Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o uyuşturan kremi kullanmasanda bişi hissetmiyorsun zaten p..s olduğunda, korkulan kadar büyük bişi diğil aslında..sadece biz acıycak korkusuyla denediğimiz için hiç bişi hissetmedden olunca da inanmıyoruz..
ilk denemlerde kan gelmeyebilir bu gayet normal çünkü egzersiz yaptığımız için zar esniyo..
ben ilk başardığım gün ve ertesi gün denedim kan gelmedi ertesi gün denemediğimiz halde çok az geldi o kadar..
daaha sonrakilerde gelicektir zaten oda çok çok az bişi..

haklısın canım ama bi türl cesaret edemiyorum..p...s denemesinde krem kullanmadan ilerlemesine izin vermiyorum...çok kasılıyorum..aslında nefes alıp verirken ıkınsam olacak ama resmen kilitleniyorumm..kremle daha rahat oluyorumm...belkide egzersizleri kremle yaparak kendimi alıştırdım ondan olabilir.en kısa zamanda egzersizleri krem sürmeden sadece kayganlaştırıcı jel kullanarak denicem umarım başaşrılı olurumm..:Saruboceq:

canım sende haklısın bak bende yeneli oldu bayağı ve haftada kaç kez deneme yapıyoruz kremlide kremsizde halen giriş kısmın da kasıyorum kremsiz olduğu zaman yaa uç kısmı yada yarısı falan olabiliyo ama acısı dayanılmaz ama kremle olduğu zmanda yine acı aynı bak bi dene gör
o bizim tamamen kafamızda bitiyo bence tam o anda acıcak acıcak diye dşündüğümüz için dayanamıyoruz
2 kere kremla yaparsan 3.cüyüde kremsiz dene bence

sağol canım tavsiyelerine uyucamm..birde normalde ben 2 parmağa kadar alabiliyorum egzersizlerde.ama parmaktan sonra denediğimde p.ss i olmamıştı..mumla egzersiz yapıp p.s e geçtikten sonra başarılı olduk diye düşünüyorumm...acaba bi süre vaji alışana kadar bu şekilde denesem sonra hem kremi hemde egzersizi bıraksam olmazmı yaaa..

BAK SANA ŞÖLE DİYİM BEN İLK EGZERSİZE İŞARET PARMAĞININ TAMAMI İLE BAŞLADIM uzunca bir süre böle denemiştim oldu sonra emla sürdüm iki parmak alabildim emlasız ben asla iki parmak alamıyorum ayrıca iki parmak yaparken mum egzersizi deniyorum bunları yaptıktan sonra p..s geçiyorum gerçekten oz aman çok yararlı oluyor ama başardım diye sakın egzersizi bırakma devam et ben bıraktım yapamadım sonra tekrar başladım egzersizlere şimdi emla ve emlasız olarak p..s yapıyoruz bir müddet daha arada emla ile denicemki iyice açılsın diye sonrasında bırakıcam
haa bu arada bahar tavsiye etmişti banada p..s denemesinde zeytinyağı sür o bölgeye acaip yararlı oluyor kayganlaştırıcı yerine eşinede kendinede sürebilirsinvereliniortak

canım bu dediğinde çok sarmadı beni yaa.başka cisimler korkutuyo beni.ben 3 parmak yapıp daha sonra p..s aşamasına geçmeyi düşünüyorum.inş 3 parmaktada zorlanmam.

canım bu dediğinde çok sarmadı beni yaa.başka cisimler korkutuyo beni.ben 3 parmak yapıp daha sonra p..s aşamasına geçmeyi düşünüyorum.inş 3 parmaktada zorlanmam.

Mumla yapmaya çalıştım yapamadım dediğiniz için önermiştim, yoksa evet pek tavsiye edilebilinecek bir şey değil. Ben penis sahibi ile aynı evde yaşasaydım hiç gerek kalmazdı zaten. İki parmakta çok rahatım, üç parmak da iyi ama duruşum gereği üçünü içeri çok ittiremiyorum, o yüzden başka bir şey gerekiyor git gel yapabilmek için. Sorunsuz ilişki yaşamadan egzersiz aralarını açmak istemiyorum.

Üç parmakta zorlanmayacak olsanız bile uzanarak egzersiz yaptığınızda içeri sokamıyorsunuz çok. En güzeli o genişliğe ulaşıp artık denemelere başlamak.

bahar07 yazmışsın yine bana, çok teşekkür ederim canım.ama ben parmaktan baka bişey almak istemiyorum mum yada herhangi bişey.acaba 3 parmktan sonra p..se geçeyimi?bu şekilde yapan arkadaşlardanda yardım istyorum.

otururken ayna karsısında bakıyorum ben kayganlaştırıcı ile biraz ilerde işte tam ortasında kalın bir et parcası var sankı küçük dile benziyor gibi 19 yaşımdayken dr baktı yakında ince diye acaba yaş gecti diye kalınlaştımı ama o kalın etin arkası boş sanki dr gidip aldırıcam galima pisikolojim çok bozuldu ne zaman baksam aglıyorum çünkü

canım ortasında kalın bir et parcası var ama küçük dile benziyor gibi dokununcada hafiften acıyor arkası boşluk ama

Diğer kadınların vajinalarından bir farkı olduğuna eminseniz bir muayene olmalısınız gibime geldi. Çok düşük olasılıklar da olsa bu gibi durumlar da ilişkiye engel olabiliyor.

bende netten baktım dr alabiliyormus herkeste öyle degildir dimi ıyıcene actım baktım ıkındım kalın bır et parcası vardı dokundum eldivenle yumusak hassas çok

canım ortasında kalın bir et parcası var ama küçük dile benziyor gibi dokununcada hafiften acıyor arkası boşluk ama
hayır canım ya ck normal hepımızınkı oyleydı yanı benımkıde aynıydı elınle tutup ayır ve ıkın acılcak ılk dokunusta acıyor ama bırazcık serce parmagınla ıktıırnce ck kolay oluyor sakın aldırayım falanda deme ck yanlıs kalın falan degıl bıraz cesur ol

evet küçük dil gibi yumusak ve hassas bir yer eşimede gösterdim gidelim bir dr a dedi

Doğru anladıysam evet bir doktora görünmelisiniz, burada biz ne teşhis koysak boş zaten. Ben ilk defa böyle bir şey duydum. Ama eminim büyütülecek bir şey değildir, sıkmayın canınızı. En fazla minik bir operasyona bakar. O da benim anladığım gibiyse, belki de ben yanlış anladım veya biliyorum, olağan bir durum..

otasılı delik degil gerisi boş biliyorum ama ortada bişey var bazı insanlarda gözükürmüş inş öyle degildir

burçin,internetten kızlık zarı şekillerine baktın mı?belki çift delik olup ortasından et geçen yapıdadır.gördüğün şey de o olabilir.bahsettiğin şeyi ilk kez duyuyorum çünkü.aklıma o geldi paylaşmak istedim

baktım nete canım cesıtlerinede baktım çift delikli gibi oturarak bakıyorum aksama uzanıcam bide öyle bakıcam aynada inş öyle degildir zaten canım çok tatlı oyleyse ne yapıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…