• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

alexandrite sağol verdiğin destek için beni anlayan insanlara okadar ihtiyacım varki şimdiden sonra ne yapayım bilemiyorum işaret parmağı ikinci boğumda kaldım ilerleyemiyorum bide kızlık zarı bozulur diye korkuyorum eşim bunu istemez daha önce parmak egzersizlerini denemiş arkadaşlar bana bir yol gösterin böyle bir sorun oluyormu

Ben üç parmak ile egzersiz yapmama rağmen ilişki sırasında kanamam oldu. Ama herkeste farklıdır, sende nasıl olur bilmem.

kızlar lütfen biraz cesaret verin çok heyecanlıyım korkuyorum

Korkmana gerek yok, hatta korktukça ilerleme kaydetmenn de zor olur. Kendini bir şekilde gaza getir, korkularının üstüne gidip bir adım at, gerisi gelecektir. Hangi aşamadasın, veya korktuğun şey tam olarak ne bilmiyorum ama buna karar verdikten sonra aşmak imkânsız değil, bana güvenebilirsin. Umudunu kaybeder gibi olduğunda geri dönüp konudaki eski mesajları oku, sana cesaret vereceklerdir.

Bozma moralini. Haftada birkaç kez egzersize ayıracak zamanın varsa sen de aşabilirsin. Gerçekten.

KIZLAR MERHABA BIRKACGUN GIREMEDIM CUNKU SIFREMI UNUTTUM BASARAN ARKADAŞLAR OLMUS TEBRIK EDERIM COK SEVINDIM BENIMDE SİZLERE ÇOK GÜZEL BİR HABERİM VAR ŞÜKÜRLER OLSUN hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm DUA EDIN NE OLUR ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSIN INSShihoyyyt

tebessüm bundan daha güzel haber olamazdı canım.Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş..dualarımız seninle......sende bize dua et.Tebrikler:emir_bebek:

ya ben çok şanssızım tam cesaretlendim egzersizlere başlıyım dedim regl dönemim başladı umarım cesaratm kırılmaz mafoldumben

Bunu şanssızlık olarak görme bence, kendini egzersizlere psikolojik olarak hazırlayacak bir dönem olarak gör. 4-5 gün bir şey zaten. Elinin altında internet var, cinsel sağlık ile ilgili doğru bilgileri araştırırsın en basitinden, konudan uzaklaşmış da olmazsın.

slm ece,benim vaji serçeyi çok sevdi başka parmak kabul etmiyor,işaret parmağı denedim biraz oldu ama çok yanma oldu.serçede bu olmamıştı,sence normal mi.Bu arada regl oldum denemeye sonra devam edecem.acaba yine yanma olur mu

kızlar bizde 2 ay ilişkiye giremedik.beni gaza getiren ne oldu biliyor musunz?
eşimin samimi bi arkadası var.onun eşiyle konustuk.kız 19 yasında ewlendi ilk gece birlikte olmuşlar ve 2. denemeleri bi kaç saat sonra olmuş.şok oldum benden kaç yas küçük ve cesaretliydi.ağrı oldu mu dedim yook dedi.bende bu lafla gaza gelip bi hırsla denedim.ondan ne eksiğim var diyerek:)
sonuç mükemmel.suan hersey yolunda 6 ay oldu ewleneli.
bol bol vazelin kullandık.artık kremde yok cok kolay.
allah yardımcınız olsun.

