• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

otururken ayna karsısında bakıyorum ben kayganlaştırıcı ile biraz ilerde işte tam ortasında kalın bir et parcası var sankı küçük dile benziyor gibi 19 yaşımdayken dr baktı yakında ince diye acaba yaş gecti diye kalınlaştımı ama o kalın etin arkası boş sanki dr gidip aldırıcam galima pisikolojim çok bozuldu ne zaman baksam aglıyorum çünkü

canım o bendede var sanırım o bizim bir parçamızdelikafadulden bende başlarda benim vaji kapalı dedim onu görünce.sonra dkt.a gittim ama kadın hiç bir sorun yok dedi.sen onu kafana takma işe başladığında o çekilio ortadan.ıkındığındada küçük dil gibi sarkıo değilmi?takma onu kafana.bak benimde birkez oldu ilişki çok yardımcı olamam sana ama ben onu görmemezlikten geldim ve aşağıya doğru it pns..i ozaman rahat olucak inana bana

tebrık ederım cokkk sevındım artık sakın kokrma basardın sen artık guclu ol ve ck rahat ol drın nefes al takıldııgn noktada bıraz zorda olsa pes etme cunku adetten sonra bırazcık zor oluyor bendee oldu ama pes etme tammaı korkmada basa falan donmuyceksın gozun aydın artık her denemnede dahada ıyı oluck alkisalkisalkisalkisalkisalkis

sağol canım düşündüğüm zaman korkmuyorum ama ilişki denemesinde yine aynı şeyleri yaşarmıyım die merak ediyorum oyüzden tedirginim aslında.sonuçta 2 senem öyle geçti.ve bir çocuğum olmasını okadar çok istiyorumki şuan sadece onu düşünüyorum.ilkinde emla kullanmıştım ama şimdi kullananmam hamile kalmak istiyorum.jel engel olmaz değilmi hamileliğe

sağol ravzam bizleri birbirimizden iyi kimse anlayamaz yaşamayan asla bilemez bide benim 6 yıl oldu düne kadar hiç denemedik bile(evlendiğimiz ilk sene biraz denedik) başarısızlık duygusunu yaşamamak için. daha kötü oluyordu herşey sanki sihirli bir değnek herşeyi çözecekmiş gibi bekliyorduk ama olmadı olmadı.dün denedik ama yine başaramadık denemeyede buradan okuduklarımla cesaret edebildim krem jel vs.hepsini aldım öncesinde vajeni kapalı birşey sanarken(çünkü öyle görünüyordu)bir cesaretle serçe parmağı denedim tamamına yakını oldu sonra işaret parmağı iki boğum kadar oldu bunun üzerine eşimle denedik benim ısrarımla(çünkü o çok ümitsiz) ama olamadı hüsranla bitti aslında benim için parmak denemeleri bir mucizeydi bu kadar yıl sonra ama daha fazlası olmuyor bu site sayesisinde kısada olsa bir mutluluk yaşadım bilmeden cesaret veren herkese çok teşekkürler a.s.

Arkadaslar merhaba.. Benim sorunum tam olarak ne bılemıyorum. 3 kez denedık ilişki olmuyor. yanı bacaklarımı kasıyorum acıcak dıye. ve cok dar oldugunu dusunuyorum acıyacak dıye korkuyorum. aslında vajına genısler bunu bılıyorum ama gecen yıl normal jınekolojk muayenede doktor bana dar demıstı o gunden berı sanırım bılıncaltı oldu ve acıyacak korkusu kapladı. ilişki sırasnda bacaklarımı kastıgım ıcın olmuyor acıma korkusu var bende.. bunu nasıl yenebılırım.. istiyorum aslında olsun dıyorum benımde canım ıstıyor ama olmuyor ılıskı.. deneyen arkdslar varsa bana bıraz acıklayabılırmı bu cok onemlı bır konu.. sımdıden tesekkurler..:(

