama olsun. Egzersizi abartınca bir haftada olabiliyor yani.

Sonra yine devam ettim, zaman içinde tek parmakla açmaya gerek kalmadan iki parmağı tek seferde sokar hâle geldim, sonra üç parmak da rahat girmeye başladı ve ben bunu bir aydan kısa zamanda aştım.

Ama aştım diyebilmemi sağlayan gelişme kesinlikle ve kesinlikle mum egzersizi sayesinde yaşandı. Bunu daha önce deneseydim belki bir ay bile sürmezdi. Parmaklarınızla çok rahat egzersiz yapıyorsanız ve hatta abartıp "dört parmak denesem mi ki?" diye düşünüyorsanız kesinlikle muma geçin. Etrafına dolayın kâğıt havlu, pamuk gibi yumuşak bir şeyler, biraz kalınlaştırın, stretch filmi sarın sıkıca, onunla devam edin. Mumdan önce üç parmakla çok rahat ileri geri yapabilmeme rağmen ilişki çok zor ve acılı olmuştu. Ama mumla iki egzersiz sonra tamamen acısız bir ilişki yaşadım. Deneyin ve farkı görün diyorum, başka bir şey demiyorum.

kizlar krizalitin tavsiyeleriyle ben de kendime cakma dilator yaptim. :) once krizalitin dedigi gibi mum aldim etrafina havlu yerine pamuk doladim ve strecfilmle sardim. biraz yamuk yumuk oldu ama su an baska ypabiliceim bisey yok. once uc parmakla egzersi yaptim sonra ilk denemem diye xliyocadine sprey sIKTIM hazirlaigim cakma aparatimla denemeye basladim kalktim yattim yan dondum sekiz oldum yine de olmadi. sonra cok buyuk oldu biraz inceltiyim dedim yok yikne olmadi. sonra mumda keramet var sanirim diyip mumu cikardim. pamuktan uc parmak kalinliginda bisey yaptim strech fimle doladim. onla denedim o zaman oldu. yarim saat kirk dakka icerde tutum git gel yaptim.bayaa bi zorlandim. su anda dunden beri orada bi sizi var.oturup kalkarken canim aciyo cok olmasa da rahatsiz edici. sanki tahris olmus gibi. evet ben bunlari iki parmakta da yasadim.uc parmakta bir hafta boyunca yasadim sonradan duzeldi ama niyeyse icimde sikinti var. moralim bozuluyo.

dun gece ruyamda son derece normal acisiz bi birliktelik yasadim. daha once deboyle bi ruya gormustum. hayrdir insallah.o kadar huzur vericiydi. bilincaltim benle dalga geciyo:(

of bu aci kalici degildir insallah. orasi insallah bu boyuta alisir. icine mum koyup yine denemek istiyorum ama vazgectim vaji bu mumsuz duruma bi alissin rahatlasin ondan sonar deniycem. ama moralim cok bozuk.artik normal olmak istiyorum. uzulmekten sIKILDIM artik. durumu anlattigimda sasiran benin anlamayan nasi aciyo ki aa diye gozlerini acan insanlardan da SIKILDIM. lutfen biraz moral verin artik surekli ayni seyi dusunmekten cidden biktim bunaldim

ben öncelerden egzersız yapardım bıkac kez haftada ama hıcbı sonuc alamamıstık cunku faza dusmuyodum üstüne..
gecen hafta ıste üc gün üst üste yarım saat kadar parmagımı soktum cıkardım sonra bı bakdım alabılıyorum 2 parmak denedım allahım dedım buda oldu 3.gün denerken 3 parmak deneyım dedım 3parmak 1 bogum yıne olmustu hemde hıc acımamıstı o günü gecesı zaten gaza geldım esıme pe.. deneyelım dedım ve oldu

arkadaşlar bayadır girmiyodum siteye.bende vajiydim halletim bu sorunu sizde halledebilirsiniz hiç acımıyor yeterki dişinizi sıkın biraz

arkadaşlar bayadır girmiyodum siteye.bende vajiydim halletim bu sorunu sizde halledebilirsiniz hiç acımıyor yeterki dişinizi sıkın biraz

boz arkadaşımızın dediği gibi arkadaşlar inanın yenebilir başarabilirsiniz ben emlasız 2 parmak yada mum hayatta yapamazdım şimdi hepsini yapabiliyorum üstelik dün yine deneme yaptık eşimle artık çok rahatım
size tavsiyem eşinizle deneme yapmadan önce olabildiğpinde mum denemesi ve parmak egzersizi yapın iyice açılıyo orası ve sonra p..se geçin gerçekten başarıcaksınız..

merhabalar yazdıklarınızı okudum
ben 2 aylık evliyim kafama takılan birşey var
birlikteliğe başlarken canım çok yanıyo ama sonra geçiyo
bu durum hep bölemi olacak yoksa geçermi???