kızlar lütfen biraz cesaret verin çok heyecanlıyım korkuyorum

bende ılk olarak cok cok korkuyordummmmm doktorum kagel egzersı verdı tek parmamla onceee denedım gunde ıkı kezzz yapıorum bıu egzersızı benıde doktorum alıstırdı ılıskıye gırmek benım ıcın cok acıodu yanma fılan oluyordu doktoruma soledım bana ya kayganlastısı kullaan dedı yada bepanten katı mavı olanını kullan dedı ben bepanten kullanıyorum ınanırmısınız cok rahat eskıden olabıldnceee ön sewısme dedımız seyı uzun tutmaya calsıyordummmmm korkumdannn ya bu bepantenn acayıp derecede ıse yaradı son ıkı gundurrr annatamam canım hıc yanmıoooo kanganlastı ıcın hıs olayı acıdan cok zewk werdını hıssettım kızlar bepantenı katı kremını deneyın kızlarrrrrr :):lepi::icecream:

sadece korkmaktan oluyor aslında bir anlık cesaret herşeyi halledecek ama insan hep erteliyor zamanla olur diyor ertelememek gerekiyor sonra daha çok takıyor insan kafasına üstesinden gelmek çok zor. benim yapanlardan ne farkım var ben de yaparım diyorum ama olmuyor iş o raddeye gelince korkup ağlamaya başlıyorum çok acı çekecekmişim gibi hissediyorum. psikyatra da gittim ama bir faydası olmadı bir çok kadın travma yaşamadan atlatıyor sen de yaparsın dedi sakinleştirici verdi ama bırakın sakinleşmeyi daha da çok odaklandım 1,5 yıldır evliyim çocuk istiyorum o yüzden de artık yeter bitsin diyorum ama iş yapmaya gelince bütün cesaretim gidiyor. bazen eşime bunu yaşatmaya hakkım yok diyorum boşanalım diyorum ama o üstesinden geleceğimize inanıyor sex herşey değil diyor ama nereye kadar sonunda onun da bir sabrı var. bu durum insanı depresyona sürüklüyor arkadaşlar aklıma takmamaya çalıştıkça daha da çok takıyorum. derdi olmayan anlayamaz ama keşke normal bir hastalık olsaydı tedavi görür kurtulurduk ama insanın kendi bilinçaltını tedavi etmesi zor. doktorlara da inanmıyorum parmak ekzersizi falan parmağımı sokacak cesaretim olsa zaten gerisi kolay. burda yenen arkadaşları okudukça umutlanıyorum en azından yalnız değilim aynı dertten muzdarip arkadaşların başarı öyküleri cesaret veriyor.

slm ece,benim vaji serçeyi çok sevdi başka parmak kabul etmiyor,işaret parmağı denedim biraz oldu ama çok yanma oldu.serçede bu olmamıştı,sence normal mi.Bu arada regl oldum denemeye sonra devam edecem.acaba yine yanma olur mu

canım bana sormamışsın ama bende yasadığım için cvp vermek istedim.bahsettiğin yanma olayı normal canım,simdi yanabilir ama zamanla hiiiiç hissetmiceksin yanma yada acı.serce parmak işaret parmağına göre daha ince oyüzden yanması çok normal.ben işaret parmagını bitirip 2 parmaga gectigimdede ilk zamanlar acıda duydum yanmada hissettim ama zamanla alışıyo vajinan ve kendini kasmadıgın sürecede acıda sızıda yok.devam et,acı yada yanma hissettiğin an dur tekrar ittir sonuna kadar alıcaksın zamanla ileri geri bile yapar hale geliceksin yanma olmadan.gercekten.böyle oluyo.parmak okadar itici gelirdiki bana,ben bunları yazıyorum simdi bak.kolay gelsin canım,reglinden sonrayerimseniben

ah kızlar kafanızdan bi atabilseniz,kasılmalara bi veda edebilseniz keşke,oysa ki korkacak hiç birşey yok,ece'ciğim nasıl gidiyor?kızlar nolur sıkmayın kendinizi noluuuurr..:((

valla girişteki acı ve ilişki sırasnda yanma aynen devam maalesef bi değişiklik yok :( ama en azından zar zor da olsa ilişki olabiliyo çok şükür.

