- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.241
mrb arkadaşlar iyi geceler hepinize bayadır yazamıyodum nasıl gidiyor çalışmalar umarım iyi gidiyordur sakın ertelemeyin ve cesaretinizi toplayıp azimle dvm edin daha sonra boşa geçen zamana çok üzülürsünüz benimde yeneli 1,5 ay oldu iyice alıştım artık çok rahat geçiyor inanın boşa giden 1 seneme yanıyorum neolur korkmayın hiç korkulcak bişey yokmuş hiç anlamıyrum bile olduğunu ne yanma ne acı çok şükür umarım biraönce kurtulursunuz bu illetten ggolge senin başardığın gün yazdıklarını hatırlıyorum çok duygulanmıştım okurken çok mutluydun ne güzel zoru başarmışken keşke ertelemeseydin ama geç kalmış sayılmazsın eşinle barışıp tekrar dene ve bebek çalışmalarına başla bence cnm herkese kolay gelsin allah yardımcınız olsun
inşallah canım zaten senden epey cesaret aldım ben. bugünlerde regl olcağım biter bitmez tekrar parmak egzersizine baslıcam egzersiz devam ederken p..s denemede yapmak faydalı oluyor tekrar tesekkür ederim tatlım
offf herkes yapyo ne güzel sevindim sizin adınıza ben elimi bile değdiremiyorum daha çok kötüyüm 2ay oldu evleneli ve yeni buldum bu siteyi acaba çokmu korkağım cesaretsizim banada yardım edin neolur:'(
KIZLAR MERHABA BIRKACGUN GIREMEDIM CUNKU SIFREMI UNUTTUM BASARAN ARKADAŞLAR OLMUS TEBRIK EDERIM COK SEVINDIM BENIMDE SİZLERE ÇOK GÜZEL BİR HABERİM VAR ŞÜKÜRLER OLSUN hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm DUA EDIN NE OLUR ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSIN INSShihoyyyt
YA INANAMIUYORUM GOZUN AYDIN ...zemuszemusCANI YUREKTEN SEVINDIM SANKI BEN HAMILE KLMISIM GIBI ....IHSALLH SAGLIKLA KUCAGINA ALIRISIN YAVRUNU UMTLULUGUNUZA MUTLULUK KATAR opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKIZLAR MERHABA BIRKACGUN GIREMEDIM CUNKU SIFREMI UNUTTUM BASARAN ARKADAŞLAR OLMUS TEBRIK EDERIM COK SEVINDIM BENIMDE SİZLERE ÇOK GÜZEL BİR HABERİM VAR ŞÜKÜRLER OLSUN hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm DUA EDIN NE OLUR ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSIN INSShihoyyyt
EVET EMLAYLA YENDIM ...VE BIR KAC DENEMEYE BIRAKTIM SIMID SUKUR HIC KULLANMIOYRUM..VALLAHI NASIL BIRAKTIM ZOR OLUYOR AMA PES ETMIYCEKSIN AZCIK ACIYINCA HEMEN SURME ZAMNLA ALISIYOSUN ZORLANSAN SADECE 2 KEZ ONDAN SONRA RAHAT OLUYOR ..BEN EVIME GIDIYORUM KIZLAR IYI HAFTA SONLARI hihoyyythihoyyytHEPINIZE BASARILAR DUALARIM SIZLERLEslm melekler.nasılsınız hepiniz iyi olun inşallah.BAHAR07 bişey sorucam canım sen emlayla başarmıştın sanırım.hala öylemi yapıyorsun bıraktınmı onu.bıraktıysan nasıl bıraktın benim 2.denemem olucak.tam yumurtlama dönemime gelio ve allahın izniyle hamile kalmak istiyorum.emlaylada olmuyo hamilelik.gleitgelen jelin bir etkisi olmadığını düşünüyorum hamileleikte ama emin olamıyorum.dualarım tüm melekler için.sizde benden dualarınızı esirgemeyin
Bozma moralini hemen. Herkes yapıyor, sen de yapabileceksin. Ben bu forumu bulduğumda iki gece boyunca sadece okumuştum, baştan sona bütün mesajları. Çok iyi gelmişti, tavsiye ederim. En azından sonlara doğru bir kısmını okursan, olabileceğine inancın artacaktır.
Elimi bile değdiremiyorum demişsin. Olsun. Sana âcizâne tavsiyem, önce internette biraz araştırma yap. Vajina nasıl bir organdır, neye benzer, rahim ile nasıl birleşir vs vs. Resimlerine falan bak. Sonra karşına bir ayna al, uzun uzun incele dış kısmını, sonra vajina nerden başlıyor bak. Kısacası barış organınla a.s
Korkacak bir şey de yok inan. Organını yeterince tanıdıktan sonra parmak egzersizlerine geçersin.