kizlar krizalitin tavsiyeleriyle ben de kendime cakma dilator yaptim. :) once krizalitin dedigi gibi mum aldim etrafina havlu yerine pamuk doladim ve strecfilmle sardim. biraz yamuk yumuk oldu ama su an baska ypabiliceim bisey yok. once uc parmakla egzersi yaptim sonra ilk denemem diye xliyocadine sprey sIKTIM hazirlaigim cakma aparatimla denemeye basladim kalktim yattim yan dondum sekiz oldum yine de olmadi. sonra cok buyuk oldu biraz inceltiyim dedim yok yikne olmadi. sonra mumda keramet var sanirim diyip mumu cikardim. pamuktan uc parmak kalinliginda bisey yaptim strech fimle doladim. onla denedim o zaman oldu. yarim saat kirk dakka icerde tutum git gel yaptim.bayaa bi zorlandim. su anda dunden beri orada bi sizi var.oturup kalkarken canim aciyo cok olmasa da rahatsiz edici. sanki tahris olmus gibi. evet ben bunlari iki parmakta da yasadim.uc parmakta bir hafta boyunca yasadim sonradan duzeldi ama niyeyse icimde sikinti var. moralim bozuluyo.

dun gece ruyamda son derece normal acisiz bi birliktelik yasadim. daha once deboyle bi ruya gormustum. hayrdir insallah.o kadar huzur vericiydi. bilincaltim benle dalga geciyo:(

of bu aci kalici degildir insallah. orasi insallah bu boyuta alisir. icine mum koyup yine denemek istiyorum ama vazgectim vaji bu mumsuz duruma bi alissin rahatlasin ondan sonar deniycem. ama moralim cok bozuk.artik normal olmak istiyorum. uzulmekten sIKILDIM artik. durumu anlattigimda sasiran benin anlamayan nasi aciyo ki aa diye gozlerini acan insanlardan da SIKILDIM. lutfen biraz moral verin artik surekli ayni seyi dusunmekten cidden biktim bunaldim

Sızı olması bence normal, hemen moralin bozulmasın. Sonuçta bir şekilde zorluyoruz girişi. Bak daha önce de yaşamışsın, kalınlığı artırdıkça dokuyu zorluyoruz sonuçta, ne bileyim..

Orası tabi ki alışacak. O kadar uyumlu bir organ olmasaydı bir parmaktan iki parmağa da geçemezdik. Ama iki alıştıktan sonra üçüncüde daha kalın bir şeyi alabiliyor sağ olsun.

Mum da huzursuz etmiştir, normaldir, ara ara dener ve sonunda onu da yaparsın, rüyâların da gerçek olur, sıkma canını:teselli:

ya kızlar çok sağolun cevaplarınızla bana çok yardımcı oluyorsunuz burası inanılmaz samimi bir ortam herkes birbirine yardım ediyor başaranlarda gitmeyip destek oluyorlar inşallah bende bir gün başardığımı yazarım. olabileceğine inanıyorum artık bugünde orta parmakla denedim başta biraz yandı ama sonra geçti iki parmağa geçeyim dedim mümkün değil olmuyor siz nasıl yaptınız

rahat olduğun zaman zevkte almaya başlarsın zaten.aşılmıcak problem dill evli arkadaşlar.bu sorunu halletmiş bide bakmışsınız hamile bile kalırsınız inş

ya kızlar çok sağolun cevaplarınızla bana çok yardımcı oluyorsunuz burası inanılmaz samimi bir ortam herkes birbirine yardım ediyor başaranlarda gitmeyip destek oluyorlar inşallah bende bir gün başardığımı yazarım. olabileceğine inanıyorum artık bugünde orta parmakla denedim başta biraz yandı ama sonra geçti iki parmağa geçeyim dedim mümkün değil olmuyor siz nasıl yaptınız

arkadaşım eşin sana destek olsun p..geçin.biraz daha cesaretli olmak gerekiyor hepsi bu aylarınızı boşa geçirmeyin.sonra keşke diosunuz

canım bak şöyle diyim sana bende ilk başlarında tek parmak çok rahat yapıyordum çift parmak asla diyordum emla ile denedim ilk başlarda oldu sonra tabi p..ss egzersizleri falan iyice açmaya BAŞLADIK EN SON DÜN MUM EGZERSİZİDE İKİ PARMAKTA KREMSİZ ÇOK RAHAT DENEYEBİLDİM

emla alma şansın varsa emla al öyle dene istersen

kızlar çok teşekkür ederim
ben çok korkuyordum zaten ilk denemeler hep başarısız oldu
ama eşim birden denedi ve o acıyı tarif edemem zamanla acı hafifledi
ama şuan biraz daha var sanırım kendimi rahat bırakmıyorum...

emla almıştım zaten tamam emlayla deniycem bakalım olacakmı iki parmak yanyanamı olacak

Bitiştirip denersiniz. Zamanla buna alışınca içerde parmaklarınızı ayırmaya çalışırsınız, üç parmağa hazırlık olur.

İki parmakta zorlanırsanız steril eldivenin tek parmak yerine ikisini birden sokarak da deneyebilirsiniz tek bir şeymiş gibi.

Back