• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hanımlar bende kaşıntı ve pişik gibi bişey oldu bu konuda bilginiz var mı.ben kurtuldum derken şimdide bu çıktı.baya kötü bişeymafoldumben

Kayganlaştırıcı olarak ne kullanmıştınız? Vajina için üretilmeyen bir ürün mantara yol açabilir. Umarım öyle değildir. Muayene olmanızı öneririm. Geçmiş olsun.:çok üzgünüm:

canım yazın için çok tşk ederim çok saol çok guzel yazmısın ama aglamaktan yazamadım demin acıp baktım oraya ordasında ince tabaka yk ta et parcası var ortasında oraya dokununcada hafiften acıyor kalın galiba benımkı oraya parmak gırmez gibi

canım yazın için çok tşk ederim çok saol çok guzel yazmısın ama aglamaktan yazamadım demin acıp baktım oraya ordasında ince tabaka yk ta et parcası var ortasında oraya dokununcada hafiften acıyor kalın galiba benımkı oraya parmak gırmez gibi

Kendini rahat bırakmazsan illâ ki acır. Önce rahatla, dişiliğinle, cinselliğinle barış. Doktorlar ayna ile incelemeyi bunun için tavsiye ediyorlar. Sen de inşallah yakın zamanda parmağını içeri sokup içeriyi keşfedince bunun aslında ne kadar kolay olduğunu göreceksin.

Ama kendini sıkmaya devam edersen sen istemesen de vajina girişindeki kasların kasılıp kalır ve geçiş izni çıkmaz.

Derin nefesler al, kendini sıkma.

tebrık ederım cokkk guzel bende ılk denemede bu sekılde yol almıstım ...sımdı bu aksamda aynı ılk serce sonra orta parmakla egzersız yap ...ben ck acele ettıgımden sabırsızdım o gun mumla yaptım kafamçokkarıştısen 2 parmaga gec bence cok ıyı gııdyorsun eger boyle devam edersen cokk kısa zamnda kurtulursun nefes cok onemlı sakın unutma opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende senin gibi çok aceleciyim.gerçekten nefes çok önemliymiş.tşekkür ederim yardım için.bu akşam 2 parmağımıda aldım.orta ve işaret parmağımı alabildim!!çok mutluyum.nasıl devam edeyim bundan sonrasında??:utangac:

bide mumla denemeye çalıştım ama yapamadım.parmakla yapabiliyorum sadece.emla ve gleitgelen kullandım.arkadaşlar şunu anladımki isteyince oluyomuş.inşallah size burdan BENDE BAŞARDIM diye duyurmak istiyorum.hadi allah bütün vajinismuslara şifa versin,kurtarsın rabbim bizi.

calimero 123
merhaba.önelikle hoşgeldin ve geçmiş olsun.şu an burada yazılanları okudukça neler hissettiğini anlayabiliyorum.aynı şeyleri ben de yaşadım.bu siteyi ilk bulduğumda çok sevinmiştim.yalnız olmadığımı anlamıştım.okudukça parmak egzersizleriyle başaranları gördüm.aklım hayalim almıyordu.yapamam.bu şekilde olmamalı deyip hüngür hüngür ağladım.dakikalarca hemde....günlerce siteyi takip ettim.biyolojik bir sorun olduğunu kızlık zarımın kalın olma ihtimalinden dolayı acı çektiğimi düşünüyordum ama doktora da gidemiyordum.burayı okumaya başladıktan sonra doktora gitmeye karar verdim.doktor muayene sonrası herhangi bir sorunumun olmadığını,kızlık zarımın ilişkiye müsait olduğunu söyleryince artık tek sorun psikolojik neden kalıyordu..tabi doktor bu arada anestol krem,glet gelen kayganlaştırıcı ve sakinleştiriciden oluşan ilaçlar verdi.ben sakinleştiriciyi kullanmadım.(hiç de kullanmayı düşünmüyorum.)
neyse,parmak egzersizlerini okudukça kabullenmeye başladım,bunca insan yapabiliyorsa ben de yapabilirim düşüncesiyle başladım.ilk denememde serçe parmak oldu hatta işaret parmağının da ilk boğumuna kadar oldu.sonra araya bir şeyler girrdi ben egzersize ara verdim.yeniden denemeye kalktığımda bu kez olmadı.paniğe kapıldım hemen buradaki arkadaşlara yazdım onlar bunun normasl olabileceğini yazdılar bana.bu öylece kaldı.bayram tatiline girmiştik bu arada eşim geldi.ve biz bayramın son günü az da olsa birlikte olabildik.bekaret olayı da o gün sona erdi.o bizim ciddi anlamda ilk ilişkimiz olmuştu.ben bu kızlık zarını bir eşik olarak görüyordum kendimde hep orda acı çektiğimi ve devam ettirmediğimi anlıyorum.inşallah o eşiği atlamışımdır ve ikincisi artık bu hastalığa bir daha dönmemek üzere tam manasıyla gerçekleşir diyorum...
(ben evleneli 5 ay oldu ve bunun bendeki etkilerine inanamazsın.seni düşününce Allah yardımcısı olsun demekten alamadım kendimi.5 ayda istemeyerek öyle kilo verdim ki.insanlar ne derdin var diyor...şöyle bir düşünüyorum da,insanlar ne hastalıklarla uğraşıyorlar.sebeplerini bilmedikleri bir türlü rahatsızlıkları var.şükretmemiz lazım.en azından biz hastalığımızı ve çaresini biliyoruz.ikisi de kendimizde..arkadaşım Allah kolaylık versin,yardımcın olsun,hepimize bu hastalıktan kurtuluşu nasip etsin.bu siteyi ihmal etme.fırsat buldukça yazılanları oku.yapabileceğin inancı gelecektir.sadece inanmakla da kalma.bunun için gerektiğinde adım atmaktan da korkma olur mu..sevgiler..

