Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşım,hepimiz aynı durumdayız.benim ilk vajinama bakmam kabus gibiydi.her yeri kapalı,burda açıklık maçıklık yok diye ağladığımı bilirim.ya arkadaşlar belki güleceksiniz ama ben evlendiğimde yerini tam bilmiyordum.açılmıyordu.sonra burda bir yazı okudum.ıkınınca açıldığından bahsediyordu arkadaşlardan biri.ben de onu denedim.bir de ne göreyim.şifreli bir kasa gibi her tarafı ayrı ayrı ve azar azar açılmaya başladı :) kendimizi yavaş yavaş keşfederek tanıyacağız.hepimiz oradan bir çocuğun çıktığını biliyoruz ama p...s e gelince panikliyoruz.bize küçük gibi görünen yer sadece girişi.o da alıştırmalarla açılacaktır herhalde.krizalit kristalin arkadaşımızın muma peçete ve streç sarma fikri benim aklıma yattı.mum ilk başta insana itici gelebilir ama bu yöntemle p...s yapısına benzer bir form vermiş oluruz.kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.herkese kolaylıkla diliyorum.iyi geceler

baktım nete canım cesıtlerinede baktım çift delikli gibi oturarak bakıyorum aksama uzanıcam bide öyle bakıcam aynada inş öyle degildir zaten canım çok tatlı oyleyse ne yapıcam bilmiyorum

canım,inşallah doktora gittiğinde korktuğun gibi bir şeyle karşılaşmazasın.sıkma canını bu kadar.doktor ilişkiye engel bir yapı görürse ufak bir operasyon uygular herhalde.ama önce sen kendini bir sakinleştir,olumlu düşünmeye çalış olur mu,doktora git mutlaka,inan insanın omuzlarından bir yük kalkıyor.çünkü kafandaki soru işaretlerinin cevaplarını bulmuş olarak ayrılıyorsun oradan.

Dikkate ve ciddiye aldığınız için teşekkür ederim, ancak buraya bir not düşmek isterim. Evet, ben o şeyi yaptım ve artık egzersizlerime onunla devam ediyorum ama ben bu işi bayağı bir kolayladım. Yani yeterli ıslaklık sağlanır sağlanmaz iki parmağımla birden içeri girebiliyorum, eskisi gibi tek parmakla genişletmeye falan gerek kalmıyor. Üç parmak da giriyor ama daha uzun bir şey olsa çok daha kolay olur diye düşünerek öyle bir şey yapma gereği duydum.

Ama vajinayı egzersizlere yeterince alıştırmadan bunu denerseniz belki iyi sonuç alamayabilirsiniz. Parmaklarımız sıcak, eğilip bükülebilir ve en önemlisi yumuşak. Muma kalınlığı nerdeyse iki katına çıkana kadar kağıt havlu dolamış olsam da hâlâ soğuk ve sert. Beni başlarda huzursuz ediyor ama aklıma da bu iş için kullanabileceğim bir şey gelmiyor. Sadece parmakla devam etsem de bir ilerleme olacağını pek düşünmüyorum. Ama başka ne kullanabilirim ki? Sevgilim de "sana dildo alalım" diye espri yapıyor, şakacı şey!

Son denememizde girişlerde değil çıkışlarda acım olmuştu biraz. Bir dahaki denememize kadar bunu aşmak istiyorum, ve krem kullanmak istemiyorum. Geçici çözümler değil kalıcı çözümler istiyorum.

ınce bir kalem alıp bir rulo kağıt havlu mu dolasam, ne yapsam delikafadulden

Uzattım yine. Demek istediğim şey, hoşunuza gitmeyebilir, egzersiz alışkanlıklarınıza zarar versin istemem. Tavsiye ederim demişim ama ideal olduğu için değil, şimdilik tek çözümüm olduğu için! Ama denemekten zarar gelmez sanırım, belki benim kadar huzursuz etmez sizi.

evet anormal derecede kızgınım eşime.ve gece sarılmasına bile izin vermiyorum.barışana kadar yani tam küsde değilim ama soğuğum,tekrar ısınana kadar başarmamın üzerinden aylar geçmiş olacak belki.şimdide domuz gribinden korkuyorum yarın doktora gidicem çok hastayım.allahım ya dert bir değil ki hangisiyle uğraşim ben.çok yoruldum bu hayattan artık ben.canım inanın hiç ama hiç bişe yapmak istemiyo.yatim uyuyim 2 paket sigara içim insan içine çıkmıyayım istiyorum.başardığım gün geliyor aklıma hemen ertesi gün tekrar dener arayı açmam diyodum.1buçuk ay oldu deneyemedim bile.denesem ,olmasa anlıycam belki egzersiz falan yapıcam.ama 1 buçuk aydır eşimle sevişmedim bile hiçte canım istemiyo.eşimin benle başardığı günü saymazsak cinsel tecrübesi yok beni çok sevdiğini bende ve çevremdekilerde çok iyi biliyo bende onu seviyorum ama küsüncede unutmam çok zor oluyo.herşeyi kafaya takıyorum.bu kadar sorunun içinde napıcam bilmiyorum.yani gelişme falan olamadığı için yazamıyorum arkadaşlar yoksa hergün girip okuyorum yazdıklarınızı ama akıl verebilecek seviyedede olmadığım için sadece okumakla kalıyorum.bu arada şekersibel kullanıcısının erkek olduğunu bana attığı özel msj.dan anlamıştım cevapda yazmadım zaten.boşverin gerçekten şimdi aramızda bile hala vardır belki ama yapacak bişe yok allahlarından bulsunlar inşallah,bulacaklarda.hepinizi çok çok öptüm