arkadaslar hayırlı geceler hepinize ben takip ediyorum sürekli size ama bende bi gelişme yok korkuyorum yaa kac gündür yapmıyoruz ya tedirgin oldum bak şimdi:sinifsinif:reglim bitti yarın baslıcaz inşallah egzersizlere esim bugün nöbetci.yeni yıla kadar kurtulmak dileğiyle arkadaslar:Saruboceq:

sağol ravzam bizleri birbirimizden iyi kimse anlayamaz yaşamayan asla bilemez bide benim 6 yıl oldu düne kadar hiç denemedik bile(evlendiğimiz ilk sene biraz denedik) başarısızlık duygusunu yaşamamak için. daha kötü oluyordu herşey sanki sihirli bir değnek herşeyi çözecekmiş gibi bekliyorduk ama olmadı olmadı.dün denedik ama yine başaramadık denemeyede buradan okuduklarımla cesaret edebildim krem jel vs.hepsini aldım öncesinde vajeni kapalı birşey sanarken(çünkü öyle görünüyordu)bir cesaretle serçe parmağı denedim tamamına yakını oldu sonra işaret parmağı iki boğum kadar oldu bunun üzerine eşimle denedik benim ısrarımla(çünkü o çok ümitsiz) ama olamadı hüsranla bitti aslında benim için parmak denemeleri bir mucizeydi bu kadar yıl sonra ama daha fazlası olmuyor bu site sayesisinde kısada olsa bir mutluluk yaşadım bilmeden cesaret veren herkese çok teşekkürler a.s.
merhaba arkadaşım,senin adına sevindim dediğin gibi bu çok büyük bir gelişme.sakın umutsuzluğa kapılma.bu egzersizleri aşama aşama ilerlet.ilk günde bu kadar olduysa biraz daha üzerinde durursan mutlaka olacaktır.

mrb arkadaşlar iyi geceler hepinize bayadır yazamıyodum nasıl gidiyor çalışmalar umarım iyi gidiyordur sakın ertelemeyin ve cesaretinizi toplayıp azimle dvm edin daha sonra boşa geçen zamana çok üzülürsünüz benimde yeneli 1,5 ay oldu iyice alıştım artık çok rahat geçiyor inanın boşa giden 1 seneme yanıyorum neolur korkmayın hiç korkulcak bişey yokmuş hiç anlamıyrum bile olduğunu ne yanma ne acı çok şükür umarım biraönce kurtulursunuz bu illetten ggolge senin başardığın gün yazdıklarını hatırlıyorum çok duygulanmıştım okurken çok mutluydun ne güzel zoru başarmışken keşke ertelemeseydin ama geç kalmış sayılmazsın eşinle barışıp tekrar dene ve bebek çalışmalarına başla bence cnm herkese kolay gelsin allah yardımcınız olsun

Dikkate ve ciddiye aldığınız için teşekkür ederim, ancak buraya bir not düşmek isterim. Evet, ben o şeyi yaptım ve artık egzersizlerime onunla devam ediyorum ama ben bu işi bayağı bir kolayladım. Yani yeterli ıslaklık sağlanır sağlanmaz iki parmağımla birden içeri girebiliyorum, eskisi gibi tek parmakla genişletmeye falan gerek kalmıyor. Üç parmak da giriyor ama daha uzun bir şey olsa çok daha kolay olur diye düşünerek öyle bir şey yapma gereği duydum.

Ama vajinayı egzersizlere yeterince alıştırmadan bunu denerseniz belki iyi sonuç alamayabilirsiniz. Parmaklarımız sıcak, eğilip bükülebilir ve en önemlisi yumuşak. Muma kalınlığı nerdeyse iki katına çıkana kadar kağıt havlu dolamış olsam da hâlâ soğuk ve sert. Beni başlarda huzursuz ediyor ama aklıma da bu iş için kullanabileceğim bir şey gelmiyor. Sadece parmakla devam etsem de bir ilerleme olacağını pek düşünmüyorum. Ama başka ne kullanabilirim ki? Sevgilim de "sana dildo alalım" diye espri yapıyor, şakacı şey!

Son denememizde girişlerde değil çıkışlarda acım olmuştu biraz. Bir dahaki denememize kadar bunu aşmak istiyorum, ve krem kullanmak istemiyorum. Geçici çözümler değil kalıcı çözümler istiyorum.

