Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sana bır sey sorucam doktora gıttınmı ...eger gıttıysen ben bır seyı merak eıdyorum muayne ettımı yanı alttan parmakla yanı soyle dıyeyım ben hala kendı elımden harıc baska bır ele parmaga tahammulum yk onun ıcın cok kokruyorum olduysan nasıl bır muayne yapt doktor ck sagol sımdden

3 aylık evliyim neolur banada yardım edin kafayı yicem yoksa mafoldumben

Sen bu forumu buldun ya, artık hallettin say, çok ciddiyim a.s

Vaktin var mı bilmiyorum, ama bu konudaki eski mesajlardan oku biraz. İnsanlar neler denemiş, hangileri iyi gelmiş, aşanlar nasıl aşmış biraz ön bilgin olsun.

Sonra yavaştan parmak egzersizlerine başlarsın. Tavsiye etmem ama gerekirse krem falan da kullanırsın. Sonra gelişmeleri burada paylaşırız ve başaranlar listesine terfi edersin hihoyyyt

Burada her türlü şeyi açık açık sorabilirsin. Yardımcı olacağımızdan hiç şüphen olmasın.

Aramıza hoş geldin vereliniortak

kuskunumhayata bak ben burda egzersizlere başladığım zaman tek parmakta ilk hafta uğraştım sadece içeri alip çikardim git gel yapamadim. insanlar yazıyodu ben tek parmak iki poarmak aynı gün yaptım ne kolaymiş diye ben tek parmakta hala sorun yaşıyodumi, sonra burdan bir arkadaşa özel mesaj gönderdim dedim millet şakir şakir 1 2 3 4 gidiyo yani nerdeyse aynı gün penis de oldu yazcaklar benim vaji hala 1 de sorunlu ben hep böle mi olucam diye ağladim. o da bana dedi ki her vaji bi değil, kimi 1 haftada yener kimi 1 ayda kimi 3 5 ayda. 7 ayda yenen bile var ki bu abarti sadece biraz rahatlaman için söylüyorum 7 ay uğraşçan diye bişey yok.

yani diyceğim o ki senin vaji de benimki gibi nazli olabilir, akli pek çalişmiyo kafasi basmiyo olabilir ama napalim biz de onu öyle kabul edip sevicez, her gün ona anlatmaya çalişicaz. egzersizleri birakmiycaz ta ki o tamam kardeş daha fazla israr etme 1 de rahatladim diye pes edene kadar sonra 2 de aynı şeyi yapican 3 e geçicen bu arada penis deniycen. bunlarin hepsi olcak ama ne sırasini bozcan ne de omuyo die yenik düşücen.

bak ben hala uğraşiyorum haziranda ilk denemem oldu ondan beridir aradan 6 ay geçti kaç kişi geldi geçti nerdeyse torunları olcak ben hala uğraşiyorum valla napalim Allah dermansiz dert vermesin ne diyim. offf offffffff

3 aylık evliyim neolur banada yardım edin kafayı yicem yoksa mafoldumben

Merhaba...Durumunuz vahimse kendiniz dahi dokunamıyorsanız, eşinize de izin vermiyorsanız profesyonel yardım alın.Ankara da olsaydınız Lina Kadın Sağlığı Merkezini tavsiye edecektim.İnternetten bu merkezin adını yazarak Dr.Sema Hocaya da ulaşabilirsiniz...Önce nefes-kas egzersizi ile başlıyorlar.Sonra tek parmak egzersizi,daha sonraki aşamada iki parmak egzersizi...Parmağınıza prezervatif geçirdikten sonra jel sürerek yapıyorsunuz.Jelin adı TY& JA Antiseptik bir jel...
Kısaca yardım alın....:teselli:

bu arada birden iki ye sorun yaşayanlar için;

ilk önce küs şeklinde deneyin, eğer beceremiyosaniz yan yana deneyin. ya da tam tersi. eğer ki parmaklariniz titriyo kayganlaştirican açılıyosa krizalitin dediği gibi eldivenle yapın ben öyle yaptım.

