• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar, inanmakta zorluk çekiyorum ama biz yaptık ya :hooray:

Son denemem öncesi bir film izleme süresi boyunca jel ile egzersiz yapmıştım, film bitince sevişip denemiştik. Gririş azıcık zorlayınca olmuştu da çıkış çok zordu, hele git gel hiç yapamamıştık. Acayip acıyordu.

İki haftadan fazla zaman geçti aradan. Pek egzersiz de yapamadığım bir dönemdi. Bir kez parmakla yapmıştım. Ama üç parmak bile artık o kadar rahattı ki ben artık başka bir şeyle denemem gerektiğini düşündüm. Bir muma kağıt havluyu bayağı bir doladım doladım, sonra strecth filme sıkıca sabitledim. Böylece kalın, uzun, nisbeten sert olmayan bir nesne oldu. İki üç kere de onunla egzersiz yapmıştım.

Dün gece beraberdik. Aslında denemek istemiyordum. Egzersizler çok seyrekleştiğinden acaba işe yaramış mıdır, yine acı olursa egzersizlerin kötüye gittiğini düşünürüm endişesi vardı. Ama biraz oynaştıktan sonra havaya girince hadi bi deneyelim dedim. Tabi adamı o halde! bırakıp bir buçuk saat egzersiz yapacak hâlim yoktu elbette. Ben de onun parmaklarıyla denemesini istedim, ki parmakları benim parmaklarımdan bayağı bir kalındır. Tek parmağı zaten çok rahat girdi. İki parmağı için biraz ittirmesi gerekti ama o da oldu. Ve hiç acıma ya da yanma olmadı. O bile çok şaşırdı, ne kadar rahat giriyor, senin bu egzersizler cidden ne kadar işe yarıyormuş meğer diye. Biraz öyle ileri geri yaptıktan sonra çıkarıp üç parmak denedi, o da oldu.

Akabinde denedik. Normalde bacak omuza'da denerdik ama bu sefer onun ayakta olduğu bir pozisyon seçtik ve oldu. Ne bir acı, ne bir yanma, ne girişte, ne çıkışta, ne git gelde asla bir acı hissetmedim. Basbayağı yaptık yani. Hem de kayganlaştırıcı takviyesi bile olmadan.

Fazla detay verdim farkındayım, ama olsun, belki deneyip faydasını gören olur.
Ve size söyleyeceğim tek şey, kızlar egzersize devam. Ve parmaklarınızla çok rahat olmaya başladıktan sonra daha uzun ve kalın bir şeyle devam edin. Eminim önceki deneme ile arasındaki mucizevi farkı sadece o sağlamıştır. Hatta bizimkiler artık deneme değil, ilişki:lepi:

canım çok sevindim gözün aydın bende dün deneme yaptım bir kısmı giriyo parmaktada tek parmaktayım egzersize devam etsem açılırmı aceba

Tabi ki açılacak. Bakın ben egzersizden başka bir şey yapmadım, ve oldu. Tek parmak oluyorsa o içerideyken biraz oynat içeride, genişletmeye çalış. Onda rahat ileri geri yapabildiğin zaman iki parmak denersin.

Teşekkür ederim. Darısı herkesin başına inşallah. Belki kısa belki biraz daha uzun bir zamanda olacak ama egzersizlerine devam eden herkes başaracak. Eminim.

kızlarrr neguzel böyle yaptım haberlerını duymak..
bende hep nezaman yazacagım dıye dusunuyodum
dün bende basardım kızlarrrr krizalit.kristalin gibi aynı seylerı yasadım :)
esim ayaktaydı.
önce parmagını itti bıkac defa 2-3 parmak derken ben deneyelım dedım ve oldu hıc acımadı benımde hosuma gıttı..
AMAAAAAAA bugun denememızde felaket acıdı acaba nıyee?
BıDE ARKADASLAR esim p...si hepsını icine itince karnımda boyle bıseyler oluyo sankı patlıcakmıs gıbı bı his oluyo acaba o neden oluyo sızdede oluyomu..? arkadaslar bıkac defa yaptıkdan sonra dahada rahat oluyomu ınsan cok merak edıyom? Herkez icin dua edıyorum vereliniortak

