- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.221
canım çok sevindim gözün aydın bende dün deneme yaptım bir kısmı giriyo parmaktada tek parmaktayım egzersize devam etsem açılırmı aceba
evet ıcersı putur putur oraya kadra geldıgıne gore bayagı ılerleem varkaydirigubbakcemile2canım hemen mumla denmek nasıl olur bılmeme ama ben ısaret parmagımı komple yapmıstım sonra mumla denedım sonrada pen... eger dırek mumla dennemek ıstıyrosan dene bır sey kaybetmessın emla kremı sıddetle tavsıye edıyorum mutlaka sur bır ay ugrasacagına o sekılde hemen oluyor heralde kendım ıcın dıyourm emla surmeseyıdm belkı yapamazdım tabı arkadasların destegı ılk ıhsallh sende hemen kurtulucaksın ıste yeterkı az kaldı :Saruboceq::Saruboceq:yolladım ama gelmedi o zaman senin degin gibi canım ıkınınca acıldı gercekten baktım gördüm hatta parmagımı surttum pütür pütürdü böyle bişey oldugunu bilmiyordum simdi parmagımı nasıl sokucam hep acıp hemde nasıl genişleticem yoksa direk mummu denesem nasıl yapsam
kasılmadan kaynalanan bı duurm acı ve kuru olmasından tavsıyem yenı yendım bend e krem kullan yada su bazlı kayganlastırıcı ben bebe yagı kullandım ılk zamnlar ck ıyı gelmıstı bırde ben emlayla basardım eger ıstersen dene derım o boygeyı uyustuıruyor ve hıc bır acı olmadan bılısme tamamlanıyor ben bus ekılde kurtuldum bır buuck yıl sonunda bence pes etme zaten baksana bıraz gııryormus bence emlayı dene derımmerhaba ben yeni üye oldum 5 aylık evliyim ve hala yapamadık ben kendim internetten araştırdım epey ilk başlara göre çok iyiyim eşimle denedik 2-3 cm girdi ama daha sonrasında çok acıyo acaba kasılmamı var :çok üzgünüm:napcamı bilmiyorum artık denemekten bıktım mafoldumben
efendım burdayız sor :1hug:kızlar benım sorularımada cvp verın lütfeeen akannehir
canım ılk tebrık edıyorum basarmıısnkaydirigubbakcemile2superrr...kızlarrr neguzel böyle yaptım haberlerını duymak..
bende hep nezaman yazacagım dıye dusunuyodum
dün bende basardım kızlarrrr krizalit.kristalin gibi aynı seylerı yasadım :)
esim ayaktaydı.
önce parmagını itti bıkac defa 2-3 parmak derken ben deneyelım dedım ve oldu hıc acımadı benımde hosuma gıttı..
AMAAAAAAA bugun denememızde felaket acıdı acaba nıyee?
BİDE ARKADASLAR esim p...si hepsını icine itince karnımda boyle bıseyler oluyo sankı patlıcakmıs gıbı bı his oluyo acaba o neden oluyo sızdede oluyomu..? arkadaslar bıkac defa yaptıkdan sonra dahada rahat oluyomu ınsan cok merak edıyom? Herkez icin dua edıyorum vereliniortak
şaziyecim bende de oluyo bazen çok kolay zevkli bazen acı veriyo çünkü oraya odaklanıyoruz zevke değilondan karında baskı gibi oluyo burada p.s denerken karna oğru değil asağı kalcaya doğru iticen bebe yağıyla baya kolay oluyor
kızlarrr neguzel böyle yaptım haberlerını duymak..
bende hep nezaman yazacagım dıye dusunuyodum
dün bende basardım kızlarrrr krizalit.kristalin gibi aynı seylerı yasadım :)
esim ayaktaydı.
önce parmagını itti bıkac defa 2-3 parmak derken ben deneyelım dedım ve oldu hıc acımadı benımde hosuma gıttı..
AMAAAAAAA bugun denememızde felaket acıdı acaba nıyee?
BİDE ARKADASLAR esim p...si hepsını icine itince karnımda boyle bıseyler oluyo sankı patlıcakmıs gıbı bı his oluyo acaba o neden oluyo sızdede oluyomu..? arkadaslar bıkac defa yaptıkdan sonra dahada rahat oluyomu ınsan cok merak edıyom? Herkez icin dua edıyorum vereliniortak
merhaba ben yeni üye oldum 5 aylık evliyim ve hala yapamadık ben kendim internetten araştırdım epey ilk başlara göre çok iyiyim eşimle denedik 2-3 cm girdi ama daha sonrasında çok acıyo acaba kasılmamı var :çok üzgünüm:napcamı bilmiyorum artık denemekten bıktım mafoldumben
Anladım , esının cınsel tecrubesı olmaması bı dert cok olsa bı dert ne garıp dımı , off gercekten cok sıkıntılı seyler bunlar , allah kolaylık versın hepımıze
slm canım...sen başardığında buraya nasıl başardığını anlatmıştın..inan senin yazdıklarından çok büyük bi cesaret alıp anlattığın tüm herşeyi denedim...belki tamamen değil ama bende başarmış durumdayım...1 defa oldu ondan sonraki denemelerimizde olmadı..o yüzden sana ayrıca teşekkür ediyorum..a tabi bahar arkadaşımıza, whatsup arkadaşımıza ve daha ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarada teşekkür ediyorumm.ve bence sende artık ertelemeye bi son ver..ve eşinle biran önce barışıp bu kabustan taamamen kurtulmalısın canım..baksana senin sayende bende kurtulmak üzereyim..sen o yaptıklarını yazmasaydın inan bana ben belkide hala düşünüyor olacaktımm..lütfenn sende artık evliliğinin keyfini çakarmaya çalış....:teselli:
vereliniortak deniycem burdaki tavsiyeleri inşallah olur parmak egzersizi yapamıyorum ama yinede çabalıycam önceden vajınama bakamıyodum bile şimdi bakabiliyorum inş. en kısa zamanda başarırım.2 kez farklı doktorlara gittim bir tanesi bana ankisityeyle ilgili bir ilaç bi tane pomad ve krem kas gevşetici verdi denedim olmadı ayrıca vajınamı çok fazla yaktı bu emma adlı kremi tam olarak nasıl kullanıyorsunuz.acaba doktorun verdiği kremi yanlışmı kullandım fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?