• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkese merhaba size komik gelmezse bişey sorucam ben iki parmağı yapamıyom parmaklarımmı kalın acaba işaret parmağımı ölçtüm kalınlığı 6.5 cm(kilo varda biraz) o yüzdenmi olmuyo acaba işaret parmağıma biraz peçete doladım 8 cm oldu öyle çalışsam faydası olurmu

6.5 cm mi? :1shok:

Siz sanırım kalınlığını değil çevresini ölçtünüz. Kalınlığı ya da çapının ölçüsünü bilirsek bir kıyaslama yapabiliriz ancak.

tabiki anlatırım cnm 9 temmuz günü evlendik eşimle zaten korkuyordum ben ilk gece korkusu vardı yani Allahtan eşim çok anlayışlıydı.ilk gün olmadı benim korkularım yüzümden ben kas katı kesildim kendimi sıktım onun için olmadı eşim hep destek oldu.doktora gidelim dedi.Ama ben istemedim çekindim doktordan 1 aya yaklaşık böyle sürdü denedik denedik ama yapamadık benim yüzümden en yakın arkadaşımla paylaştım bu durumu arkadaşım ebe hemşire bu arada arköadaşım çok destek oldu.Öncelikle beraber olmadan önce güzel şeyler düşün düşünki güzel olsun dedi sen canım acıyacak dersen bunu bilinçaltı edersen hiç beraber olamassın dedi.Arkadaşımın dediklerini düşündüm haklıydı çünkü kendimi kötü hissediyordum kafama koymuştum öncelikle rahat olacaktım kararlı olacaktım.1 Ağustos günü eşimle düğüne gittik düğünden geldik ve beraber olduk kendimi sıkmadım kararlıydım çünkü canım acıdımı çok değil tabiki çok hafif bir acıydı ama yenmiştim

ne güzel canım seninki 1 ay bile sürmemiş tavsiyelerini dikkate alıcam.

beraberlikten sonra kasıklarımda ağrı olmuştu doktora gittim doktor muayene etti ve ilişki sırasında kendimi biraz sıktığımı ve çatımın dar olduğunu söyledi.şimdi eşimle pozisyon denemeye çalıştığımızda bana eşimin cinsel organı batıyor gibi geliyor neden böyle oluyor anlamıyorum

:roflol:evet çevresi 6.5

Çapı 6.5 santim bir parmak hayal ettim de kaydirigubbakcemile3

Olur böyle yanlış anlamalar. O zaman parmağınız çok da kalın değil. Olmadı serçe parmağınızla başlayın. Zaten ucu bile girse zamanla yavaş yavaş açılacak. Ben egzersizlerle bir haftada üç parmak soktum, yeter ki uğraşın, oluyor yani.

Ama şu noktada eklemek istediğim şeyler var. Mesela parmağınızı içeri nefesinizi verirken ittirmeniz daha olumlu sonuç verecektir, nefes alış verişlerinizi buna göre ayarlayabilirsiniz. Ya da mesela ıkınmak da orada açılmayı sağlıyor, kayganlaştırıcı da varsasokuveriyorsunuz giriyor içeri.

Bir de, uzanarak yapıyorsanız, ki öyle yapın, kalçanızın altına kırlent falan koyun, biraz yükselsin. bir de parmağınızı içeriye ittirirken kalçanıza doğru yön verin. Bu acemilikte önemli. Ben ilk seferinde bulamamıştım kaydirigubbakcemile3

Şöyle söyleyeyim, altta üstte falan filan çeşitli şekillerde denedik, ama en kolayı sevgilimin ayakta olduğu bir bacak omuza pozisyonuydu. Zaten en rahat ve acısız denemem de o idi.

krizalit o nasil bisey ya :D hem ayakta hem bacakomuza nasil oluyo bana bi acikla da ben de deniyim kontrol sende olabliyo mu benkontrolun bende oldugu tek pozisyon olan ustteyken yapabiliorum sonra biraz gt gel den sonra pozisyon degistirebiliyorum icerisi kaygan olunca digerleri oluyo zarzor

merhaba kızlar sabahtan beri koli hazırlıyorum tasınma telaşı var onla ugrasıyrum.dün aksam yorgunluktan sızdım bişey olmadı malesef.kndme güvenyrum ya şu işlermi yola koyayım tekrar kegel çlşcm.vajili arkadaslar eşimle ilk ilişkye grdrgmde inanın hiç bi acı hissetmedim benim hatam, yendim dye hmn kegeli bıraktım ve uzun aralıklarla ilişkye grmemem oldu .sizde bu hataya düşmeyn hersey rayına oturana kadar eşinzlede birlkte olun kegelide bırakmaıyın.allah yardımcınız olsun

herkese merhaba size komik gelmezse bişey sorucam ben iki parmağı yapamıyom parmaklarımmı kalın acaba işaret parmağımı ölçtüm kalınlığı 6.5 cm(kilo varda biraz) o yüzdenmi olmuyo acaba işaret parmağıma biraz peçete doladım 8 cm oldu öyle çalışsam faydası olurmu