Hepinize çk tşk ederim allah hepinize yaşatsın inşş bu duyguyu hepinizin hamile haberlerini alırız inş herşey yavaş yavaş inş kucağıma almayı nasip eder rabbim hepinizi öpüyorum dualarınızda benı unutmayın ne olurr
Kızlar, inanmakta zorluk çekiyorum ama biz yaptık ya :hooray:
Son denemem öncesi bir film izleme süresi boyunca jel ile egzersiz yapmıştım, film bitince sevişip denemiştik. Gririş azıcık zorlayınca olmuştu da çıkış çok zordu, hele git gel hiç yapamamıştık. Acayip acıyordu.
İki haftadan fazla zaman geçti aradan. Pek egzersiz de yapamadığım bir dönemdi. Bir kez parmakla yapmıştım. Ama üç parmak bile artık o kadar rahattı ki ben artık başka bir şeyle denemem gerektiğini düşündüm. Bir muma kağıt havluyu bayağı bir doladım doladım, sonra strecth filme sıkıca sabitledim. Böylece kalın, uzun, nisbeten sert olmayan bir nesne oldu. İki üç kere de onunla egzersiz yapmıştım.
Dün gece beraberdik. Aslında denemek istemiyordum. Egzersizler çok seyrekleştiğinden acaba işe yaramış mıdır, yine acı olursa egzersizlerin kötüye gittiğini düşünürüm endişesi vardı. Ama biraz oynaştıktan sonra havaya girince hadi bi deneyelim dedim. Tabi adamı o halde! bırakıp bir buçuk saat egzersiz yapacak hâlim yoktu elbette. Ben de onun parmaklarıyla denemesini istedim, ki parmakları benim parmaklarımdan bayağı bir kalındır. Tek parmağı zaten çok rahat girdi. İki parmağı için biraz ittirmesi gerekti ama o da oldu. Ve hiç acıma ya da yanma olmadı. O bile çok şaşırdı, ne kadar rahat giriyor, senin bu egzersizler cidden ne kadar işe yarıyormuş meğer diye. Biraz öyle ileri geri yaptıktan sonra çıkarıp üç parmak denedi, o da oldu.
Akabinde denedik. Normalde bacak omuza'da denerdik ama bu sefer onun ayakta olduğu bir pozisyon seçtik ve oldu. Ne bir acı, ne bir yanma, ne girişte, ne çıkışta, ne git gelde asla bir acı hissetmedim. Basbayağı yaptık yani. Hem de kayganlaştırıcı takviyesi bile olmadan.
Fazla detay verdim farkındayım, ama olsun, belki deneyip faydasını gören olur.
Ve size söyleyeceğim tek şey, kızlar egzersize devam. Ve parmaklarınızla çok rahat olmaya başladıktan sonra daha uzun ve kalın bir şeyle devam edin. Eminim önceki deneme ile arasındaki mucizevi farkı sadece o sağlamıştır. Hatta bizimkiler artık deneme değil, ilişki:lepi:
tebessüm26 çoooooooooooook sevindim senin adına.tebrik ederim.ne kadar mükemmel bir şeydir.inşallah bizler de zamanı geldiğinde yaşarız bu sevinci.bizlere de nasip olur inşallah.hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallahh.....bizi bırakma olur mu,bir çok kişi tecrübelerinizi okuyarak cesaretleniyor.
çok tşk ederım cnm tarifi mumkun olmayan bısı asla bırakmam ben çok oldu yenelı bu ikinci hamileliğim ama forumdan ayrılmam tabıkı ins rabbim isteyen herkese yasatsın bu duyguyu ılkı husran olmustu aam inş allah yardımcım olsun bu sefer elıme almyı nasıp etsın ıns
arkadaşım tebrik ederim.ben senin ve yöntemlerinin sıkı takipçisiyim :)) şu reglim bir bitsin mum denemesi yapacağım,bir de daha önce de yazmıştım.sosis bigudilerin içinden telini çıkarıp denemeyi onunla yapsak olabilir mi acaba.mum kadar sert ve soğuk değil ya ondan aklıma geldi
saol cnm destekleriniz için tşk.ederim tavsiyeni dikkate alcam denemelere başladım bile:) sizin de yardımlarınızla üstesinden gelcem inş. öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?