İnce bir kalem alıp bir rulo kağıt havlu mu dolasam, ne yapsam delikafadulden

Uzattım yine. Demek istediğim şey, hoşunuza gitmeyebilir, egzersiz alışkanlıklarınıza zarar versin istemem. Tavsiye ederim demişim ama ideal olduğu için değil, şimdilik tek çözümüm olduğu için! Ama denemekten zarar gelmez sanırım, belki benim kadar huzursuz etmez sizi.[/QUO
evet ben de biraz egzersiz deneyimi olan birinin bununla daha iyi sonuç alacağını düşünüyorum.şimdi benim de aklıma bigudi geldi.hani sosis bigudiler vardı ya içinde tel oluyordu.işte o teli içinden çıkarsak işe yarar mı acaba mum kadar sert ve soğuk değil ya olabilir mi ki

ya bu doktorlara gıcık oluyorum..neden dar diyorlar..bana da birkaç doktor dedi ki sen ilişkiye girdiğine eminmisin..sonrada bi hemşire senin girişin dar dedi..başka bir doktora sordum ,dar diye bişi yoktur dedi...bencede dar diye bişi yok..rahatlarsam acı olmuyor ,rahatlamazsam oluyor...zaten insanlar korkuyor ,destek arıyor ,bu doktorlarda iyice insanın üzerine gidiyor,dar ,kızlık kalın,çok acı vs gibi şeyler söylüyor..

arkadasım ben anlamadım.bu ilaclar da neyin nesi.?siz doktor musunuz?doktor olsanız bile hastayı görmeden nasıl önerebilirsiniz?pasiflaora bitkisel bi surup olabilir.ama cinsel istegi azalttıgını biliyorum.ve hic bi doktordan da böyle bi tavsiye duymadım.kaş yapayım derken göz cıkarmayın.bizim gibi arkadasların cinsel yönden ciddi uyarılmıs olmaları gerekiyor.uyuyarak cinsel iliskiye girmek cözüm deil.belki cözüm olur diye pasiflora icmistim bir gece.sabaha kadar deliksiz uyudum.hatta ertesi gün ögleden sonra ancak kendime gelebildim.bi daha asla kullanmadım.diger ilacların yan etkilerini hic bilmiyorum bile.....allah askına ya hangi devirde yasıyoruz..?ninelerimiz bile artık kulaktan dolma bilgilerle ilac kullanmıyor...sentetik ve vicida yabancı maddelerden bahsediyoruz...sanki pazardan 2 kilo elma alır gibi eczaneden ilac alınır mı? acıkcası ben vajinama doktorumun bana verdigi krem dısında bi krem kullanmaya bile korkuyorum.emla alıp almama konusunda bile tereddüdüm var.ama egzersizlerdenn sonuc alamazsam doktora danısıp alırım..ama lütfen kafamıza estigi gibi doktorluk yapmayalım...:olmaz::olmaz::olmaz:

ben sadece yardım etmek istedim bu ilaçlar reçetesiz satılan ve yan etkileri olmayan ilaçlar. eczaneden isteyen herks rahatlıkla alabiliyor. çok kişi tarafından denenip başarıyla sonuçlanmış birşey. tabi yine tercih sizin.

ben sadece yardım etmek istedim bu ilaçlar reçetesiz satılan ve yan etkileri olmayan ilaçlar. eczaneden isteyen herks rahatlıkla alabiliyor. çok kişi tarafından denenip başarıyla sonuçlanmış birşey. tabi yine tercih sizin.

o ilacın birisi kas gevşetici ki etkkisi olmayacağı her zaman söylenir.
birisi depresyon ilacı ki zaten onu alsanız leylasınız
biriside yine sakinleştirici
yani şimdi depresyon ilacı ile sakinleştiricinin olumsuz etkisi yokmu?
bu ilaçlar fasa fiso.valla bende kas gevşetici alırım hiç mi hiç faydasını görmedim şimdiye kadar.yada çok az etkisi oluyor.sadece bu olay için değil başka şeyler için..