Arkadaslar merhaba.. Benim sorunum tam olarak ne bılemıyorum. 3 kez denedık ilişki olmuyor. yanı bacaklarımı kasıyorum acıcak dıye. ve cok dar oldugunu dusunuyorum acıyacak dıye korkuyorum. aslında vajına genısler bunu bılıyorum ama gecen yıl normal jınekolojk muayenede doktor bana dar demıstı o gunden berı sanırım bılıncaltı oldu ve acıyacak korkusu kapladı. ilişki sırasnda bacaklarımı kastıgım ıcın olmuyor acıma korkusu var bende.. bunu nasıl yenebılırım.. istiyorum aslında olsun dıyorum benımde canım ıstıyor ama olmuyor ılıskı.. deneyen arkdslar varsa bana bıraz acıklayabılırmı bu cok onemlı bır konu.. sımdıden tesekkurler..:(

bunu anca egzersizle yenersin bi süre egzersizden sonra çook da rahatlama olur içini sıkma bu kadar.

arkadaslar hayırlı geceler hepinize ben takip ediyorum sürekli size ama bende bi gelişme yok korkuyorum yaa kac gündür yapmıyoruz ya tedirgin oldum bak şimdireglim bitti yarın baslıcaz inşallah egzersizlere esim bugün nöbetci.yeni yıla kadar kurtulmak dileğiyle arkadaslar

hadi inşallah, yazdığından beri bi değişiklik oldu mu ?

kuskunumhayata kullanıcısından alıntı
sağol ravzam bizleri birbirimizden iyi kimse anlayamaz yaşamayan asla bilemez bide benim 6 yıl oldu düne kadar hiç denemedik bile(evlendiğimiz ilk sene biraz denedik) başarısızlık duygusunu yaşamamak için. daha kötü oluyordu herşey sanki sihirli bir değnek herşeyi çözecekmiş gibi bekliyorduk ama olmadı olmadı.dün denedik ama yine başaramadık denemeyede buradan okuduklarımla cesaret edebildim krem jel vs.hepsini aldım öncesinde vajeni kapalı birşey sanarken(çünkü öyle görünüyordu)bir cesaretle serçe parmağı denedim tamamına yakını oldu sonra işaret parmağı iki boğum kadar oldu bunun üzerine eşimle denedik benim ısrarımla(çünkü o çok ümitsiz) ama olamadı hüsranla bitti aslında benim için parmak denemeleri bir mucizeydi bu kadar yıl sonra ama daha fazlası olmuyor bu site sayesisinde kısada olsa bir mutluluk yaşadım bilmeden cesaret veren herkese çok teşekkürler

kuskunum hayata niye bu kadar umutsuz konusuyosun, bi kere canim sen çok yanliş yapmişsin. doktorlar egzersiz sırasında penis denemesin iyasakliyolar. sen bu yüzden böyle kötü oldun. önce bi 2 parmakta rahatla 3 parmağa geç. o esnada penis denemesi yapman gerekiyo. hemen pes etme. yaptıklarını görünce eşin de umutlanıcaktır. ama daha baştan pesedersen ne anlami kalicak ki bu kadar uğraşmanin.

AMAAAAAAA bugun denememızde felaket acıdı acaba nıyee?
BİDE ARKADASLAR esim p...si hepsını icine itince karnımda boyle bıseyler oluyo sankı patlıcakmıs gıbı bı his oluyo acaba o neden oluyo sızdede oluyomu..? arkadaslar bıkac defa yaptıkdan sonra dahada rahat oluyomu ınsan cok merak edıyom? Herkez icin dua edıyorum

kız senin yine iyi karnına vuruyo benim popoma vuruyodu. aşşadan bi dert yetmiyomuş gibi :D zamanla azalıyo bende yokolmadı ama dha da azalıcağini umuyorum.:)

KIZLAR MERHABA BIRKACGUN GIREMEDIM CUNKU SIFREMI UNUTTUM BASARAN ARKADAŞLAR OLMUS TEBRIK EDERIM COK SEVINDIM BENIMDE SİZLERE ÇOK GÜZEL BİR HABERİM VAR ŞÜKÜRLER OLSUN hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm DUA EDIN NE OLUR ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSIN INSShihoyyyt

canım benim çok sevindim. Tüm dualerım seninle hergün senin için dua edicem. kendine çok iyi bak sakın ha sakın yorma kendini ayy valla çok mutlu oldum ya sanki kendim hamileymişim gibi.Ne kadar şimdi.