olur olur benim zaten iki parmak p mu ne simdi olctum de birde kizlar ben bu cakma dilatorle basladigimdan beri inailmaz aci var yani dun once uc parmak egzersiziyle actim sonra cakma dilatorume gectim sabah yanma vardi sonra ben de mezurayla cevresini olctum 14-15 cm arasi bisey. uc parmagim da 12 cm acaba abarttim mi diyorum adamin penisini tutup da mezurayla da olcemem ki ya of napcam sasirdim ben kukum aciyo artik vala of

ha krizalit bir de seinin degigin gibi mum olayini da benim cakma dilatorden sonra denedim girisi yine cok zorladi acayip bi gerginlik var ay acaba ben yine uc parmaga mi donsem naapsam sasirdim bu gun bi ihtimal deneme yapabiliriz ama simdi aci da variyice gerildim yani ben penisle yapinca bu kadar yanma aci olmuyodu bi tek giriste oluyodu icerdeyken gerginlik oluyodu da bu kadar aci var miydi bilmiyorum

ben şuan sadece eşimle ben altta o üstte pozisyonu ile beraber olabiliyoruz ama eşim değişik pozisyonlar istiyor

mutlu kiz degisik posizyon denemek istiyosan onca rahat yapabildigin pozisyondan baslayin sonra icersi iyice islaninca sen uste gec penisi hafif egik tut popo yonune dogru yavasca ikinarak ustune oturmaya calis bu esnada psikolojok rahat etmen acisindan kayganlastirici da kullanabilirsin

krizalit o nasil bisey ya :D hem ayakta hem bacakomuza nasil oluyo bana bi acikla da ben de deniyim kontrol sende olabliyo mu benkontrolun bende oldugu tek pozisyon olan ustteyken yapabiliorum sonra biraz gt gel den sonra pozisyon degistirebiliyorum icerisi kaygan olunca digerleri oluyo zarzor

İlk ya da ikinci denememizde kontrol bende olsun diye üste geçmiştim ama o kadar kasılmıştım ki uyuşup kıpırdayamamıştım. Yok anam al kontrol sende olsun dedim sonra, o sonuçta daha soğukkanlı. Üstteyken bi ters hareket yapıp dengemi kaybetsem aynen aşağı otururdum ve sonra ne olurdu bilmiyorum, yürüyüşüm falan değişirdi sanırım yasakkelime

Ben ayak tabanlarımı duvara dayayınca rahat edebiliyordum. Bacaklar zaten havada olmak durumunda olunca kendimi ters dönmüş kaplumbağa gibi hissediyordum. O yüzden ben bacaklarımı kaldırıp tabanlarımı duvara dayardım, garibim adam da duvarla aramdaki boşluğa girerdi. Ama hareket etmesi zor olduğu için son denememizde normalde duvarın dibinde olan yatağı azıcık çektik. Ben yine uzandım, bacaklarımı diktim ve tabanlarımı duvara dayayıp kendimi güvende hissettim. O da yine duvarla arama girdi ama bu kez ayaktaydı.

Ve mutlu son :lepi:

Umarım gözünüzde canlanabilmiştir. Sizi bilmem ama tabanlarımı bir yere yaslamak benim kendimi gevşetebilmem açısından çok önemliydi. Allahtan herifim de ufak tefek de sığdı oraya opuyorumnanaktan

ha krizalit bir de seinin degigin gibi mum olayini da benim cakma dilatorden sonra denedim girisi yine cok zorladi acayip bi gerginlik var ay acaba ben yine uc parmaga mi donsem naapsam sasirdim bu gun bi ihtimal deneme yapabiliriz ama simdi aci da variyice gerildim yani ben penisle yapinca bu kadar yanma aci olmuyodu bi tek giriste oluyodu icerdeyken gerginlik oluyodu da bu kadar aci var miydi bilmiyorum

İlkin zorlaması normal bence. Peki sen onunla mı başlıyorsun egzersize, yoksa parmaklarınla açtıktan sonra mı? Üç parmak sonrasında ara vermeden denersen belki biraz daha rahat alırsın. Ondan sonra penis de zaten çok kolay geliyor.

Yani canım, madem o kadar tepki verdi orası, belki üç parmak aşamasında biraz daha kalmalısındır, bilmiyorum.

kızlar ilişki sırasında kayganlaştırıcı falan kullanıyomusunuz

Ben egzersizlerde de kullandım. Özellikle de mumla denerken. İlk denemelerde de kullanmıştım ama bu son ve her açıdan başarılı geçen denememde gerek kalmadı. Her şey doğaldı.

Kayganlaştırıcı edinin bence, egzersiz zor geldiği an kullanırsınız, çok kolaylaştırıyor.

Back