burcincim merhaba.ben seni tam anlayamadım galiba,sen vajina girişinden bahsediyorsun gibi geldi bana.girişin hemen başlangıcında değilmiş kızlık zarı,en az 2 cm içeride .sen ayna karşısında biraz ıkın o et parçası dediğin girişin açıldığını görürsün.bir cm çapında bir açıklık oluyor ilk başta.ben ilk dokunduğumda acı hissetmiştim.ama duyarlı hassas bir bölge olduğu içindir herhalde.zamanla dokunuşların yumuşar.o acı hissin kaybolur.ya da anestol -emla gibi kremleri de deneyebilirsin
bir de benim kızlık zarıma doktor bakmıştı.ben güçlü bir şekilde ıkınırken asistanı da ışık tutuyordu.ancak o şekilde görmüştü kızlık zarımın yapısını

Burçin ben de ilk baktiğimda senin gibi düşündüm. Dıştan öyle gözüküyo evet. Uygun pozisyonda ıkınarak görebilirsin zaten görsen de çok ufak görünür açiklik.

dokununca acıyo demişsin, sonuçta kuru kuru dokununca acıması normal. Dar kot pantolon giyince de acyo mesela. Sorun dokununca acıması değil. Sen kendini gevşet, uzan rahatla sonra jelle bir dene bak o zaman bu kadar rahatsız olmciaksin. Dur daha yeni başladik ne ağlamasi ya bişey yok korkma.:D Bende aynı şeyi yaşadim bende vajina girişi yok diye doktora koşmuştum kaydirigubbakcemile3 Sonra öğrendim ki o öyle gözüküyomuş dişardan:)

merhaba hayatcım ne yazık ki hala haber yok papatya arkadışımızdan forumada girmioyor ne zamandır heralde başardı ki burayada girmesine gerek kalmadı diye olumlu düşünmek istiyorum bende biri evet ben botox yaptırdım işe yaradı demesini bekliyorum bir umut işte inşallah bu yazdıkarımızı görürde yazar :))

bego 748 tesekkurler cvbin ve msjin icin arkadasim..Senin dedigin gibi keske sonrasinda burda bizlerle paylassaydi papatya arkadas deneyimini..En azindan bu yolu secmis birisi olarak deneyimleri hakkinda fikrimiz olurdu..Cunku bu konu hakkinda o kadar cok soru varki kafamda..Edindigim bilgilere gore sonrasinda tekrarlama olasiligida var..tekrarlamama da..ama olumlu dusunmeye calisarak ve parmak egzersizlerini yapamayan biri olarak yaptirdiktan sonra tamamen defeedecegimi dusunmek istiyorum.Cunku uzun bir surec..en az 2 ay etkisini gosteriyormus.. bu surecte eger ins basarabildikten sonra insan psikolojik olarakta beynini rahatlatabilir diye dusunuyorum..Ins Acimadigini,birlesmenin gerceklestigini gormek,ve doktorlarin soyledigi gibi bu surecte cinsel iliskinin kendisinin dilator gorevini gorur denmesi..ve basarmak en buyuk mutluluk olur heralde....Hamilelige engel bir yani varmi acaba..

Cinsel ilişkinin kendisi vajinal dilatörlerin görevini görür. Hasta çok duyarlı yaklaştığı cinsel birleşme olgusunu rutin ve ağrısız olarak da yaşayabildiğini farkeder, hassasiyet kazanılmış bu konuda bir duyarsızlaşma kazanılmış olur. Yapılan çalışmalara göre; botoksun etkisi geçtikten sonra da cinsel birleşme sırasında vajinusmus tekrarlamamaktadır..Dr ibrahim Sozen den alinti.. Zaten insani en cok cezbeden ve Allahim ne olur bendede ayni etkiyi yapar ve kurtulurum dedigi kisimlar bunlar ..

