- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.281
canım tebrık edıyorum senı .....artık hersey geıde kaldı ..suan senı cok ıyı anlıyorum ben basardıgm gun sankı burda degıldım bulutların uzerındeyım derler ya aynı oyleydım senı canı yurekten kutluyorum umarım en kısa zamnda burda bıze bebeıs haberını verırsın esınle san RABBIM en kısa zamda bır hedıye yollar...arkadasımında dedııg gıbı artk hıc kasma kendını zamanla ck rahat olucak hersey tebrıkler :lepi::lepi:MERHABALAR ARKADAŞLAR..arkadaşlar çok fazla yazmadım sizlere,hep yazılanları okudum,soracağım soruların çoğu sorulmuş ve cevap verilmişti zaten.beni öyle cesaretendirdiki bu site, hayatımın dönüm noktası oldu.EVET! BAŞARDIM! BENDE BAŞARDIM....bahar arkadaşımız başta olmak üzere bu sitede yazan herkesten,cesaret veren herkesten ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH HEPSİNİN DİLEĞİNİ KABU ETSİN.HEPİNİZE ÇOK ÇOK ÇOOOOKKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM!!!hakkınızı helal edin.şuan buraya yazarken bile titriyorum. 1.5 yıl bunun üzüntüsüyle yaşadım,gelin oduğumu anlamadım.stres,üzüntü mahvetti beni ve eşimi.ama BİTTİ! ÇOK ŞÜKÜR.darısı bütün vajinismus hastalarına inşallah.yazacak o kadar çok şey varki.ama burdayım hep.yazacağım herzaman.hepinizi öpüyorum.:1hug:
slm arkadaşlar.öncelikle TEBESSÜM26 TEBRİK EDERİM CANIM HAMİLELİĞİNİ.İNŞALLAH SAĞLIKLI VE HAYIRLI BİR EVLAT OLUR.KADOS SENDE BİTİRMİŞSİN KABUS DOLU GÜNLERİ.ALLAHIM BAŞKA DERT VERMESİN İNŞALLAH.
şimdi bana gelince birkez yapmıştım ben ilişki.ama hafta sonu denemelir olumsuzdu.moralim bozuldu çok.oysaki hamile kalmayı bile düşünmüştüm.ne yapıcamı bilmiyorum.işin ilginci 3parmak yapan ben şimdi 2 parmakta bile zorlanıyorum.sanırım o sadece bir tesadüftü.pes ediyorum artık kızlar.hepinizi çok öptüm.
sakın pes etmeyi düşünmelmaz:
bak burdaki yenen arkadaşlar bende dahil arada p..s denemeisnde halen çakozluyoruz bir gün çok rahat geçiyor bir gün berbat egzersizi bırakma pes etmeklava: emin ol en kısa zamanda hepsi geçicek
zaten bir kez başarılı olmuşsun işte ne güzel demekki yapabilirsin..denemeye devam...en kısa zamanda sende bebiş haberini verirsin inşallah:ecrin_bebek:
canım yaa çok moralim bozuldu.ben sandımki ilki oldu ve kurtuldum ama kurtulamamışım.2buçuk senem geçti böle biraz olsun umutlanmıştım hayal kırıklığına uğradım bilmiyorum ne yapıcamı.bir kaç gün denemiycem hiç.şimdi çıkıyorum öptüm seni:çok üzgünüm:
evet anormal derecede kızgınım eşime.ve gece sarılmasına bile izin vermiyorum.barışana kadar yani tam küsde değilim ama soğuğum,tekrar ısınana kadar başarmamın üzerinden aylar geçmiş olacak belki.şimdide domuz gribinden korkuyorum yarın doktora gidicem çok hastayım.allahım ya dert bir değil ki hangisiyle uğraşim ben.