- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.141
hanımlar bende kaşıntı ve pişik gibi bişey oldu bu konuda bilginiz var mı.ben kurtuldum derken şimdide bu çıktı.baya kötü bişeymafoldumben
kayganlaştırıcı kullanmadım hiç.sudan başka bişey kullanmadım. doktora gitcem. teşekkürler...
canım yazın için çok tşk ederim çok saol çok guzel yazmısın ama aglamaktan yazamadım demin acıp baktım oraya ordasında ince tabaka yk ta et parcası var ortasında oraya dokununcada hafiften acıyor kalın galiba benımkı oraya parmak gırmez gibi
tebrık ederım cokkk guzel bende ılk denemede bu sekılde yol almıstım ...sımdı bu aksamda aynı ılk serce sonra orta parmakla egzersız yap ...ben ck acele ettıgımden sabırsızdım o gun mumla yaptım kafamçokkarıştısen 2 parmaga gec bence cok ıyı gııdyorsun eger boyle devam edersen cokk kısa zamnda kurtulursun nefes cok onemlı sakın unutma opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
arkadaşlar mrb ben yeniyim vajinismus bende de vardı kendi kendime yendim
canım yazın için çok tşk ederim çok saol çok guzel yazmısın ama aglamaktan yazamadım demin acıp baktım oraya ordasında ince tabaka yk ta et parcası var ortasında oraya dokununcada hafiften acıyor kalın galiba benımkı oraya parmak gırmez gibi
merhaba hayatcım ne yazık ki hala haber yok papatya arkadışımızdan forumada girmioyor ne zamandır heralde başardı ki burayada girmesine gerek kalmadı diye olumlu düşünmek istiyorum bende biri evet ben botox yaptırdım işe yaradı demesini bekliyorum bir umut işte inşallah bu yazdıkarımızı görürde yazar :))
slm arkadaşlar daha vajinusmusu yenmiş biri olarak size yardım etmek isterim ancak burdan ilaç ismi verebiliyormuyum bilmiyorum
bide mumla denemeye çalıştım ama yapamadım.parmakla yapabiliyorum sadece.emla ve gleitgelen kullandım.arkadaşlar şunu anladımki isteyince oluyomuş.inşallah size burdan BENDE BAŞARDIM diye duyurmak istiyorum.hadi allah bütün vajinismuslara şifa versin,kurtarsın rabbim bizi.
slm kızlarrr...yenen arkadaşlar olmuşşş tebrik ediyorum...ben cumartesi günü mumla egzersiz yaptımm..yarısından fazlasını aldımm..baya bi gitgel yaptıktan sonra p...s denemesine geçtikk.p.s de girdi diye düşünüyoruz...düşünüyoruz diyorum çünkü ne ben ne de eşim hiçbişey hissetmedik..ben emla sürdüğüm için hissedemedim eşimde prezervatif kullandığı için hissedemedi.ama yinede eşim diyoki bence oldu diyorrr.banada oldu gibi geliyorr...ertesi gün bu defa parmağımla egzersiz yaptıktan sonra denedik ama olmadı..tamda uyuşmamıştı zaten..krem felan kullanmadan deniyoruz hiç olmuyorrr.ne zamana kadar böle egzersiz ve kremle yapıcam bilmiom yaaa...bi an önce bitsin artıkk....ama bi gerçek varki mum inanılmaz işe yarıyorrzemuszemus
olmus canm olmus gozun aydın ınsan ılk yapmada emlada surunce bır sey hıhsetmıyo bıde ınsnan ınanamıyo cunku gozumuzde buyuktuugmuz o seyın bu kadra basıt olmasına ıananamıyourz ... o bır yer dıyorsun ya acı gıbı ıste o kısma gelınce hafıften ıkın bıraz zor oluyorama o kısımdan sonra bııtıt hepsı oluyor zaten emlayı o kısma kadra surebılırsen uyusyor bır sey hıssetmeden hepsı oluyo tebrıkler:lepi::lepi:mrb kızlar bende parmak egzersizi yapıyorum serce parmağımı alabiliyorum dün deneme yaptık emla kullandım eşim olduğunu söylüyor ama kanamam falan olmadı acaba zar için daha ileri mi gitmek gerekir bilmiyorum ama çok ileride bi acı gibi değişik bişey oldu durdum acaba oldu mu olmadı mı yaa
teşekkür ederim canım ama tam emin değilim olduğundan..umarım olmuşturr..ama bi kereliğine oldu olmuşsada ondan sonraki denemelerimde yapamadım....ama pes etmek yok önce mum sonra p..ss denemesine devamm edicemm:ecrin_bebek:bu arada bende kanamada olmadı o yüzden de hiç emin olamaıyorumm...Siz de yenmiş gibisiniz, tebrik ederimvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?