Umarim bu derdi yasayan butun arkadaslarim ve ins ben bu dertten kurtuluruz ...

slm kızlarrr...yenen arkadaşlar olmuşşş tebrik ediyorum...ben cumartesi günü mumla egzersiz yaptımm..yarısından fazlasını aldımm..baya bi gitgel yaptıktan sonra p...s denemesine geçtikk.p.s de girdi diye düşünüyoruz...düşünüyoruz diyorum çünkü ne ben ne de eşim hiçbişey hissetmedik..ben emla sürdüğüm için hissedemedim eşimde prezervatif kullandığı için hissedemedi.ama yinede eşim diyoki bence oldu diyorrr.banada oldu gibi geliyorr...ertesi gün bu defa parmağımla egzersiz yaptıktan sonra denedik ama olmadı..tamda uyuşmamıştı zaten..krem felan kullanmadan deniyoruz hiç olmuyorrr.ne zamana kadar böle egzersiz ve kremle yapıcam bilmiom yaaa...bi an önce bitsin artıkk....ama bi gerçek varki mum inanılmaz işe yarıyorrzemuszemus

bide mumla denemeye çalıştım ama yapamadım.parmakla yapabiliyorum sadece.emla ve gleitgelen kullandım.arkadaşlar şunu anladımki isteyince oluyomuş.inşallah size burdan BENDE BAŞARDIM diye duyurmak istiyorum.hadi allah bütün vajinismuslara şifa versin,kurtarsın rabbim bizi.

Mumla yapmak bence zor. Ben üç parmakla çok rahat git gel yapabildikten sonra mum denemiştim ama o kadar soğuk ve sert geldi ki yapamadım. Daha sonra boylu boyunca muma bolca tuvalet kağıdı sarıp stretch filmle bir güzel sabitleyip öyle denedim, daha iyi oldu. Hem o kadar sert ve soğuk değil, hem de kalınlık açısından da aslına daha uygun. Tavsiye ederim.

slm kızlarrr...yenen arkadaşlar olmuşşş tebrik ediyorum...ben cumartesi günü mumla egzersiz yaptımm..yarısından fazlasını aldımm..baya bi gitgel yaptıktan sonra p...s denemesine geçtikk.p.s de girdi diye düşünüyoruz...düşünüyoruz diyorum çünkü ne ben ne de eşim hiçbişey hissetmedik..ben emla sürdüğüm için hissedemedim eşimde prezervatif kullandığı için hissedemedi.ama yinede eşim diyoki bence oldu diyorrr.banada oldu gibi geliyorr...ertesi gün bu defa parmağımla egzersiz yaptıktan sonra denedik ama olmadı..tamda uyuşmamıştı zaten..krem felan kullanmadan deniyoruz hiç olmuyorrr.ne zamana kadar böle egzersiz ve kremle yapıcam bilmiom yaaa...bi an önce bitsin artıkk....ama bi gerçek varki mum inanılmaz işe yarıyorrzemuszemus

Siz de yenmiş gibisiniz, tebrik ederimvereliniortak

mrb kızlar bende parmak egzersizi yapıyorum serce parmağımı alabiliyorum dün deneme yaptık emla kullandım eşim olduğunu söylüyor ama kanamam falan olmadı acaba zar için daha ileri mi gitmek gerekir bilmiyorum ama çok ileride bi acı gibi değişik bişey oldu durdum acaba oldu mu olmadı mı yaa
olmus canm olmus gozun aydın ınsan ılk yapmada emlada surunce bır sey hıhsetmıyo bıde ınsnan ınanamıyo cunku gozumuzde buyuktuugmuz o seyın bu kadra basıt olmasına ıananamıyourz ... o bır yer dıyorsun ya acı gıbı ıste o kısma gelınce hafıften ıkın bıraz zor oluyorama o kısımdan sonra bııtıt hepsı oluyor zaten emlayı o kısma kadra surebılırsen uyusyor bır sey hıssetmeden hepsı oluyo tebrıkler:lepi::lepi:

Siz de yenmiş gibisiniz, tebrik ederimvereliniortak
teşekkür ederim canım ama tam emin değilim olduğundan..umarım olmuşturr..ama bi kereliğine oldu olmuşsada ondan sonraki denemelerimde yapamadım....ama pes etmek yok önce mum sonra p..ss denemesine devamm edicemm:ecrin_bebek:bu arada bende kanamada olmadı o yüzden de hiç emin olamaıyorumm...

Back