- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.261
alexandrite sağol verdiğin destek için beni anlayan insanlara okadar ihtiyacım varki şimdiden sonra ne yapayım bilemiyorum işaret parmağı ikinci boğumda kaldım ilerleyemiyorum bide kızlık zarı bozulur diye korkuyorum eşim bunu istemez daha önce parmak egzersizlerini denemiş arkadaşlar bana bir yol gösterin böyle bir sorun oluyormu
kızlar lütfen biraz cesaret verin çok heyecanlıyım korkuyorum
KIZLAR MERHABA BIRKACGUN GIREMEDIM CUNKU SIFREMI UNUTTUM BASARAN ARKADAŞLAR OLMUS TEBRIK EDERIM COK SEVINDIM BENIMDE SİZLERE ÇOK GÜZEL BİR HABERİM VAR ŞÜKÜRLER OLSUN hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm DUA EDIN NE OLUR ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSIN INSShihoyyyt
ya ben çok şanssızım tam cesaretlendim egzersizlere başlıyım dedim regl dönemim başladı umarım cesaratm kırılmaz mafoldumben
kızlar lütfen biraz cesaret verin çok heyecanlıyım korkuyorum
slm ece,benim vaji serçeyi çok sevdi başka parmak kabul etmiyor,işaret parmağı denedim biraz oldu ama çok yanma oldu.serçede bu olmamıştı,sence normal mi.Bu arada regl oldum denemeye sonra devam edecem.acaba yine yanma olur mu
ah kızlar kafanızdan bi atabilseniz,kasılmalara bi veda edebilseniz keşke,oysa ki korkacak hiç birşey yok,ece'ciğim nasıl gidiyor?kızlar nolur sıkmayın kendinizi noluuuurr..(
Arkadaslar merhaba.. Benim sorunum tam olarak ne bılemıyorum. 3 kez denedık ilişki olmuyor. yanı bacaklarımı kasıyorum acıcak dıye. ve cok dar oldugunu dusunuyorum acıyacak dıye korkuyorum. aslında vajına genısler bunu bılıyorum ama gecen yıl normal jınekolojk muayenede doktor bana dar demıstı o gunden berı sanırım bılıncaltı oldu ve acıyacak korkusu kapladı. ilişki sırasnda bacaklarımı kastıgım ıcın olmuyor acıma korkusu var bende.. bunu nasıl yenebılırım.. istiyorum aslında olsun dıyorum benımde canım ıstıyor ama olmuyor ılıskı.. deneyen arkdslar varsa bana bıraz acıklayabılırmı bu cok onemlı bır konu.. sımdıden tesekkurler..
arkadaslar hayırlı geceler hepinize ben takip ediyorum sürekli size ama bende bi gelişme yok korkuyorum yaa kac gündür yapmıyoruz ya tedirgin oldum bak şimdireglim bitti yarın baslıcaz inşallah egzersizlere esim bugün nöbetci.yeni yıla kadar kurtulmak dileğiyle arkadaslar
AMAAAAAAA bugun denememızde felaket acıdı acaba nıyee?
BİDE ARKADASLAR esim p...si hepsını icine itince karnımda boyle bıseyler oluyo sankı patlıcakmıs gıbı bı his oluyo acaba o neden oluyo sızdede oluyomu..? arkadaslar bıkac defa yaptıkdan sonra dahada rahat oluyomu ınsan cok merak edıyom? Herkez icin dua edıyorum
KIZLAR MERHABA BIRKACGUN GIREMEDIM CUNKU SIFREMI UNUTTUM BASARAN ARKADAŞLAR OLMUS TEBRIK EDERIM COK SEVINDIM BENIMDE SİZLERE ÇOK GÜZEL BİR HABERİM VAR ŞÜKÜRLER OLSUN hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm DUA EDIN NE OLUR ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSIN INSShihoyyyt
MERHABALAR ARKADAŞLAR..arkadaşlar çok fazla yazmadım sizlere,hep yazılanları okudum,soracağım soruların çoğu sorulmuş ve cevap verilmişti zaten.beni öyle cesaretendirdiki bu site, hayatımın dönüm noktası oldu.EVET! BAŞARDIM! BENDE BAŞARDIM....bahar arkadaşımız başta olmak üzere bu sitede yazan herkesten,cesaret veren herkesten ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH HEPSİNİN DİLEĞİNİ KABU ETSİN.HEPİNİZE ÇOK ÇOK ÇOOOOKKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM!!!hakkınızı helal edin.şuan buraya yazarken bile titriyorum. 1.5 yıl bunun üzüntüsüyle yaşadım,gelin oduğumu anlamadım.stres,üzüntü mahvetti beni ve eşimi.ama BİTTİ! ÇOK ŞÜKÜR.darısı bütün vajinismus hastalarına inşallah.yazacak o kadar çok şey varki.ama burdayım hep.yazacağım herzaman.hepinizi öpüyorum.:1hug:
canım tebrikler süpersin alkisalkisalkis
bundan sonra hiç kasma herşey yavaş yavaş normale dönüyo işte çoğu gitmiş azı kalmış ama egzersizlere devam sakın bırakma :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?