yolladım ama gelmedi o zaman senin degin gibi canım ıkınınca acıldı gercekten baktım gördüm hatta parmagımı surttum pütür pütürdü böyle bişey oldugunu bilmiyordum simdi parmagımı nasıl sokucam hep acıp hemde nasıl genişleticem yoksa direk mummu denesem nasıl yapsam
evet ıcersı putur putur oraya kadra geldıgıne gore bayagı ılerleem varkaydirigubbakcemile2canım hemen mumla denmek nasıl olur bılmeme ama ben ısaret parmagımı komple yapmıstım sonra mumla denedım sonrada pen... eger dırek mumla dennemek ıstıyrosan dene bır sey kaybetmessın emla kremı sıddetle tavsıye edıyorum mutlaka sur bır ay ugrasacagına o sekılde hemen oluyor heralde kendım ıcın dıyourm emla surmeseyıdm belkı yapamazdım tabı arkadasların destegı ılk ıhsallh sende hemen kurtulucaksın ıste yeterkı az kaldı :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba ben yeni üye oldum 5 aylık evliyim ve hala yapamadık ben kendim internetten araştırdım epey ilk başlara göre çok iyiyim eşimle denedik 2-3 cm girdi ama daha sonrasında çok acıyo acaba kasılmamı var :çok üzgünüm:napcamı bilmiyorum artık denemekten bıktım mafoldumben

inş canım bende yaparım artık 2 gun ara verdim acıp bakmadım bıraz dinlendikten snr yapmaya başlıcam ama p... denerken artık kendimi kasmıyorum orası uzakta kapalı ben istemesem acılmıcak ya onu biliyorum ya bıraz rahatladım o yuzden çok tşk ederim canım ilgine denemeye başlıcam artık bende

merhaba ben yeni üye oldum 5 aylık evliyim ve hala yapamadık ben kendim internetten araştırdım epey ilk başlara göre çok iyiyim eşimle denedik 2-3 cm girdi ama daha sonrasında çok acıyo acaba kasılmamı var :çok üzgünüm:napcamı bilmiyorum artık denemekten bıktım mafoldumben
kasılmadan kaynalanan bı duurm acı ve kuru olmasından tavsıyem yenı yendım bend e krem kullan yada su bazlı kayganlastırıcı ben bebe yagı kullandım ılk zamnlar ck ıyı gelmıstı bırde ben emlayla basardım eger ıstersen dene derım o boygeyı uyustuıruyor ve hıc bır acı olmadan bılısme tamamlanıyor ben bus ekılde kurtuldum bır buuck yıl sonunda bence pes etme zaten baksana bıraz gııryormus bence emlayı dene derım

esim ayaktaydı.
önce parmagını itti bıkac defa 2-3 parmak derken ben deneyelım dedım ve oldu hıc acımadı benımde hosuma gıttı..
BİDE ARKADASLAR esim p...si hepsını icine itince karnımda boyle bıseyler oluyo sankı patlıcakmıs gıbı bı his oluyo acaba o neden oluyo sızdede oluyomu..? arkadaslar bıkac defa yaptıkdan sonra dahada rahat oluyomu ınsan cok merak edıyom? Herkez icin dua edıyorum vereliniortak
canım ılk tebrık edıyorum basarmıısnkaydirigubbakcemile2superrr...
evet o basınc cok normal bendede oldu dayanamı ınsan kac kez esıme dur dedım basınc yuzune ..zamnla gecıyor ..acı evet benımde ıkıncıde acımıstı ama pes etme zamnla alıscak ıslaklıga onem ver o an acıyı dusunme ve on sevıs... uzun tutun dırek baslarsan kesınlıkle olmuyor ama dedııgm gıbı zamnla gecıyor tebrıklerrralkisalkisalkisalkisalkisalkis

bahar tsk tatlım :D
benden kan felanda gelmedi hıc öyle dedıklerı gıbı valla
hıcbı leke yoktu. gercı sorun degıl benım ıcın gelmıs gelmemıs yeterkı acısız guzel bı ılıskım olsun:)
bugun esım calısıo gece gelcek o gelmeden parmak egzersızı yapcam bıkackez kolay olsun dıye
ama cok acayıp bı duygu gercı 2 defa yaptık daha ama olsun üstümden cok buyuk bı yuk kalktı sanki,
sanki pıyango bana vurmus gıbı sevınıom:)