benim geçişler şöyle oldu iki parmak deniyceğim gün gün tek parmakta egzersiz yaptim git gel vs. snra tek parmağa emla sürdüm tekrar bi 5 dakka egzersiz yaptim sonra iki parmak denedim onla egzersize devam. ikinci gün bol jelle emlasiz egzersiz yaptım. çünkü girebildiğini gördüm. ikincide emlaya gerek olmadi.

gerçi bu günkü çakma dilatör denememde yine emla kullanıp artik yarin birakmayi düşünüyorum bayaa zorladim kendimi rüyalarima girdi yani

diyceğim o ki birden iki ye iki den üçe geçerken önce bi egzersiz yapin eğer kremsiz olmuyosa kremle deneyin baktiniz iki parmak yapamiyosunuz parmağinizin etrafina pamuk faan koyup üstüne eldiven geçirin birazcik daha fark olur öyle deneyin ne biliyim kendinizi nasil hissediyosaniz ama omuyo diye pes etmeden her gün deva.m.

canim sen yardim aldin sanirim baana da deneyimlerini anlatir misin bnen 3 parmak egzersizini yapiyorum penis de oluyo ama penis girişinde ve çikişinda hala sıkıntı var çok zorlaniyorum bunu aşmak için ne tavsiye ettiler.

canim sen yardim aldin sanirim baana da deneyimlerini anlatir misin bnen 3 parmak egzersizini yapiyorum penis de oluyo ama penis girişinde ve çikişinda hala sıkıntı var çok zorlaniyorum bunu aşmak için ne tavsiye ettiler.

Kas ve nefes egzersizlerini hiç bırakmıcaksın.Günde 100 kez nefes çalışılıyor.Ağızdan alıp buruundan veriyorsun.Kas egzersizide günde 50-75 arası.Vajen kaslarını sıkıp bırakıyorsun.Çok sıkıştığında idrarını tutmaya yarayan kasların yani.
Daha sonra günde 3 kez 1 hafta-10 gün boyunca tek parmağına prezervatif takıp tek parmak egzersizi yapılıyor.
Bu aşamadan sonra iki parmak egzersizi.İki parmağına tek prezervatif geçirerek iki parmak egzersizine de 10 gün devam ediliyor.Bu egzersizler TY & JA jeliyle yapılıyor. Bu süreler kişiye göre değişiyor. Onu doktor belirliyor.Daha sonra da eşinizle beraber oluyorsunuz.:teselli:
Vajen girişi kavisli olduğundan direkt baskı uygulandığından canınız yanabilir ufaktan Acıyan bölgeye geldiğinde yavaşlayın nefes alıp verin ve yavaş yavaş devam edin.Çok kolay..

tebessüm ben seni tebrik ettim mi unuttum ya çok sevindim valla artik vajiyi yenip bir de bebişleri bekliyoruz burda :enbuyukkk: senin bebişin de kalp atişlari duyulabiliyo mu şu anda?

kuskunumhayata bak 10 gün en az iki parmak diyo. kişiden kişiye de değişiyomuş.

Vajen girişi kavisli olduğundan direkt baskı uygulandığından canınız yanabilir ufaktan Acıyan bölgeye geldiğinde yavaşlayın nefes alıp verin ve yavaş yavaş devam edin.Çok kolay..

bende ne giriş varmiş öyle belki de pozisyondan dolayıdır ama değiştiremiyorum ki girişteki sorunun ne zaman düzeldi ?

saol canım sizde bnm aklımdan hiç cıkmadınız o kadar sorunla bogusuyrum ki bi blsen eşim işten cıkıyr iş arıyrz tutunamadık kriz mahvetti bizi vajide biliyrsun moral bozukken ortaya cıkar yne de hayırlısı ya artık

ahh canım yaa hiçbişi olmaz sıkma canını sende derdin hep hemen egzersize başla kendine gel silkelen çabuk bırak işi falan boşver bu daha önemli

eşya toplamadan fırsat bulursam baslıycm tekrardan okul,tasınma,kriz vaji derken mahvoldum ya basımda sac kalmadı vallahi nyse bunada şükür allah bu günlerimi aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…