çok yoruldum bu hayattan artık ben.canım inanın hiç ama hiç bişe yapmak istemiyo.yatim uyuyim 2 paket sigara içim insan içine çıkmıyayım istiyorum.başardığım gün geliyor aklıma hemen ertesi gün tekrar dener arayı açmam diyodum.1buçuk ay oldu deneyemedim bile.denesem ,olmasa anlıycam belki egzersiz falan yapıcam.ama 1 buçuk aydır eşimle sevişmedim bile hiçte canım istemiyo.eşimin benle başardığı günü saymazsak cinsel tecrübesi yok beni çok sevdiğini bende ve çevremdekilerde çok iyi biliyo bende onu seviyorum ama küsüncede unutmam çok zor oluyo.herşeyi kafaya takıyorum.bu kadar sorunun içinde napıcam bilmiyorum.yani gelişme falan olamadığı için yazamıyorum arkadaşlar yoksa hergün girip okuyorum yazdıklarınızı ama akıl verebilecek seviyedede olmadığım için sadece okumakla kalıyorum.bu arada şekersibel kullanıcısının erkek olduğunu bana attığı özel msj.dan anlamıştım cevapda yazmadım zaten.boşverin gerçekten şimdi aramızda bile hala vardır belki ama yapacak bişe yok allahlarından bulsunlar inşallah,bulacaklarda.hepinizi çok çok öptüm
tebrik ederim canım.allah hayırlısından kucağına almanı nasip etsin.çok seviniyorum bu dertten kurtulma ve ardından gelen bebek haberlerine..allah banada versin en kısa zamanda:roflol: inşalllllllllllllaaaaaaahhhhhhhhh
sakın pes etmeyi düşünmelmaz:
bak burdaki yenen arkadaşlar bende dahil arada p..s denemeisnde halen çakozluyoruz bir gün çok rahat geçiyor bir gün berbat egzersizi bırakma pes etmeklava: emin ol en kısa zamanda hepsi geçicek
zaten bir kez başarılı olmuşsun işte ne güzel demekki yapabilirsin..denemeye devam...en kısa zamanda sende bebiş haberini verirsin inşallah:ecrin_bebek:
merhaba kızlar 1aydır giremedim bugün evime geldim sonunda sizleri cok özlemişim
canım yaa çok moralim bozuldu.ben sandımki ilki oldu ve kurtuldum ama kurtulamamışım.2buçuk senem geçti böle biraz olsun umutlanmıştım hayal kırıklığına uğradım bilmiyorum ne yapıcamı.bir kaç gün denemiycem hiç.şimdi çıkıyorum öptüm seni:çok üzgünüm:
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn buyrunnnnnnnnn
nerelerdesin s en yaaa güzel haber ver hadi sende ne oldu varmı bebiş falan?oz aman belirtiler vardıya o açıdan soruyorum
güzel haber falan yok canım ya 1aydr annemlerdeydm bugün geldim özlemişim sizleri,eşimde yoktu yanımda şimdi korkuyorum yapabilcemmi dye biraz bana moral verin.su 10 gün içindede memlekete tasınıcm.canım cok sıkkın hala vajiyi atamadımmafoldumben
ya arkadaslar bısey sorcam bende 1bucuk sene sonra bıkac gun once basardım
benımde bı kolay oluyo bı cooooook acıyo
bıde benım sorunum ben zevk alamıyorum bıraz acıdıgı ıcın sızdede varmı o sorun?????
zamanla gecer ıns dıye dua edıyorum
birde sadece 3 kez yaptık dün hıcbısey yapmak ıstemedım ara verelım dıye cünkü vajınamda yanma var bıraz zorlayıncada daha kötü acıyodu. ins bugun kolay olur. esım zevk aldıgını soyluyo ama ben alamadıgım ıcın öylece kala kalıyom
amiiiiiin tsk canım cvp yazdıgın ıcın..
bide benim bacaklarım felan nekadar agrıdıysa ertesi gün yürürken kasıldıgımı farkettım
vajınam degılde bacaklarımda agrı hıssettım ertesı gün kaydirigubbakcemile3
Şimdi sen söyleyince düşündüm bana da olmuş muydu diye, valla hatırlamıyorum. Ya, o kadar mutlu ve şaşkındım ki opuyorumnanaktan
o an bende sadece yasasıııın bende yaptım basardım dıye dusunmustum bacaklarımı hıssetmemıstım ama ertesı gun oyle degıldı :)
sımdı sadece ilişkiye alışıp hıcbısekılde kasılmamamı ve acı cekmemeyı ıstıyorum
ılk asamayı gectık basarabılecegımızı gorduk ve yasadık
hadiiiii kızlar sızde yaparsınız bunu bılıyoruz yapalım veeeeeeeee gelsın bebısler :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?