• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

MERHABALAR ARKADAŞLAR..arkadaşlar çok fazla yazmadım sizlere,hep yazılanları okudum,soracağım soruların çoğu sorulmuş ve cevap verilmişti zaten.beni öyle cesaretendirdiki bu site, hayatımın dönüm noktası oldu.EVET! BAŞARDIM! BENDE BAŞARDIM....bahar arkadaşımız başta olmak üzere bu sitede yazan herkesten,cesaret veren herkesten ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH HEPSİNİN DİLEĞİNİ KABU ETSİN.HEPİNİZE ÇOK ÇOK ÇOOOOKKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM!!!hakkınızı helal edin.şuan buraya yazarken bile titriyorum. 1.5 yıl bunun üzüntüsüyle yaşadım,gelin oduğumu anlamadım.stres,üzüntü mahvetti beni ve eşimi.ama BİTTİ! ÇOK ŞÜKÜR.darısı bütün vajinismus hastalarına inşallah.yazacak o kadar çok şey varki.ama burdayım hep.yazacağım herzaman.hepinizi öpüyorum.:1hug:
canım tebrık edıyorum senı .....artık hersey geıde kaldı ..suan senı cok ıyı anlıyorum ben basardıgm gun sankı burda degıldım bulutların uzerındeyım derler ya aynı oyleydım senı canı yurekten kutluyorum umarım en kısa zamnda burda bıze bebeıs haberını verırsın esınle san RABBIM en kısa zamda bır hedıye yollar...arkadasımında dedııg gıbı artk hıc kasma kendını zamanla ck rahat olucak hersey tebrıkler :lepi::lepi::nazar::nazar:

slm arkadaşlar.öncelikle TEBESSÜM26 TEBRİK EDERİM CANIM HAMİLELİĞİNİ.İNŞALLAH SAĞLIKLI VE HAYIRLI BİR EVLAT OLUR.KADOS SENDE BİTİRMİŞSİN KABUS DOLU GÜNLERİ.ALLAHIM BAŞKA DERT VERMESİN İNŞALLAH.
şimdi bana gelince birkez yapmıştım ben ilişki.ama hafta sonu denemelir olumsuzdu.moralim bozuldu çok.oysaki hamile kalmayı bile düşünmüştüm.ne yapıcamı bilmiyorum.işin ilginci 3parmak yapan ben şimdi 2 parmakta bile zorlanıyorum.sanırım o sadece bir tesadüftü.pes ediyorum artık kızlar.hepinizi çok öptüm.

slm arkadaşlar.öncelikle TEBESSÜM26 TEBRİK EDERİM CANIM HAMİLELİĞİNİ.İNŞALLAH SAĞLIKLI VE HAYIRLI BİR EVLAT OLUR.KADOS SENDE BİTİRMİŞSİN KABUS DOLU GÜNLERİ.ALLAHIM BAŞKA DERT VERMESİN İNŞALLAH.
şimdi bana gelince birkez yapmıştım ben ilişki.ama hafta sonu denemelir olumsuzdu.moralim bozuldu çok.oysaki hamile kalmayı bile düşünmüştüm.ne yapıcamı bilmiyorum.işin ilginci 3parmak yapan ben şimdi 2 parmakta bile zorlanıyorum.sanırım o sadece bir tesadüftü.pes ediyorum artık kızlar.hepinizi çok öptüm.

sakın pes etmeyi düşünme :olmaz:
bak burdaki yenen arkadaşlar bende dahil arada p..s denemeisnde halen çakozluyoruz bir gün çok rahat geçiyor bir gün berbat egzersizi bırakma pes etme :oklava: emin ol en kısa zamanda hepsi geçicek
zaten bir kez başarılı olmuşsun işte ne güzel demekki yapabilirsin..denemeye devam...en kısa zamanda sende bebiş haberini verirsin inşallah:ecrin_bebek:

bak burdaki yenen arkadaşlar bende dahil arada p..s denemeisnde halen çakozluyoruz bir gün çok rahat geçiyor bir gün berbat egzersizi bırakma pes etme :oklava: emin ol en kısa zamanda hepsi geçicek
zaten bir kez başarılı olmuşsun işte ne güzel demekki yapabilirsin..denemeye devam...en kısa zamanda sende bebiş haberini verirsin inşallah:ecrin_bebek:

canım yaa çok moralim bozuldu.ben sandımki ilki oldu ve kurtuldum ama kurtulamamışım.2buçuk senem geçti böle biraz olsun umutlanmıştım hayal kırıklığına uğradım bilmiyorum ne yapıcamı.bir kaç gün denemiycem hiç.şimdi çıkıyorum öptüm seni:çok üzgünüm:

canım yaa çok moralim bozuldu.ben sandımki ilki oldu ve kurtuldum ama kurtulamamışım.2buçuk senem geçti böle biraz olsun umutlanmıştım hayal kırıklığına uğradım bilmiyorum ne yapıcamı.bir kaç gün denemiycem hiç.şimdi çıkıyorum öptüm seni:çok üzgünüm:

seni anlıyorum ama sen bıraktıkça hiçbirşey düzene girmez sen üsteledikçe sorun bitecektir emin ol hepimiz aynı şeyleri yaşadık ama sakın pes etme gerekirse 1-2 gün kendini dinle ama egzersizkere sıkı bir şekilde başla

sana başarılar diliyorum en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruzvereliniortak

evet anormal derecede kızgınım eşime.ve gece sarılmasına bile izin vermiyorum.barışana kadar yani tam küsde değilim ama soğuğum,tekrar ısınana kadar başarmamın üzerinden aylar geçmiş olacak belki.şimdide domuz gribinden korkuyorum yarın doktora gidicem çok hastayım.allahım ya dert bir değil ki hangisiyle uğraşim ben.çok yoruldum bu hayattan artık ben.canım inanın hiç ama hiç bişe yapmak istemiyo.yatim uyuyim 2 paket sigara içim insan içine çıkmıyayım istiyorum.başardığım gün geliyor aklıma hemen ertesi gün tekrar dener arayı açmam diyodum.1buçuk ay oldu deneyemedim bile.denesem ,olmasa anlıycam belki egzersiz falan yapıcam.ama 1 buçuk aydır eşimle sevişmedim bile hiçte canım istemiyo.eşimin benle başardığı günü saymazsak cinsel tecrübesi yok beni çok sevdiğini bende ve çevremdekilerde çok iyi biliyo bende onu seviyorum ama küsüncede unutmam çok zor oluyo.herşeyi kafaya takıyorum.bu kadar sorunun içinde napıcam bilmiyorum.yani gelişme falan olamadığı için yazamıyorum arkadaşlar yoksa hergün girip okuyorum yazdıklarınızı ama akıl verebilecek seviyedede olmadığım için sadece okumakla kalıyorum.bu arada şekersibel kullanıcısının erkek olduğunu bana attığı özel msj.dan anlamıştım cevapda yazmadım zaten.boşverin gerçekten şimdi aramızda bile hala vardır belki ama yapacak bişe yok allahlarından bulsunlar inşallah,bulacaklarda.hepinizi çok çok öptüm

Evet , maalesef oyle bı durum varmıs aramızda ,aslında cok da sasırmadım desem yerıdır , o kadar boş oturan o kadar gereksız ınsanlar var kı , her bıseyden haberdarlar , bızım bılmedıgımız bırcok sey ıle ılgılıler , zaten cok da umrumda degıl okuyup okumadıkları , hatta ben bu ınsanların doktor olabıleceklerını bıle dusunuyorum ..
Doktor dıyınce benımde artık karar vermem lazım , beklemek cozum olmuyo , armut pıs agzıma düş le olmayacak yanı , cesaret de yok , yanı dusunsene kendım yapamayacagıma o kadar sartlanmısım kı , hadı onu gectım bu seferde o kadar para verıcem olmazsa sıkıntısı oldu , sonra onu da gectım dusununce , bu seferde tedavıye hazır mıyım onu bılmıyorum , yanı bu gelınlık denemek gıbı , yanı benım ıcın oyle
ılk ını deneyene kadar off o mu olsun bu mu dıye hep ınternetten bakardım bı turlu gıdemezdım ,,, kararsızdım ama bı tane deneyınce devamı geldı ...