şaziyecim bende de oluyo bazen çok kolay zevkli bazen acı veriyo çünkü oraya odaklanıyoruz zevke değilondan karında baskı gibi oluyo burada p.s denerken karna oğru değil asağı kalcaya doğru iticen bebe yağıyla baya kolay oluyor

hic acıyı dusunmıcem bugun, acımasın kolay olsun dıye kaydirigubbakcemile2

kızlar ne güzel böyle başarılı haberler almak.çok seviniyorum ne güzel darısı bizlerin başına benimde adetimin bimesine az kaldı.biran önce denemek istiyorum.ama çok heyacanlıyım

esim ayaktaydı.
BİDE ARKADASLAR esim p...si hepsını icine itince karnımda boyle bıseyler oluyo sankı patlıcakmıs gıbı bı his oluyo acaba o neden oluyo sızdede oluyomu..? arkadaslar bıkac defa yaptıkdan sonra dahada rahat oluyomu ınsan cok merak edıyom? Herkez icin dua edıyorum vereliniortak

Tebrik ederim canım, yapmışsınız kaydirigubbakcemile5

O his evet canım basınçtan. Düşün ki içeride bir miktar hava var, ve eşin girdiği zaman dışarı çıkamıyor, ve girdikçe bir anda sıkışıyor, o yüzden rahmine doğru o basıncı hissetmen normal. Hatta git gel git gel yaparsanız hızlıca, oradan ses çıkabiliyormuş. Çok yakın bir arkadaşım anlatmıştı, bir kere yaparlarken o ses gelmiş. Durmuşlar bir an, yok ben osurmadım sen mi yaptın diye birbirleriyle şakalaşmışlar. Sonra gerçek sebebi fark edip gülmüşler:roflol:

İkincide yanma olmuş. Olsun. Üçüncüde olmaz beşincide olur. Yedincide olmaz onuncuda olur. Ama bir yerden sonra acı olmayacak ve her seferinde biraz daha keyifli olacak. Düşünün ki tek parmak zor girerken şimdi ilişki yaşayabiliyoruz, bunlar da geçecek.

Ben de acayip keyifliyim. Bu gece de egzersizsiz direkt penis ile deneyip sonuçları görmek isterdim ama araya regl girdi. Bir hafta deneme falan da olmayacak, bakalım sonrasında yine öyle kolay olacak mı..

Ama bu aşamaya gelmişiz artık, azıcık daha uzasa ne olur ki? Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diye düşünüyorum. Gerekirse daha da kalın bir şeyle bir süre daha egzersiz yaparım. Hatta keşke herkes bu kadar çabuk aşabilse, ben de çok dua ediyorum.

Ben burada olmaya hep devam edeceğim. Aynı şeyleri yüzlerce kez yazacağım gerekirse. Yeter ki bir süredir burada bir şeyleri paylaştığımız, ya da aramıza yeni katılan arkadaşlarımız egzersizlere başlayacak cesareti, devam edecek sabrı bulsunlar içlerinde. Sonuçları inanılmaz. Ben bile bu kadar çabuk olacağını hayal edememiştim hiç. Yeter ki olacağına inanın ve bir yerden başlayın. Tek parmak, o rahat girip çıkınca iki parmağın yarısı, sonra hepsi, sonra mum falan derken olacak.

Aramıza hoş geldinizvereliniortak

Biraz da olsun penis girebiliyorsa bu çok iyi bir şey, eminim çabucak aşacaksınız. Denemekten bıktım, ne yapacağımı bilmiyorum demişsiniz. Her denemede başarısız olup canınızı sıkmanızdansa bir süre denemeye ara verip parmak egzersizi ile vajinanızı açsanız, gelişmeleri parmaklarınızla gördükten sonra deneme yapsanız olur muydu acaba? Biraz daha girdiği zaman moraliniz yerine gelirdi, umudunuz artardı.