cıddı mısın ? şaka gıbı gercekten , bu ılacları bende kullandım fulsac ı bılmıyorum bı tek , ama dıgerlerını kullandım ,ama olmuyor bacaklarımı acamıyorum , 15 gun denemedım ama , senın korkuların nasıldı ?

ben artık olmayacağını hatta eşime boşanmak istediğimi bile söyledim. yanıma yaklaştığı an korkularım ve bende büyük bir titreme başlıyordu ve tabiki kasılmalar... ben çok şükür yendim allah hepinizin yardımcısı olsun.inşallah bu hastalığı yaşayan herkes en kısa zamanda kurtulur.

o ilacın birisi kas gevşetici ki etkkisi olmayacağı her zaman söylenir.
birisi depresyon ilacı ki zaten onu alsanız leylasınız
biriside yine sakinleştirici
yani şimdi depresyon ilacı ile sakinleştiricinin olumsuz etkisi yokmu?
bu ilaçlar fasa fiso.valla bende kas gevşetici alırım hiç mi hiç faydasını görmedim şimdiye kadar.yada çok az etkisi oluyor.sadece bu olay için değil başka şeyler için..

zaten olay tamamen psikolojik değil mi?

yolladım ama gelmedi o zaman senin degin gibi canım ıkınınca acıldı gercekten baktım gördüm hatta parmagımı surttum pütür pütürdü böyle bişey oldugunu bilmiyordum simdi parmagımı nasıl sokucam hep acıp hemde nasıl genişleticem yoksa direk mummu denesem nasıl yapsam

canım kesinlikle olmuyor deme bak ne güzel parmak egzersizlerini yapabiliyosun demekki oluyo.şimdi çift parmağa geç oda olur merak etme.bol bol krem sür.nefes egzersizlerini yap.birde parmağını sokarken ıkın ve aşağı ittirerek sok.çok daha kolay oluyo.ilk başlarda bende yapamıyorım demiştim hele 3 parmağa geçtiğimide bir kaç gün uğraştım.önemli olan pes etmemek.uğraşınca gerçekten oluyo.güzelim birazda bu işin manevi boyutu var.yani biz çabalayalımki Allahta bize yardım etsin.oturduğun yerde kim kime yardım eder.bu kısa yaşadığın mutluluğu sen uzatabilirsin.benim eşimde bu egzersizlerle dalga geçiydu.sonradan oda ümitlenmeye başladı.takıldığın yerlerde siteye gir.burda herkes birbirine yardımcı oluyor.

ay benim minik kelebeim dertlenir miymiiiiş. niye kiziyosun kocişine. yazık ya o da seni seviyo ama artik küslük nereye kadar yani. sizin birbirinizden başka kiminiz var insan için bi tek ailesi başka gerisi boş. o yüzden artik uzatma bence. yazik o da sana sarilmak istiyomuş benim öküz bana sarilsa öyle uyurken ben ona neler yapmam ama evrimini tamamlayamadi daha . bak seninki ne gzel sirnaşiyo sana daha ne istiyosun, seni seven bi kocişin var, sonra vajiyi yendiiin sonra ne bilim vardir daha sevincein senin bişiler saklama :D sen de fingirde biraz kocisine illa deniycen diye bişi yok seviş romantik takil. bişi deneme bir süre. sonra sonra moralin düzeldikçe egzrsiz niyetine artik kocişini kullanirsin nolcak :D üzülme ama artik aaaaaa

:)))allahta seni güldürsün emi:))geçecek hepsi biliyorum ve zamanımızdan yiyorum hergün ama ne bilim bazen herşey çok boş geliyo.biz niye herkes gibi olamadık öyle güzel yaşayamadıkda bu sorunlarla boğuşuyoruz diyorum.10 ay dile kolay.oysa birbirimizi 5 yıl delidivane gibi yanıp tutuşarak ve çok çok zorluklara katlanarak bekledik:)))kırgınım işte canımya banane.sağol canım benim.kelimelerin bana çok iyi geliyo

Back