şaka maka ben alcam bi dahaki ay, egzersizlerimi onla yapcam eğer ondan sonra da aynı şekilde girişte sızı olursa kaderime mahkum olmayı düşünüyorum :)

ay benim minik kelebeim dertlenir miymiiiiş. niye kiziyosun kocişine. yazık ya o da seni seviyo ama artik küslük nereye kadar yani. sizin birbirinizden başka kiminiz var insan için bi tek ailesi başka gerisi boş. o yüzden artik uzatma bence. yazik o da sana sarilmak istiyomuş benim öküz bana sarilsa öyle uyurken ben ona neler yapmam ama evrimini tamamlayamadi daha . bak seninki ne gzel sirnaşiyo sana daha ne istiyosun, seni seven bi kocişin var, sonra vajiyi yendiiin sonra ne bilim vardir daha sevincein senin bişiler saklama sen de fingirde biraz kocisine illa deniycen diye bişi yok seviş romantik takil. bişi deneme bir süre. sonra sonra moralin düzeldikçe egzrsiz niyetine artik kocişini kullanirsin nolcak üzülme ama artik aaaaaa

şaka maka ben alcam bi dahaki ay, egzersizlerimi onla yapcam eğer ondan sonra da aynı şekilde girişte sızı olursa kaderime mahkum olmayı düşünüyorum :)

Aslında mantıklı bir davranış. Ben de bir an "acaba mı?" dedim ama espri yaptığını vurguladı kendisiopuyorumnanaktan

Şunu tamamen yenmemize az kaldı, olayımız parmak değil daha fazlası ve aklımıza estiğinde deneme yapamıyoruz öyle, adam elimin altında değil:uhm:

Araya bir de regl girdi, bakayım, bir sonraki deneme sorunlu olursa ben de alırım. Bana alırsam fazla kullanmama gerek kalmayacak gibi geliyor ama belli de olmaz. Gerek olmasın lütfen. Son egzersizden sonra acayip olumlu bakıyorum, pürüz çıkarsa üzülürüm.

söle canım söle bişicik olmaz

slm arkadaşlar bende bu hastalığı bir eczacı arkadaşımın yardımıyla yendim.bu dediklerimi aynen uygularsanız emin olun ki başarıyorsunuz.birçok kişi tarafından denenmiş ve hepsi başarıyla sonuçlanmış bende dahil olmak üzere. 3 ilaç ismi söliyim size - fulsac. muscorıl ve pasiflora şurup muscoril sabah öğle akşam 1 tane içiliyo fulsac gece yatarken 1 tane pasiflorada gece 1 kaşık bunu 15 gün yapıyorsunuz ama 15 gün kesinlikle ilişki denemesi yapılmıyo 16. gün kesinlikle kurtuluyorsunuz. ben denedim şuan 1.5 aylık hamileyim .

bende bu konuyu buradan uzun süredir takip ediyorum bugün üye olak istedim başaranlar başaramayanlar çoğu sayfayı okudum bende aynı konudan muzdaribim bazen kendimden nefret ediyorum ne kadar korkağım diye herkesin kolaylıkla yaptğı bişey neden ben böyleyim 6 yıllık evliyim evlilik denirse yüzeysel yaşıyoruz herşeyi eşim çok anlayışlı hallederiz diyor hep ama böyle diye diye bu kadar yıl geçti artık hiç umudum yok benden sonra evlenen herkesin 1 2 çocukları oldu herkes bizi kısır sanıyor artık bayramlar o kadar zor geçiyoki çocuk sorusundan bunaldım bide bu aralar kayınvalidem sıkştırıyo sizin niye olmuyor başımı alıp buralardan gitmek istiyorum inançlı bi insan olmasam çoktan intihar ederdim dışarıda çocuğuyla dolaşan kadınlara bakamıyorum bile buda başarmış diyorum niye ben yapamıyorum bu satten sonra bişey değişirmi bilmiyorum ama bu siteyi takip edince cesaretlendim biraz lütfen bana yardım edin başaranlardan destek bekliyorum

ah kızlar kafanızdan bi atabilseniz,kasılmalara bi veda edebilseniz keşke,oysa ki korkacak hiç birşey yok,ece'ciğim nasıl gidiyor?kızlar nolur sıkmayın kendinizi noluuuurr..(