ya bu sorun bende de var..bir gün çok güzel acı macı yok bir günde çok acı oluyor..çok kuruluk oluyor..acı çekiyorum..deli oluyorum..kayganlaştırıcı da sürüyorum ama ne biliyim..ya ben gleit gelen kullanıyorum..20 glık tüp olanını ama içeri çok sıkamıyorum..hep dışarı çıkıyor.acaba ondanmı kuruluk falan oluyor..bir de onun bir kutu içinde ,5 tane 5 er gramlık tüpleri var..bu seferde onlardan almayı düşünüyorum

tebessüm çok sevindim canım ya ben nete grmeyeli neler olmuş böyle 1aydır eşimden ayrı kaldık yne bende korkular basladı yapablcekmiyim acaba diyorum tam atlatamadım galiba.bu arada memlekete tasınıcam çok işim var cok.basaranları kutluyorum

ya arkadaslar bısey sorcam bende 1bucuk sene sonra bıkac gun once basardım
benımde bı kolay oluyo bı cooooook acıyo
bıde benım sorunum ben zevk alamıyorum bıraz acıdıgı ıcın sızdede varmı o sorun?????
zamanla gecer ıns dıye dua edıyorum
birde sadece 3 kez yaptık dün hıcbısey yapmak ıstemedım ara verelım dıye cünkü vajınamda yanma var bıraz zorlayıncada daha kötü acıyodu. ins bugun kolay olur. esım zevk aldıgını soyluyo ama ben alamadıgım ıcın öylece kala kalıyom

Arada böyle şeyler yaşanabilir, bunlar küçük geri dönüşler. Ama hangi aşamadan hangi aşamaya geldiğinizin yanında devede kulak kalır. İnsan elbette üzülüyor ama birkaç egzersizle aşamayacağınız bir şey değil.

2.5 seneniz geçmiş, olsun, ama biraz daha geçmesin işte. Bu kadar umutlanacak seviyeye gelmişken sakın bırakmayın. Bakın bu bir hastalık değil, bir problem sadece. Ve çözmek isteyenler çözebiliyor. Vazgeçmeyin, ve arayı da fazla uzatmadan egzersizlerinize devam edin.:içelim:

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn buyrunnnnnnnnn
nerelerdesin s en yaaa güzel haber ver hadi sende ne oldu varmı bebiş falan :emir_bebek:?oz aman belirtiler vardıya o açıdan soruyorum

güzel haber falan yok canım ya 1aydr annemlerdeydm bugün geldim özlemişim sizleri,eşimde yoktu yanımda şimdi korkuyorum yapabilcemmi dye biraz bana moral verin.su 10 gün içindede memlekete tasınıcm.canım cok sıkkın hala vajiyi atamadımmafoldumben

güzel haber falan yok canım ya 1aydr annemlerdeydm bugün geldim özlemişim sizleri,eşimde yoktu yanımda şimdi korkuyorum yapabilcemmi dye biraz bana moral verin.su 10 gün içindede memlekete tasınıcm.canım cok sıkkın hala vajiyi atamadımmafoldumben

ahh canım yaa hiçbişi olmaz sıkma canını sende derdin hep hemen egzersize başla kendine gel silkelen çabuk bırak işi falan boşver bu daha önemli

ya arkadaslar bısey sorcam bende 1bucuk sene sonra bıkac gun once basardım
benımde bı kolay oluyo bı cooooook acıyo
bıde benım sorunum ben zevk alamıyorum bıraz acıdıgı ıcın sızdede varmı o sorun?????
zamanla gecer ıns dıye dua edıyorum
birde sadece 3 kez yaptık dün hıcbısey yapmak ıstemedım ara verelım dıye cünkü vajınamda yanma var bıraz zorlayıncada daha kötü acıyodu. ins bugun kolay olur. esım zevk aldıgını soyluyo ama ben alamadıgım ıcın öylece kala kalıyom