Anladım , esının cınsel tecrubesı olmaması bı dert cok olsa bı dert ne garıp dımı , off gercekten cok sıkıntılı seyler bunlar , allah kolaylık versın hepımıze

evet canım ya malesef ikimizde tecrübesizmişiz.öyle eli elime deymeden evlenmedik 5 yıl çıktık ve nişanlı kaldık tabi bu süreçte cinsel anlamda bişeyler yaşadık ama bu farklı bişeymiş.ne bilim geçmişe baktığımızda bizim harika bi cinsel yaşamımız olucak diye düşünürdük.şu yaşadıklarımıza bak.allah hepimize yardım etsin ve en kısa zamanda normale dönelim...

vereliniortak deniycem burdaki tavsiyeleri inşallah olur parmak egzersizi yapamıyorum ama yinede çabalıycam önceden vajınama bakamıyodum bile şimdi bakabiliyorum inş. en kısa zamanda başarırım.2 kez farklı doktorlara gittim bir tanesi bana ankisityeyle ilgili bir ilaç bi tane pomad ve krem kas gevşetici verdi denedim olmadı ayrıca vajınamı çok fazla yaktı bu emma adlı kremi tam olarak nasıl kullanıyorsunuz.acaba doktorun verdiği kremi yanlışmı kullandım fisfisfis

slm canım...sen başardığında buraya nasıl başardığını anlatmıştın..inan senin yazdıklarından çok büyük bi cesaret alıp anlattığın tüm herşeyi denedim...belki tamamen değil ama bende başarmış durumdayım...1 defa oldu ondan sonraki denemelerimizde olmadı..o yüzden sana ayrıca teşekkür ediyorum..a tabi bahar arkadaşımıza, whatsup arkadaşımıza ve daha ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarada teşekkür ediyorumm.ve bence sende artık ertelemeye bi son ver..ve eşinle biran önce barışıp bu kabustan taamamen kurtulmalısın canım..baksana senin sayende bende kurtulmak üzereyim..sen o yaptıklarını yazmasaydın inan bana ben belkide hala düşünüyor olacaktımm..lütfenn sende artık evliliğinin keyfini çakarmaya çalış....:teselli:

canım benim ya yazdıklarından nasıl mutlu oldum anlatamam.sizlerde çok sağolun.burda herkes birbirinden bişeyler öğreniyo bişeyler öğretiyo.inşallah canım şu ailevi sorunlarımı ve gribimi atlatayım inşallah yine cinsel sorunlarımın üstüne tamamen eğileceğim:)hayat işte bi sorununla boğuşurken bile seni rahat bırakmıyo çözmeye çalışasın.yetmez o kadar al bunlarlada uğraş diyo.allahım herkese huzur ve sağlık yanındada fazla görmezse mutluluk versin.çok öptümm:)

vereliniortak deniycem burdaki tavsiyeleri inşallah olur parmak egzersizi yapamıyorum ama yinede çabalıycam önceden vajınama bakamıyodum bile şimdi bakabiliyorum inş. en kısa zamanda başarırım.2 kez farklı doktorlara gittim bir tanesi bana ankisityeyle ilgili bir ilaç bi tane pomad ve krem kas gevşetici verdi denedim olmadı ayrıca vajınamı çok fazla yaktı bu emma adlı kremi tam olarak nasıl kullanıyorsunuz.acaba doktorun verdiği kremi yanlışmı kullandım fisfisfis

Ben emla kullanmadım ama parmağınızın ucuyla içeriye yedirseniz olur sanırım. Parmağınızla girişte dairesel hareketler yaparak egzersiz yapabilirseniz giriş kolaylaşır. Bir de ıkınarak parmağınızı sokmayı denediğiniz zaman kolaylaştığını göreceksiniz. Birkaç egzersizden sonra bile gelişme fark ediliyor. Sonra bir bakıyorsunuz parmağınız içerike kendisi kayıyorkaydirigubbakcemile4

Back