- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.321
emla almıştım zaten tamam emlayla deniycem bakalım olacakmı iki parmak yanyanamı olacak
heh emla varsa süper o zaman
önce tek parmak dene sonra ikinci parmağı yanyana olcak canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emla almıştım zaten tamam emlayla deniycem bakalım olacakmı iki parmak yanyanamı olacak
sağolun kızlar şimdi deniycem dua edinde olsun
sağolun kızlar şimdi deniycem dua edinde olsun
canım sana bır sey sorucam doktora gıttınmı ...eger gıttıysen ben bır seyı merak eıdyorum muayne ettımı yanı alttan parmakla yanı soyle dıyeyım ben hala kendı elımden harıc baska bır ele parmaga tahammulum yk onun ıcın cok kokruyorum olduysan nasıl bır muayne yapt doktor ck sagol sımddençok tşk ederım cnm tarifi mumkun olmayan bısı asla bırakmam ben çok oldu yenelı bu ikinci hamileliğim ama forumdan ayrılmam tabıkı ins rabbim isteyen herkese yasatsın bu duyguyu ılkı husran olmustu aam inş allah yardımcım olsun bu sefer elıme almyı nasıp etsın ıns
3 aylık evliyim neolur banada yardım edin kafayı yicem yoksa mafoldumben
ya kızlar çok sağolun cevaplarınızla bana çok yardımcı oluyorsunuz burası inanılmaz samimi bir ortam herkes birbirine yardım ediyor başaranlarda gitmeyip destek oluyorlar inşallah bende bir gün başardığımı yazarım. olabileceğine inanıyorum artık bugünde orta parmakla denedim başta biraz yandı ama sonra geçti iki parmağa geçeyim dedim mümkün değil olmuyor siz nasıl yaptınız
Merhaba...Durumunuz vahimse kendiniz dahi dokunamıyorsanız, eşinize de izin vermiyorsanız profesyonel yardım alın.Ankara da olsaydınız Lina Kadın Sağlığı Merkezini tavsiye edecektim.İnternetten bu merkezin adını yazarak Dr.Sema Hocaya da ulaşabilirsiniz...Önce nefes-kas egzersizi ile başlıyorlar.Sonra tek parmak egzersizi,daha sonraki aşamada iki parmak egzersizi...Parmağınıza prezervatif geçirdikten sonra jel sürerek yapıyorsunuz.Jelin adı TY& JA Antiseptik bir jel...
Kısaca yardım alın....:teselli:
canim sen yardim aldin sanirim baana da deneyimlerini anlatir misin bnen 3 parmak egzersizini yapiyorum penis de oluyo ama penis girişinde ve çikişinda hala sıkıntı var çok zorlaniyorum bunu aşmak için ne tavsiye ettiler.
Bu aşamadan sonra iki parmak egzersizi.İki parmağına tek prezervatif geçirerek iki parmak egzersizine de 10 gün devam ediliyor.Bu egzersizler TY & JA jeliyle yapılıyor. Bu süreler kişiye göre değişiyor. Onu doktor belirliyor.Daha sonra da eşinizle beraber oluyorsunuz.:teselli:
Vajen girişi kavisli olduğundan direkt baskı uygulandığından canınız yanabilir ufaktan Acıyan bölgeye geldiğinde yavaşlayın nefes alıp verin ve yavaş yavaş devam edin.Çok kolay..
canım benim ya yazdıklarından nasıl mutlu oldum anlatamam.sizlerde çok sağolun.burda herkes birbirinden bişeyler öğreniyo bişeyler öğretiyo.inşallah canım şu ailevi sorunlarımı ve gribimi atlatayım inşallah yine cinsel sorunlarımın üstüne tamamen eğileceğim:)hayat işte bi sorununla boğuşurken bile seni rahat bırakmıyo çözmeye çalışasın.yetmez o kadar al bunlarlada uğraş diyo.allahım herkese huzur ve sağlık yanındada fazla görmezse mutluluk versin.çok öptümm:)[/QUOT
geçmiş olsun canım...hastalığını atlat ve bian önce kendine gel tamammı..insan bu sorunları yaşarken çevresinden sevdiklerinden uzaklaşabiliyo.zaman zaman banada oluyoo..sakın pes etme..allah hepimize sağlık mutluk ve huzur nasip etsin canım..bende çok çok öptüm seniii.sakın sıkma canını..:teselli:
Canım hoşgeldin,bizde seni özledik.inan iki gündür kızlara zehradan haber yok diye yazacaktım.şimdi mesajını görünce çok sevindim.bencede hiç tedirgin olma.bize desteği veren sen..........üstesinden gelirsin korkma.
ahh canım yaa hiçbişi olmaz sıkma canını sende derdin hep hemen egzersize başla kendine gel silkelen çabuk bırak işi falan boşver bu daha önemli