arkadasım ben anlamadım.bu ilaclar da neyin nesi.?siz doktor musunuz?doktor olsanız bile hastayı görmeden nasıl önerebilirsiniz?pasiflaora bitkisel bi surup olabilir.ama cinsel istegi azalttıgını biliyorum.ve hic bi doktordan da böyle bi tavsiye duymadım.kaş yapayım derken göz cıkarmayın.bizim gibi arkadasların cinsel yönden ciddi uyarılmıs olmaları gerekiyor.uyuyarak cinsel iliskiye girmek cözüm deil.belki cözüm olur diye pasiflora icmistim bir gece.sabaha kadar deliksiz uyudum.hatta ertesi gün ögleden sonra ancak kendime gelebildim.bi daha asla kullanmadım.diger ilacların yan etkilerini hic bilmiyorum bile.....allah askına ya hangi devirde yasıyoruz..?ninelerimiz bile artık kulaktan dolma bilgilerle ilac kullanmıyor...sentetik ve vicida yabancı maddelerden bahsediyoruz...sanki pazardan 2 kilo elma alır gibi eczaneden ilac alınır mı? acıkcası ben vajinama doktorumun bana verdigi krem dısında bi krem kullanmaya bile korkuyorum.emla alıp almama konusunda bile tereddüdüm var.ama egzersizlerdenn sonuc alamazsam doktora danısıp alırım..ama lütfen kafamıza estigi gibi doktorluk yapmayalım...lmaz:lmaz:lmaz:

mrb arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorumki aynı sorunları bende yaşıyorum.evleneli 1,5 sene oldu.benden sonra evlenen 4 tane arkadaşımın çocukları oldu.miletin lafından bıktım artık.bir hastalık var sanıyolar.halbuki ben daha kızım ne çocuğu.eşim benden 10 yaş büyük bir an önce çocuk sahibi olmak istiyor.vaji. tedavisinide kabul etmiyor.kendini aş diyo başka bişey demiyo.inan artık kendime saygımı yitirmeye başlamıştım.neyseki bu siteyi buldum ve egzersiz yapıyorum başka çarem yok.burda arkadaşlar gerçekten çok yardımcı oluyo.sende biran önce başla.yani bu kadar insan bu egzersizlerle başarmışlar.biz niye yapamayalımki.kesinlikle pes etme Rabbim derdide veriyo dermanınıda.birazda biz çabalamalıyız.inş biran önce hepimizde kurtuluruz

fulsac depresyonda kullanılan bir ilaç..bu ilacı içerseniz hayattan bi haber olursunuz
muscoril ise kas gevşetici
psaiflora ise sakinleştirici..
hepsine netten baktım..bu ilaçlara hiç gerek yokki zaten kas gevşeticinin de bu durumda etkisi olmaz..o kaslar istemli kasılan kaslar...
gerek yok bunlara

cıddı mısın ? şaka gıbı gercekten , bu ılacları bende kullandım fulsac ı bılmıyorum bı tek , ama dıgerlerını kullandım ,ama olmuyor bacaklarımı acamıyorum , 15 gun denemedım ama , senın korkuların nasıldı ?

slm kızlar nasılsınız 1 haftadır giremedim nete.yazamadım size.ben birkez girdim ilişkiye oda girdim denmez tamamen.sadece içime aldım amamen sonra inanamadım tekrar denedik yine aldım.o akşamdan 2 gün sonra regl oldum.bugün sonuncu gün.şimdi çok korkuyorum yine olmazsa die.birde bişey sorucam bu gelitgelen jel hamileliğe engel olurmu bienleriniz bana cvp veririse sevinirim.ben hamile kalmak istiyorumdaaa.
bu arada korkan arkadaşlar ben bu hastalığı henüz yeni yenmiş biri olarak diyorum kiii..... sakın ama sakın korkmayın.egzersiz yapıomuş gibi davranın o kendiliğinden oluyo allah hepimize yardımcı olsun öptüm sizi

Anladım , esının cınsel tecrubesı olmaması bı dert cok olsa bı dert ne garıp dımı , off gercekten cok sıkıntılı seyler bunlar , allah kolaylık versın hepımıze

slm canım...sen başardığında buraya nasıl başardığını anlatmıştın..inan senin yazdıklarından çok büyük bi cesaret alıp anlattığın tüm herşeyi denedim...belki tamamen değil ama bende başarmış durumdayım...1 defa oldu ondan sonraki denemelerimizde olmadı..o yüzden sana ayrıca teşekkür ediyorum..a tabi bahar arkadaşımıza, whatsup arkadaşımıza ve daha ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarada teşekkür ediyorumm.ve bence sende artık ertelemeye bi son ver..ve eşinle biran önce barışıp bu kabustan taamamen kurtulmalısın canım..baksana senin sayende bende kurtulmak üzereyim..sen o yaptıklarını yazmasaydın inan bana ben belkide hala düşünüyor olacaktımm..lütfenn sende artık evliliğinin keyfini çakarmaya çalış....:teselli:

tebrık ederım cokkk sevındım artık sakın kokrma basardın sen artık guclu ol ve ck rahat ol drın nefes al takıldııgn noktada bıraz zorda olsa pes etme cunku adetten sonra bırazcık zor oluyor bendee oldu ama pes etme tammaı korkmada basa falan donmuyceksın gozun aydın artık her denemnede dahada ıyı oluck alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…