MERHABALAR ARKADAŞLAR..arkadaşlar çok fazla yazmadım sizlere,hep yazılanları okudum,soracağım soruların çoğu sorulmuş ve cevap verilmişti zaten.beni öyle cesaretendirdiki bu site, hayatımın dönüm noktası oldu.EVET! BAŞARDIM! BENDE BAŞARDIM....bahar arkadaşımız başta olmak üzere bu sitede yazan herkesten,cesaret veren herkesten ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH HEPSıNıN DıLEĞıNı KABU ETSıN.HEPıNıZE ÇOK ÇOK ÇOOOOKKKK TEŞEKKÜR EDıYORUM!!!hakkınızı helal edin.şuan buraya yazarken bile titriyorum. 1.5 yıl bunun üzüntüsüyle yaşadım,gelin oduğumu anlamadım.stres,üzüntü mahvetti beni ve eşimi.ama BıTTı! ÇOK ŞÜKÜR.darısı bütün vajinismus hastalarına inşallah.yazacak o kadar çok şey varki.ama burdayım hep.yazacağım herzaman.hepinizi öpüyorum.:1hug:

MERHABALAR ARKADAŞLAR..arkadaşlar çok fazla yazmadım sizlere,hep yazılanları okudum,soracağım soruların çoğu sorulmuş ve cevap verilmişti zaten.beni öyle cesaretendirdiki bu site, hayatımın dönüm noktası oldu.EVET! BAŞARDIM! BENDE BAŞARDIM....bahar arkadaşımız başta olmak üzere bu sitede yazan herkesten,cesaret veren herkesten ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH HEPSİNİN DİLEĞİNİ KABU ETSİN.HEPİNİZE ÇOK ÇOK ÇOOOOKKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM!!!hakkınızı helal edin.şuan buraya yazarken bile titriyorum. 1.5 yıl bunun üzüntüsüyle yaşadım,gelin oduğumu anlamadım.stres,üzüntü mahvetti beni ve eşimi.ama BİTTİ! ÇOK ŞÜKÜR.darısı bütün vajinismus hastalarına inşallah.yazacak o kadar çok şey varki.ama burdayım hep.yazacağım herzaman.hepinizi öpüyorum.:1hug:

canım tebrikler süpersin alkisalkisalkis
bundan sonra hiç kasma herşey yavaş yavaş normale dönüyo işte çoğu gitmiş azı kalmış ama egzersizlere devam sakın bırakma :lepi:

ahhh canım benim yaa çok çok sevindim allah analı babalı büyütsün :emir_bebek:
çok tebrik ederim seni...darısı hepimizin başına inşallah

canım tebrikler süpersin alkisalkisalkis
bundan sonra hiç kasma herşey yavaş yavaş normale dönüyo işte çoğu gitmiş azı kalmış ama egzersizlere devam sakın bırakma :lepi:

çok teşekkür ederim canım.allah tüm olmayanlara nasip etsin.inşallah kendimi kasmam bundan sonrada.çok kasıyodum ama heycandannnn.bide eşime diyorum oldumu,ya öyle bişeyki içimde hissediyorum baskıyı fakat hala inanamadım oldumu diye:kedi:

:nazar:tebrik ederim canım.allah hayırlısından kucağına almanı nasip etsin.çok seviniyorum bu dertten kurtulma ve ardından gelen bebek haberlerine..allah banada versin en kısa zamanda:roflol: inşalllllllllllllaaaaaaahhhhhhhhh:emir_bebek:

Back