Ben de zevk alamadım. Son denememizde acı olmamasına rağmen. Gerçi şaşkolozluk vardı "bu muydu yani?" diye, ondan da olabilir. Hatta kendimi bildim bileli klitoral orgazm bağımlısı olmuş bir insanım, onun da payı vardır. Vajinal muhabbetle yeni yeni tanışıyoruz. Araya regl girdi, ama sonrasındaki birkaç deneme zannedersem sonuncusu kadar kolay ve acısız olmayacak. Ama üç, beş derken hallolur o. Zamanla da zevk verecektir diye düşünüyorum. Çünkü sonuncusunda acı olmamasına rağmen kendimi kasmaktan bacaklarım havada uyuşup kalmıştım, bunları aştıkça her şey olması gerektiği gibi olacaktır.

Eşinin zevk alması normal. Sen de şimdilik bunu aşmış olmanın keyfini çıkar. Hem ona bu kadar yakın! olmanın verdiği mutluluk sanırım daha önce gelir.

Çok dua ediyorum kızlar, darısı herkesin başına:Saruboceq:

amiiiiiin tsk canım cvp yazdıgın ıcın..
bide benim bacaklarım felan nekadar agrıdıysa ertesi gün yürürken kasıldıgımı farkettım
vajınam degılde bacaklarımda agrı hıssettım ertesı gün kaydirigubbakcemile3

amiiiiiin tsk canım cvp yazdıgın ıcın..
bide benim bacaklarım felan nekadar agrıdıysa ertesi gün yürürken kasıldıgımı farkettım
vajınam degılde bacaklarımda agrı hıssettım ertesı gün kaydirigubbakcemile3

Şimdi sen söyleyince düşündüm bana da olmuş muydu diye, valla hatırlamıyorum. Ya, o kadar mutlu ve şaşkındım ki opuyorumnanaktan

Şimdi sen söyleyince düşündüm bana da olmuş muydu diye, valla hatırlamıyorum. Ya, o kadar mutlu ve şaşkındım ki opuyorumnanaktan

o an bende sadece yasasıııın bende yaptım basardım dıye dusunmustum bacaklarımı hıssetmemıstım ama ertesı gun oyle degıldı :)
sımdı sadece ilişkiye alışıp hıcbısekılde kasılmamamı ve acı cekmemeyı ıstıyorum
ılk asamayı gectık basarabılecegımızı gorduk ve yasadık
hadiiiii kızlar sızde yaparsınız bunu bılıyoruz yapalım veeeeeeeee gelsın bebısler :teytey:

o an bende sadece yasasıııın bende yaptım basardım dıye dusunmustum bacaklarımı hıssetmemıstım ama ertesı gun oyle degıldı :)
sımdı sadece ilişkiye alışıp hıcbısekılde kasılmamamı ve acı cekmemeyı ıstıyorum
ılk asamayı gectık basarabılecegımızı gorduk ve yasadık
hadiiiii kızlar sızde yaparsınız bunu bılıyoruz yapalım veeeeeeeee gelsın bebısler :teytey:

Acısı sonradan çıktı diyosun, aman olsun çıksın. İki hamlar sonra ona da alışırız yerimseniben

Bu arada canım âcizâne tavsiyem, beklentilerini o kadar yüksek tutma. Belki sonraki denemelerin o kadar muhteşem olmaz, belki biraz zor girer, belki biraz acır. Dediğin gibi biz ilk aşamayı geçtik, o yüzden onlar yaşanırsa canını sıkmasın hiç. Birkaç sefere daha deneme gözüyle bak, hatta bence egzersizleri de bırakma bir süre. Rayına oturması biraz daha zaman gerektirebilir.

Sonra gelsin bebişler :sm_cool:

Back